AP+ slevy v app AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/google-io-2024-nahled.jpg

A telefon megmondja, hogy mit lát, és hol van a szemüveged. A Google sok újdonságot mutatott be az I/O 2024-en a mesterséges intelligencia terén

Az idei Google I/O 2024 fő eseménye szinte kizárólag a mesterséges intelligenciára összpontosított. Az amerikai vállalat bepillantást engedett a nagyon közeli jövőbe, és ismét megmutatta, hogy a mesterséges intelligencia lehetőségei napról napra változnak. Mindezt a Google I/O 2024-en láthattuk. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-open-thumbnail.jpg

A OnePlus Open dizájnja szép, és bizonyos szempontból még jobb is, mint a versenytársai

A OnePlus Open a népszerű kínai gyártó első hajlítható telefonja. Úgy hajlik, akárcsak egy könyv, így közvetlen versenytársainak a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Google Pixel Fold tekinthető. Mivel próbálja megkülönböztetni magát a többiektől? Cikkünkből megtudhatod. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip-5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet

A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oppo-find-n2-flip-nahled.jpg

Oppo Find N2 Flip (BEMUTATÓ): erős versenyző a hajlítható telefonok kategóriájában

A hajlítható telefonok még mindig nem árasztották el nagy számban a piacot. Az Oppo a túlméretezett Find N2 mellé a Flip, összehajtható modellt is odatette. Milyen lett és miben különbözik a rivális Samsung készülékétől? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-fold-nahled.jpg

Google Pixel Fold (BEMUTATÓ): milyen a gyártó első hajlítható telefonja?

Az amerikai Google is beszáll a hajlítható mobiltelefonok képzeletbeli versenyébe. A Google I/O konferencián 2023. május 10-én mutatta be az új Google Pixel Foldot. Hogy néz ki a telefon, és mivel igyekszik megkülönböztetni magát a konkurenciától? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip4-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip4 (TESZT): milyen egy elfogadható árú hajlítható telefon?

Bemutatónkban górcső alá vettük az új Samsung Galaxy Z Flip4-et. A híres hajlítható készülék már negyedszerre jelent meg a magasabb kategóriás Fold modell mellett, és nemcsak a meggyőző paraméterekkel, de a barátságos árcédulájával is magához vonzza a vásárlókat. Hogyan teljesít a hajlítható Galaxy Z Flip4? Mi mindent kínál az idei modell? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold-3-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold3 (PREVIEW): az első okostelefon kijelző alatti kamerával

A már a harmadik idei modell a Samsung Galaxy Z Fold3 összehajtható telefonok sorozatából rengeteg újdonságot, sőt számos elsőt is hoz magával. Most először találkozhatunk kijelző alatti kamerával vagy tollal egy hajlékony kijelzőn. A telefon a hagyományokhoz híven a teljesítmény tekintetében sem marad el. Mit kínál az új Fold? 

Read more »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info