Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Flip5, teszt

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára


A Samsung Galaxy Z Flip sorozat az első modell óta meglehetősen mérsékelt tempóban fejlődött. A Samsung Galaxy Z Flip5 azonban hosszú idő után végre alapvető változásokat hoz magával - nem csak a paraméterek terén, hanem a dizájn és a funkciók tekintetében is. Mik az újítások? A telefon nagyobb méretű fedlapi kijelzője vajon hozzájárul a jobb használhatósághoz? Olvass tovább és megtudhatod.Teszt

Szerző: Matěj Toul

Samsung Galaxy Z Flip5 – TARTALOM

 1. A Samsung Galaxy Z Flip5 mellett egy töltőkábel kapott helyet a dobozban
 2. Az új Samsung Galaxy Z Flip5 igazán tetszetős köntösbe bújt
 3. A Flip fedlapi kijelzője sok mindenre használható
 4. A Galaxy Z Flip5 lapkakészlete olyan erős, hogy talán ki sem fogod tudni használni
 5. A Samsung Galaxy Z Flip5 kamerája meglehetősen szép felvételeket készít
 6. Mit is tud tulajdonképpen a Flex Window?
 7. A Samsung Galaxy Z Flip5 egyéb változatai
 8. Samsung Galaxy Z Flip5 teszt – összegző értékelés
 9. Amit a Samsung Galaxy Z Flip5-ről korábban írtunk

A Samsung Galaxy Z Flip5 mellett egy töltőkábel kapott helyet a dobozban

A csomagolás tekintetében nem sok minden változott a Galaxy Z Flip előző verziójához képest. A doboz mind méreteiben, mind tartalmában megegyezik a korábbival. Ez a jelenlegi zászlóshajók trendje - a dobozban a telefon és egy USB-C töltőkábel található. Ha nincs otthon töltőadaptered, a maximális hatékonyság érdekében vásárolnod kell egy 25 W-os vezetékes töltőt vagy egy 10 W-os vezeték nélküli töltőt.

Samsung Galaxy Flip5, teszt, csomag tartalma
A Samsung Galaxy Z Flip5 a mai trendeknek megfelelően minimalista dobozban érkezik.

Az új Samsung Galaxy Z Flip5 igazán tetszetős köntösbe bújt

A hajlítható telefonok világában két dologra számíthatsz minden új generációval: újratervezett zsanérra és keskenyebb profilra. A Samsung Galaxy Z Flip5 is megfelel ezeknek a követelményeknek, és a dizájn terén is teljes mértékben kielégítő. Számomra a legüdvözlendőbb változás az új zsanér, amely végre lehetővé teszi, hogy a kijelző két része csukott állapotban tökéletesen illeszkedjen egymáshoz. Sehol nincsenek rések vagy csúnya szögletes élek.

Samsung Galaxy Flip5, teszt, belső kijelző Samsung Galaxy Flip5, teszt, külső kijelző Samsung Galaxy Flip5, teszt, hátlap
A legújabb Flip5 nagyon szépen néz ki, a pasztell színösszeállítás is pompás.

A Samsung Galaxy Z Flip5 nagy újdonsága természetesen a nagyobb méretű fedlapi Flex Window kijelző. Hogy mit tud, arra később még visszatérünk, de pusztán vizuális szempontból is jelentősen átalakította a telefont. A panel ezentúl a hajlítható kijelző teljes hátlapjának felső részét lefedi, a kamerák pedig idén vízszintes elrendezésben helyezkednek el, a Flex Window jobb használhatósága érdekében.

Samsung Galaxy Flip5, teszt, zsanér Samsung Galaxy Flip5, teszt, zsanér oldalról Samsung Galaxy Flip5, teszt, felnyitva
Az új dizájn nemcsak az újratervezett zsanérból áll, amely végre pontosan illeszkedik, a Samsung Galaxy Z Flip5 teste is valamivel vékonyabb lett.

Ha ehhez hozzávesszük az észrevehetően kecsesebb íveket, az alumínium keretet és a Gorilla Glass Victus 2 konstrukciót, akkor egy igazán prémium kinézetű telefont kapunk. Az idei kínálat kissé eltérő színekből áll: Menta, Grafit, Krém és Levendula.

Samsung Galaxy Flip5, teszt, behajlítva
A Samsung Galaxy Z Flip5 zsanérja bármilyen szögben megtartja a telefont.

A Flip fedlapi kijelzője sok mindenre használható

A Galaxy Z Flip telefonok már több generáció óta rendelkeznek fedlapi kijelzővel, és a jelek szerint ez az egyik fő vonzerejük. De amikor egy évvel ezelőtt bemutattuk a Samsung Galaxy Z Flip4-et, a nagyobb testvérével ellentétben ennek használata az értesítésekre, a zene vezérlésére és egyéb funkciókra korlátozódott. Ez az idei nagyobb Flex Window kijelzővel megváltozik.

i

Samsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet

A 3,4 hüvelykes új Flex Window a hajlítható kijelző hátlapjának teljes felső részét elfoglalja. A magas fényerejű, 1600 nittes kijelzőn még közvetlen napfényben is jól olvasható minden, és számos új funkciót is kínál. A fedlapi kijelző ugyanazzal a gombbal kel életre, mint a főképernyő, teljesen érintős és saját kezelőfelülettel rendelkezik. Megjeleníthető rajta az óra és az értesítések, valamint widgetek a naptárhoz, ébresztőhöz és egyéb funkciókhoz. Ráadásul minden testre szabható - a kezdőképernyő kialakításától kezdve az egyes widgetek be- és kikapcsolásáig.

Samsung Galaxy Flip5, teszt, Flex Window időjárás Samsung Galaxy Flip5, teszt, Flex Window homescreen
A továbbfejlesztett Flex Window fedlapi kijelző középpontjában a különböző widgetek állnak.

Szintén kiváló a kamera alkalmazás, amely idén teljes értékű alkalmazásként jelenik meg a fedlapi kijelzőn is - válthatsz a klasszikus fotó, a portré mód és a videófelvétel között, és még az olyan alapvető beállításokhoz is hozzáférhetsz, mint az időzítő, a képarány módosítása és így tovább. Maga a fotó az oldalsó gomb megnyomásával, vagy egyszerűen a fedlapi kijelzőre koppintva készíthető el.

Samsung Galaxy Flip5, teszt, Flex Window értesítések Samsung Galaxy Flip5, teszt, Flex Window vezérlés
Természetesen a fedlapi kijelzőn keresztül is ellenőrizheted az értesítéseket és vezérelheted a telefon funkcióit.

A főképernyővel kapcsolatban nincs sok újdonság. A 6,7 hüvelykes panel ezúttal is a Dynamic AMOLED 2x technológiát használja, 120 Hz-es frissítési frekvenciával. Magasabb lett azonban a maximális fényerő, elérheti akár az 1750 nittet is, így a fedlapi kijelzőhöz hasonlóan az olvashatóság miatt itt sem kell aggódni.

A Galaxy Z Flip5 lapkakészlete olyan erős, hogy talán ki sem fogod tudni használni

Természetesen a Samsung Galaxy Z Flip5 teljesítménye is kifogástalan. Elvégre a Samsung a legerősebb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet speciális Galaxy kiadását építette be a Flip5-be. Másrészt felmerülhet a kérdés, hogy a készüléknek szüksége van-e ekkora teljesítményre. Amennyiben közel állnak hozzád a mobiljátékok, úgy minden bizonnyal maradéktalanul elégedett leszel vele. Ami a memóriát illeti, a Samsung Galaxy Z Flip5 általunk tesztelt változata 8 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel rendelkezik, de kapható egy kisebb, 256 GB kapacitású modell is. Az értékek tehát szokványosak.

A Samsung Galaxy Z Flip5 kamerája meglehetősen szép felvételeket készít

Milyen a Samsung Galaxy Z Flip5 kamerája? Minden kétséget kizáróan sok lehetőség rejlik benne, bár kissé elmarad a Samsung zászlóshajós Galaxy S sorozatától és más hagyományos zászlóshajóktól, de az bátran kijelenthető, hogy az elkészített fotók tiszták és szépek.

Samsung Galaxy Flip5, teszt, kamerateszt Samsung Galaxy Flip5, teszt, kamerateszt Samsung Galaxy Flip5, teszt, kamerateszt
A Samsung Galaxy Z Flip5-tel készített fotók élénk színekkel és magas kontraszttal rendelkeznek.

Első ránézésre, a kamerák tekintetében egy klasszikus Samsung telefonnal van dolgunk – a fotókon erős színek és magas kontraszt látható, ami objektíve teljesen jó. Ez persze nem újdonság a koreai gyártó rajongói számára, bár személy szerint én jobban szeretem a kevésbé élénk színeket. Ami az élességet illeti, nincs okunk panaszra. Mindkét 12 Mpx-es szenzor részletgazdag képeket készít, tehát az alkalmi fotósok számára abszolút megfelelő.

Samsung Galaxy Flip5, teszt, éjszakai fotó Samsung Galaxy Flip5, teszt, éjszakai fotó Samsung Galaxy Flip5, teszt, éjszakai fotó
Az éjszakai üzemmód az ötödik Flip esetében is kifogástalan, akárcsak a többi Samsung telefonon.

Összességében véve az egyetlen dolog, amit hiányolok a hajlítható és egyben zászlóshajós Samsung Galaxy Z Flip5-ről, az a teleobjektív. A digitális zoom, különösen 12 Mpx-es felbontás mellett, nem fogad be kellő mennyiségű információt, így a felnagyított képek bizonyos esetekben kissé zajosak lehetnek. Amit viszont nagyra értékelek, az az éjszakai üzemmód, ami a gyártó telefonjaitól megszokott módon az egyik legjobb, amit eddig volt szerencsém használni.

i

A fentiek és egyéb fotók teljes minőségben megtalálhatók a Google Drive-on.

A Samsung Galaxy Z Flip5 egy 10 Mpx-es előlapi kamerának is otthont ad, méghozzá a főképernyő felső részén. Azonban ezt valószínűleg ritkán fogod használni. Ugyanis a Flex Window kameraalkalmazásának köszönhetően a sokkal jobb főkamerát is használhatod szelfikészítéshez, a telefon zsanérja pedig akár állványként is funkcionálhat. Ha a Samsung a következő generációkkal a külső panelre hozná a videohívás lehetőségét, akkor véleményem szerint a készülék nyugodtan meg is szabadulhatna a szelfikamerától.

Mit is tud tulajdonképpen a Flex Window?

Mivel a Flex Window nyilvánvalóan a Samsung Galaxy Z Flip5 egyik legfőbb előnye, érdemes közelebbről is szemügyre vennünk. A telefon alapból több mint 10 különböző widgetet kínál, amelyeket a beállításokban lehet be- és kikapcsolni. Emellett a fedlapi kijelző mostantól támogatja a Vezérlőközpontot (a klasszikus menüt, amely a lefelé lapozáskor jelenik meg) és a már említett kameraalkalmazást is.

i

Az akkumulátor tekintetében a Flip5 hasonlít az elődjére, a 3700 mAh-s kapacitás kissé elmarad a klasszikus zászlóshajókétól, tehát számíthatsz rá, hogy minden nap tölteni kell majd.

Ezenkívül egy kis hiányosságba ütközik a fedlapi kijelző - mivel az alkalmazás-támogatása még fejlesztés alatt áll, így a hivatalos widgetkészleten kívül egyelőre mást nem nagyon telepíthetünk fel rá. De ez nem jelenti azt, hogy nem állnak rendelkezésre más lehetőségek. Segítségül hívhatjuk a MultiStar alkalmazást, amely közvetlenül a Galaxy Store-ból letölthető. Használatával bármilyen alkalmazást futtathatsz a fedlapi kijelzőn. Persze, ahogyan azt valószínűleg el tudod képzelni, jelenleg nem minden alkalmazás tudja jól kezelni a szokatlan négyzet alakú kijelzőt. Tehát a Samsung hivatalos támogatása ezen a téren igazán jól jönne.

A Samsung Galaxy Z Flip5 egyéb változatai

Az általunk tesztelt Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel rendelkező konfigurációban érkezett, Menta színben. Elérhető azonban egy alacsonyabb szintű, olcsóbb konfiguráció is, 256 GB tárhellyel, szintén négy színváltozatban - Menta, Grafit, Krém, Levendula.

Samsung Galaxy Z Flip5 teszt – összegző értékelés

Samsung Galaxy Flip5; teszt

Samsung Galaxy Z Flip5

Mobiltelefonok

A Samsung Galaxy Z Flip5 megtett egy fontos lépést abba az irányba, hogy egy kiváló hajlítható telefon váljék belőle. A gyártó finomhangolta az olyan dizájnelemeket, mint a zsanér, illetve megfelelő támogatással a Flex Window is igazán hasznos lehet a jövőben. Amennyiben egy erős, szép és gondosan megtervezett hajlítható telefont keresel, és a kamerafelszereltség csupán másodlagos szempont a számodra, a Flip5 mindenképpen egy erős jelölt lehet.

Előnyök

 • Kifinomultabb kialakítás az elődjéhez képest
 • Az új zsanér szilárdabb és pontosan illeszkedik csukott állapotban
 • A fedlapi kijelző hasznosabb lett
 • A legerősebb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipset hajtja

Hátrányok

 • A kamerák közül hiányzik a teleobjektív
 • A fedlapi kijelző alkalmazás-támogatása még fejlesztés alatt áll
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A Samsung Galaxy Z Flip5, a gyártó ötödik generációs hajlítható telefonja, számos újítást hoz magával. Az új modell a sorozat rajongói számára nyilvánvalóan előrelépést jelent, azok számára pedig, akik eddig még nem figyeltek fel a hajlítható telefonokra, a Flip5 egy igencsak ütőképes zászlóshajónak ígérkezik, így ideális belépőmodellnek számít.

Samsung Galaxy Z Flip5 Samsung telefonok

Amit a Samsung Galaxy Z Flip5-ről korábban írtunk

• Szerző: Matěj Toul

A Samsung Galaxy Z Flip sorozat a legendás V sorozat által inspirált, megfizethető árú, hajlítható okostelefonok sorozata, és végre bejelentésre került a sorozat ötödik tagja. A Samsung Galaxy Z Flip5 már első ránézésre is számos változással érkezik, nevezetesen egy nagyobb másodlagos kijelzővel. Mire számíthatunk a hajlítható újdonságtól, és mikor lesz elérhető a telefon?

Samsung Galaxy Z Flip5, bemutató

Samsung Galaxy Z Flip5 – TARTALOM

 1. A Galaxy Z Flip5 másodlagos kijelzője egy kicsit több képpontot kap
 2. A Samsung szokás szerint új zsanért készített a Z Flip5 számára
 3. A Samsung új hajlítható készüléke két remek kamerával lett felszerelve
 4. A Samsung Galaxy Z Flip5 teljesítményéről a csúcskategóriás Snapdragon gondoskodik
 5. Samsung Galaxy Z Flip5 – specifikációs táblázat
 6. Samsung Galaxy Z Flip5 – elérhetőség

A Galaxy Z Flip5 másodlagos kijelzője egy kicsit több képpontot kap

Az új Samsung Galaxy Z Flip5 első és legnagyobb generációváltása már első pillantásra is látható. A telefon másodlagos kijelzője jelentősen nagyobb - az előző modellhez képest 3,4 hüvelykes, így a hátlap felső részének teljes területét elfoglalja.

A nagyobb terület nagyobb felelősséggel jár. A külső kijelzőn mostantól az értesítések és a kamera keresője mellett speciális Flex widgetek is megjeleníthetők. Ezeket tetszés szerint testre szabhatod - így vezérelheted a zenét, az ébresztést, követheted a lépésszámlálót, az időjárást, a részvényeket, és bátran kombinálhatod a widgeteket, ahogyan csak akarod.

Samsung Galaxy Z Flip5 kijelző
Az új Samsung Galaxy Z Flip5 ragaszkodik a megszokott dizájnhoz, de a nagyobb külső kijelzőjéről könnyen felismerhető.

Mi a helyzet a főpanellel? Ezen a téren a Samsung nem sokat változtatott, és nem is volt rá oka, még idén is ez a csúcs. A mobil 6,7″-es AMOLED kijelzővel rendelkezik, amely rendkívüli finomsággal, 425 ppi-vel és 120 Hz-es frissítési frekvenciával bír. Az idei év újdonsága azonban a megnövelt fényerő - a Flip5 akár 1750 nittel is képes tündökölni, szemben az előző modell 1200-ával.

i

A Samsung Galaxy Unpacked konferencia véget ért. Rendeld meg az újdonságokat és szerezz különféle bónuszokat

A Samsung új Flex zsanért készített a Z Flip5-höz

Évről évre a hajlítható telefont hajlíthatóvá tevő zsanér cseréje egyfajta hagyománnyá vált. Ez alól a Z Flip5 sem kivétel. Bár a telefon nagyon hasonló kialakítású, mint elődje, a motorháztető alatt egy újratervezett Flex zsanér található, amely a kijelző gyűrődéseit hivatott minimalizálni.

Egy másik nagy előrelépés, hogy a kijelző különböző részei végre pontosan illeszkednek egymáshoz, így nem keletkezik még az a kis rés sem, amit korábban sok felhasználó kritizált. A telefon azonban továbbra sem porálló - IPX8-as tanúsítvánnyal rendelkezik.

Samsung Galaxy Z Flip 5, zsanér
A Samsung Galaxy Z Flip5 új zsanérja kevesebb gyűrődést hagy maga után.

A Samsung új hajlítható készüléke két remek kamerával lett felszerelve

A Samsung hajlítható telefonjainak kameráit mindig is egészen másképp tervezték meg, mint például a zászlóshajó Galaxy S sorozatét. De ez nem jelenti azt, hogy a Flip5-nek ne lennének jók a képességei. A hátlapján egy 12 megapixeles főérzékelőt találsz f/1,8-as objektívvel és egy 12 megapixeles (f/2,2) széles látószögű kamerát. Mivel egy tapasztalt gyártóról van szó, ez minden bizonnyal bőven elég lehet a nagyszerű képek készítéséhez.

Samsung Galaxy Z Flip 5, kamera
A Z Flip5 kamerái bőven elegendőek lesznek a kevésbé igényes fotósok számára.

A Samsung Galaxy Z Flip5 teljesítményéről a csúcskategóriás Snapdragon gondoskodik

Ha egy igazán nagy teljesítményű telefont keresel, a Samsung Galaxy Z Flip5 nem fog csalódást okozni. Ennél sokkal erősebbet nem is kaphatsz. A készülék szívében egy csúcstechnológiás Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet található, különleges "For Galaxy" kivitelben. Ez lényegében a Snapdragon 8+ Gen 2 túlhajtott változata, így a telefon egy kicsit több energiával rendelkezik, mint a konkurencia. A memóriát tekintve a hajlítható telefon 8 GB RAM-ot és két tárhelyváltozatot kínál - 256 vagy 512 GB-ot.

i

A legjobb teljesítményű mobiltelefonok 2023-ban

Samsung Galaxy Z Flip5 – specifikációs táblázat

Az alábbi áttekinthető táblázatban összefoglaltuk az új Samsung Galaxy Z Flip5 legfontosabb paramétereit.

Paraméterek/Modell Samsung Galaxy Z Flip5
Kijelző belső: 6,7″ (22 : 9)
külső: 3,4″ (9,3 : 9)
belső: 2 640 × 1 080 px, 425 ppi
külső: 748 × 720 px, 305 ppi
belső: AMOLED, akár 120 Hz
külső: AMOLED, 60 Hz
Hátlapi kamera fő: 12 Mpx, f/1,8
széleslátó: 12 Mpx, f/2,2
Belső/előlapi kamera 10 Mpx, f/2,4
Lapkakészlet Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 (for Galaxy)
GPU Adreno 740
RAM 8 GB
Belső tárhely 256/512 GB
Operációs rendszer Android 13
5G támogatás
Akkumulátor 3 700 mAh
gyorstöltés: nem ismert
USB-C
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IPX8
Hangzás nem ismert
Méret összehajtva: 82,55 × 71,9 × 13,8 mm
felnyitva: 165,1 × 71,9 × 6,9 mm
Súly 187 g

Samsung Galaxy Z Flip5 – elérhetőség

És mikorra várható az új Samsung Galaxy Z Flip5? Jó hírünk van - az előrendelések már megkezdődtek! Ráadásul augusztus végéig egy különleges akciót is igénybe vehetsz, amelynek keretében készülékbeszámítási bónuszt és a telefon nagyobb memóriájú változatát kaphatod meg. Az akcióról bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Megérkezett az ötödik Samsung Galaxy Z Flip, amely ismét kisebb újításokat hoz magával, tovább igazolva ezzel a gyártó lassan, de biztosan bizonyító receptjét. A sorozat rajongói számára tehát nagy előrelépés, azok számára pedig, akik látóterébe eddig nem estek bele a hajlítható telefonok, a Flip5 egy nagyon jó képességű zászlóshajó, így ideális belépőmodellnek számít.

Samsung telefonok Mobiltelefonok
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Grafit - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 27×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Grafit
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
429 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b3
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Krém - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 27×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Krém
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
429 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b4
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Levendula - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 27×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Levendula
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
449 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b2
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Menta - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 27×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Menta
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
449 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251b1
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Grafit - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 27×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Grafit
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
420 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251c3
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Levendula - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 27×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Levendula
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Leárazás -4 %
449 990 Ft 469 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251c2
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Menta - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 27×
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Menta
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
423 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0251c1
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Fantomfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 17×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Fantomfekete
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
699 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252b3
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Jeges kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 17×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Jeges kék
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
699 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252b1
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 17×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
749 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0252c1
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Fantomfekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 17×
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Fantomfekete
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
690 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HSAMO0252c3
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ