OnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie

Termékkatalógus

OnePlus 12, teszt, bevezető

OnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie


A OnePlus 12 mobiltelefon jelenleg a OnePlus zászlóshajójának szerepét tölti be a 2024-es év elején. Papíron elsősorban a teljesítményével, az akkumulátor-kapacitásával és a kameráival nyűgöz le. A teleobjektív például tekintélyes 64 megapixelesre javult az elődhöz képest, és a mobil immár háromszoros optikai zoomot kínál. A paramétereket azonban sosem lehet készpénznek venni. Milyen a telefon valójában? Az alábbi sorokban megnézzük az erősségeit és gyengeségeit is.Teszt

Szerző: Matěj Toul

OnePlus 12 (TESZT) – TARTALOM

 1. A OnePlus 12-vel együtt kapsz egy 100 W-os adaptert is, a rajongók pedig ajándékokat
 2. A telefon határozottan nem fél megmutatni magát a dizájn tekintetében
 3. A hihetetlenül sima és pörgős kijelző is a OnePlus 12 kezére játszik
 4. A teljesítményről a legerősebb Snapdragon gondoskodik, a telefon gaming módot is kínál
 5. A OnePlus 12 kamerái zászlóshajó-szintűek, de a verseny erős
 6. Az OxygenOS 14 egy szép, fürge build az Android 14-en - kár a rövidebb támogatásért
 7. Elődjéhez képest a OnePlus 12 sokat javult az üzemidő terén
 8. Hogyan áll a OnePlus 12 a konkurenciával szemben?
 9. A OnePlus 12 változatai 400-450 ezer forint között mozognak
 10. OnePlus 12 teszt - összegző értékelés
 11. Amit a OnePlus 12-ről korábban már írtunk

A OnePlus 12-vel együtt kapsz egy 100 W-os adaptert is, a rajongók pedig ajándékokat

A OnePlus 12 biztosan számos rajongót fog megnyerni magának már a dobozból kivéve. Hiszen a gyártó továbbra sem enged a trendnek, és ragaszkodik a nagyobb, zsúfoltabb, bár talán kevésbé környezetbarát csomagoláshoz. A dobozban tehát mindent megtalálsz, amire szükséged lehet: a OnePlus 12 telefont, egy 100 W-os töltőadaptert (vagyis a maximálisan támogatott teljesítményt) és egy kétoldalas USB-C kábelt.

OnePlus 12 teszt, balení
Az adapter és az ikonikus piros kábel mellett a csomagban a rajongóknak szánt ajándékok is megtalálhatók.

Ha rajongsz a márkáért, a mellékelt matricákat és az ikonikus RedCableClub tagsági kártyát is szeretni fogod. Ezt beolvashatod, és átveheted az üdvözlő előnyöket a gyártó weboldalán.

A telefon határozottan nem fél megmutatni magát a dizájn tekintetében

Ami a dizájnt illeti, a OnePlus 12-nél nincs sok újdonság. A hátlap gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint a OnePlus 11, csak a fotómodulon történt minimális változtatás. A jelentősebb változás a telefon előlapján történt. Az előlapi kamera, amelyet a OnePlus telefonok évek óta a bal felső sarokban tartottak, középre került - hasonlóan az új középkategóriás OnePlus telefonokhoz. A OnePlus 12 valamivel nagyobb is lett elődjéhez képest. A két telefon konkrét méretei tehát a következők:

 • OnePlus 12 – 164,3 × 75,8 × 9,2 mm
 • OnePlus 11 – 163,1 × 74,1 × 8,5 mm
OnePlus 12 teszt, dizájn
Míg a zöld OnePlus 12 különleges textúrával rendelkezik, a fekete változat csillogó kivitelével nyűgöz le.

A színt illetően hagyományosan kétféle kivitel közül választhatunk - a klasszikus fekete és a zöld, ez utóbbi meglehetősen jóképű, márványszerű hátlapot kölcsönöz a OnePlus 12-nek. Én azonban a fekete változatot kaptam kézhez. Ez sem éppen unalmas, hiszen a csiszolt üveg hátlap csillog a fényben.

Ahol a telefon egy kicsit hiányt szenved, az az ellenállóság. Az IP68-as minősítés még a középkategóriában is szinte alapnak számít, a OnePlus 12 azonban csak részleges vízállóságot nyújt, amit az IP65-ös minősítés garantál.

i

Egy igazi nagyágyú, hatalmas kijelzővel. Az Asus Zenfone 11 Ultra a mobiljátékosokat célozza meg

A hihetetlenül sima és pörgős kijelző is a OnePlus 12 kezére játszik

Térjünk vissza a teszt alá vetett telefon fő szempontjaihoz. Kezdjük egy nagyon pozitív megjegyzéssel. A gyártó ismét megmutatta, hogy valóban tud kijelzőket készíteni, így a 6,82 hüvelykes panel számomra a OnePlus 12 egyik fő erőssége. A nagyon nagy felbontásnak köszönhetően a panel finomsága eléri az 510 ppi-t. Sok versenytárs, különösen ekkora kijelzővel, elég messze van ettől, a OnePlus 12 kijelzője pedig egyszerűen mesésen néz ki.

OnePlus 12 teszt, kijelző OnePlus 12 teszt, hátlap
A telefon valamivel nagyobb az elődjéhez képest, de még így is jól fekszik a kézben.

Természetesen az 1 Hz-től 120 Hz-ig terjedő adaptív képfrissítési frekvencia is hozzájárul a használat közbeni kellemes érzéshez, ahogyan az igen tekintélyes, 4500 nites fényerő is. Ennek köszönhetően még a tavaszi napsütés sem fog meglepni egy felhős tél után, ez az LTPO AMOLED panel minden helyzetben megőrzi a tökéletes színeket és olvashatóságot. Meg kell említenem a Dolby Vision támogatást is, amely nem kis mértékben járul hozzá ezekhez a tulajdonságokhoz.

A teljesítményről a legerősebb Snapdragon gondoskodik, a telefon gaming módot is kínál

A teljesítmény szinte nem is kérdés a zászlóshajó OnePlus 12 esetében. Természetesen a mobil a legerősebb Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-mal van felszerelve, 12 vagy a tesztelt változat esetében 16 GB RAM-mal kombinálva. Tényleg nem kell aggódni amiatt, hogy bármelyik játékcím laggol, vagy éppen egyáltalán nem fut majd rajta.

Ahogy az a legtöbb mobiltelefonnál is megszokott, a OnePlus 12-nek is van saját játékmódja, pontosabban egy egész játékközpontja. Onnan tölthetünk le játékokat, vagy egyszerűen csak hozzáadhatunk más forrásból - leggyakrabban talán a Google Play Áruházból - már telepített játékokat, és bekapcsolhatunk hozzájuk különböző optimalizálásokat. Az alkalmazás emellett különböző statisztikákat is rögzíthet a játékokról, vagy automatikusan rögzítheti a játék legfontosabb pillanatait, amelyeket aztán megoszthatsz a barátaiddal.

i

A Snapdragon 8s Gen 3 nagy teljesítményű, támogatja az AI-t és a zászlóshajó-gyilkos telefonokban kap helyet

A OnePlus 12 kamerái zászlóshajó-szintűek, de a verseny erős

A OnePlus 12 fényképészetileg sokat javult elődjéhez képest. A fotómodul három kamerának ad otthont, a fő szenzor 50 Mpx-es és f/1.6 rekeszértékű lencsét kínál. A nagylátószögű kamera 48 Mpx-es, f/2.2 rekeszértékkel. A harmadik kamera is jobb a tavalyi évhez képest. Ez egy 64 Mpx-es periszkópos teleobjektív háromszoros optikai zoom képességgel.

A főérzékelő és a teleobjektív optikai stabilizációt is kínál. Ahogy az a OnePlus telefonoknál megszokott, a lencsék a tekintélyes Hasselblad márkával való együttműködés eredménye, melynek védjegyét maga a teleobjektív is viseli.

OnePlus 12 teszt, kamerateszt OnePlus 12 teszt, kamerateszt OnePlus 12 teszt, kamerateszt
A OnePlus 12 kamerája részletes képeket készít finom, valósághű színekkel.

És hogyan teljesítenek a kamerák a gyakorlatban? Mindhárom nagyon magas színvonalú, amiért a OnePlus 12 dicséretet érdemel - a trió egyik tagja sem tűnik kidolgozatlannak. Mindenekelőtt a képek színteljesítményét emelném ki, amely valóban szinte egy az egyben megegyezik a valósággal. A OnePlus nem tolakszik olcsó szűrőkkel a színek illusztrálására, hanem nagyon hűen rögzíti a valóságot. Ebben talán az is segít, hogy a telefon színkalibrálásában a már említett Hasselblad is részt vett.

OnePlus 12 teszt, kamerateszt OnePlus 12 teszt, kamerateszt OnePlus 12 teszt, kamerateszt
A fényképek nagyon egyenletesek az érzékelők között, még napfény ellenében is. Balról: fő, nagylátószögű, teleobjektív.

A képek nagyon részletesek, és különösen lenyűgözőek a 6x zoommal készült képek, vagyis a periszkópos teleobjektívvel készült hibrid zoomolt képek. Ironikus módon ezek lényegesen jobban néznek ki, mint a makró felvételek, melynek üzemmódját a kameraalkalmazás megpróbálja automatikusan ráerőltetni az emberre, ha túl közel kerül a témához az objektívvel. Ami az éjszakai felvételeket illeti, csak a főkamera érdemel említést - a másik kettő nem túl részletgazdag.

OnePlus 12 teszt, kamerateszt OnePlus 12 teszt, kamerateszt OnePlus 12 teszt, kamerateszt
A makró funkciót (balra) jobban szolgálja a 6x hibrid zoomos teleobjektív (középen). Az éjszakai felvételek (jobbra) összességében veszítenek a részletességből.

Hol a bökkenő? A OnePlus 12 ára 400 ezer forint körül mozog, a 16 GB-os változat pedig eléri a 450 ezret. Ez már egy olyan kategória, ahol a verseny kompromisszumok nélküli. Nem sokkal többért már beszerezhető például a Honor Magic6 Pro, amelyet a kritikusok piedesztálra emeltek, 180 Mpx-es teleobjektívje és változó rekeszértékkel rendelkező főkamerája végett. Ugyanebben a kategóriában találod a Google Pixel 8 Pro-t is a felturbózott fotószoftverrel, vagy ha nincs ellenedre az Apple rendszere, akkor az amerikai iPhone 15 Pro csúcsmodelljét.

i

A fentiek és további képek teljes minőségben megtalálhatók a Google Drive-on.

Az OxygenOS 14 egy szép, fürge build az Android 14-en - kár a rövidebb támogatásért

A rendszert már felvázoltam a teljesítményről szóló fejezetben. Az OxygenOS 14-ben elég sok alkalmazás került hozzáadásra vagy változott meg a tiszta Android 14-hez képest, de ezek többnyire olyan alkalmazások, amelyeket elég gyakran fogsz használni - számológép, üzenetrögzítő, fájlkezelő és különböző digitális mérlegsegédek. Általánosságban nem mondhatom, hogy a rendszer zsúfolt lenne, épp ellenkezőleg. A lendületes animációk és a meglehetősen könnyed dizájn igazán légies érzetet ad az egész rendszernek.

OnePlus 12 teszt, záróképernyő OnePlus 12 teszt, alkalmazások OnePlus 12 teszt, rendszervezérlő központ OnePlus 12 teszt, kamerarendszer
Az OxygenOS 14 bővítmény néhány módosított alkalmazást kínál, de általában véve nem zsúfolt.

De sajnos a OnePlus 12 ismét elmarad a konkurenciától, főként a szoftveres támogatás miatt. A gyártó ugyanis csak 4 évig garantálja a főbb Android frissítéseket, míg a vezető gyártók, mint a Samsung és a Google 7 évet garantálnak. Ez valószínűleg nem okoz majd gondot számodra, ha pár év múlva úgyis lecseréled a telefont. De ha olyan csúcskategóriás zászlóshajót keresel, amely hosszú távon is releváns marad, akkor ez a táv a OnePlus 12-vel kicsit rövidebb lesz.

i

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a OnePlus 12 nem kínál semmilyen fejlett AI funkciót azon túl, amit maga az Android beépített. Tehát ne számíts fejlett képszerkesztésre, mint a Google Pixel esetében, vagy az egész rendszerbe szőtt AI-ra, mint a Samsung Galaxy S24 Galaxy AI-ja.

Elődjéhez képest a OnePlus 12 sokat javult az üzemidő terén

Hogy a valójában nagyon is jó OnePlus 12 felülvizsgálatát ne fejezzük be rosszul, beszéljünk az akkumulátor üzemidejéről. A OnePlus 12 elődjéhez képest nagyobb, 5400 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és a telefon valóban sokáig is bírja. Gyakorlatilag csak a harmadik nap felénél kellett újratöltenem a teszt során, ami nagyon jó fényt vet a telefonra. Játszás közben kicsit jobban merül - de ezzel szinte minden telefon küzd. A telefon csak nagyjából 6 órán keresztül bírja a magas akkumulátorterhelést. Ami a töltést illeti, 100 W-os vezetékes, 50 W-os vezeték nélküli és 10 W-os fordított töltésre számíthatsz. A leggyorsabb vezetékes töltéssel a telefon fél óra alatt feltöltődik.

Hogyan áll a OnePlus 12 a konkurenciával szemben?

Mint említettem, aki a OnePlus 12 versenytársát keresi, annak nem kell sokáig keresgélnie. Ha például egy fajtatiszta fotómobilra vágysz, akkor próbáld ki a már említett Honor Magic6 Pro-t, amely a legjobb értékeléseket kapja a kritikusoktól, és kiválóságát a DXOMARK ranglistán az áhított első helyezés is alátámasztja. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezért természetesen felárat kell fizetni.

OnePlus 12 teszt, konkurence Honor Magic6 Pro OnePlus 12 teszt, konkurence Xiaomi 14
Többek között a generációk között megemelt árcédula miatt is, a OnePlus 12 most a legjobbakkal kénytelen megküzdeni.

Másrészt a Xiaomi 14-es csúcsmodell valamivel olcsóbb. Ez utóbbi fényképészetileg eléggé hasonló, talán még egy kicsit szegényebb is, de ugyanazzal a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipkészlettel nyűgöz le, így ha valamivel jobb ár/teljesítmény arányt keresel, akkor ez a telefon érdekelhet. Mindkét említett telefon IP68-as minősítéssel is rendelkezik, így nem kell aggódnod amiatt, hogy vízbe fulladnak, ellentétben a OnePlus 12-vel.

A OnePlus 12 változatai 400-450 ezer forint között mozognak

A két színválaszték mellett a OnePlus 12 két memóriaváltozatban is kapható, ahogy azt már említettem. Az olcsóbb modell a 12/256 GB-os konfigurációban a cikk írásakor (2024. március 20.) 399 990 Ft-ba kerül. A magasabb szintű, általam tesztelt változat 16 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel 449 990 Ft-ba kerül.

OnePlus 12 teszt - összegző értékelés

OnePlus 12; értékelés

OnePlus 12

Mobiltelefonok

A OnePlus 12 egy érdekes zászlóshajó, amelynek csak kevés hibája van. Még a rövidebb szoftvertámogatást és az AI funkciók hiányát is bőségesen fedezi a tisztességes kamera, a kiváló kijelző és a nagyszerű akkumulátor-üzemidő. Ez összességében egy elég sokoldalú telefont eredményez. De ha mindened a kamera, nem kell messzire menned a jobb lehetőségekért.

Előnyök

 • Kellemes, modern dizájn
 • Rendkívül finom kijelző nagy fényerővel
 • A panel támogatja a Dolby Vision technológiát
 • Csúcsteljesítmény a Snapdragon 8 Gen 3-mal
 • Szolid hármas kamerarendszer élethű színekkel
 • Kiváló akkumulátor-üzemidő
 • Villámgyors vezetékes és vezeték nélküli gyorstöltés
 • Az alapváltozat jó ár/teljesítmény arányt kínál

Hátrányok

 • Csak IP65-ös vízállóság
 • Rövidebb szoftveres támogatás a versenytársakhoz képest
 • Hiányoznak a fejlett mesterséges intelligencia funkciók
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Ha olyan telefont keresel, amely minden téren majdnem mindent tud, vagy ha egyszerűen csak a OnePlus rajongója vagy, a tizenkettedik modell minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésed. Az igényesebb fotósoknak vagy játékosoknak azonban nem kell messze keresgélniük, hogy valamivel jobb ajánlatra bukkanjanak a konkurenciánál.

Amit a OnePlus 12-ről korábban már írtunk

Cikk

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

A 10 éves évfordulóját ünneplő OnePlus nemrég mutatta be új modelljét a világnak, és ez lesz az eddigi legjobb. A gyártó elhagyta a Pro becenevet, mivel úgy döntött, hogy a legújabb OnePlus 12-t automatikusan a legjobbal szereli fel. Ráadásul több év után egy hasznos képesség is visszatér. A telefon felveszi a versenyt napjaink legjobb mobiltelefonjainak mezőnyében.

OnePlus 12, bemutató

OnePlus 12 (BEMUTATÓ) – TARTALOM

 1. Első ránézésre nem sokat változott, másodikra már a OnePlus 12 láthatóan különbözik elődjétől
 2. Az óriási kijelző nem fárasztja a szemet, a OnePlus 12-nél erre külön figyelmet fordítottak
 3. Kompromisszumok nélküli teljesítmény, a OnePlus 12-ben valóban rengeteg erő rejlik
 4. A OnePlus 12 kamerája még jobban zoomol, az érzékelő magasabb szintre lépett
 5. A OnePlus 12 ára kissé megemelkedhet, de várjuk meg a hivatalos árcédulát
 6. Amit korábban a OnePlus 12-ről írtunk

Első ránézésre nem sokat változott, másodikra már a OnePlus 12 láthatóan különbözik elődjétől

A gyártó annyira meg van elégedve a telefonja kinézetével, hogy nem is változtat rajta jelentős mértékben. Ugyanakkor vannak többé-kevésbé látható változások, amelyek megkönnyítik az új és az előző generáció megkülönböztetését. Hasonlóságot különösen az okostelefon hátlapja mutat, amelyen ismét a kör alakú fotómodul ragadja meg a tekintetet. Ez azonban érezhetően megnőtt, a belső része a telefon többi részének megfelelő színű, valamint a vaku is más helyre került. A kör belsejéből kitolódott a hátlapot az oldallal összekötő részre.

OnePlus 12, fehér OnePlus 12, zöld OnePlus 12, fekete
A OnePlus 12 összesen 3 színváltozata a hátlap textúrájában is különbözik. Forrás: oneplus.com

A OnePlus 12 másik ismertetőjegye az előlapon található: a szelfikamera a sarokhelyéről a felső él közepére költözött. Egyébként az előlapon nincs sok más változás, a OnePlus továbbra is ragaszkodik az oldalakon ívelt kijelzőhöz. A színválaszték már előzetesen is ismert volt, ezek pedig a fehér, a matt fekete és a zöld. Azonban nemcsak a színről van szó, a zöld változat hátlapján textúra figyelhető meg.

i

OnePlus 11 5G (TESZT): nem feszegeti a határokat, de sok mindenre képes

A méretei a nagyobb kijelző miatt megnőttek. A OnePlus 12 egy igazán vaskos mobiltelefon, a vastagsága 9 mm fölé emelkedett. A 220 grammos súly is a nehezebbek közé tartozik. Az üveg az előlapon Gorilla Glass Victus 2, míg a hátlapon egy nem megnevezett típusú üveg található. Az ellenállóság terén azonban visszalépést láthatunk. Az új modell már nem rendelkezik a teljes IP68-as, csak IP65-ös szabvány szerinti védettséggel. Ugyanakkor az biztos, hogy a telefonban nem fog kárt tenni az eső.

OnePlus 12, fotómodul
A OnePlus 12 fotómoduljára különösen büszke a gyártó. Állítólag egy luxusórára hasonlít. Forrás: oneplus.com

Az óriási kijelző nem fárasztja a szemet, a OnePlus 12-nél erre külön figyelmet fordítottak

Úgy tűnik, hogy a mai kijelzők tulajdonságain nem sokat lehet változtatni. A OnePlus-nak mégis sikerül ezen a területen is javítani az előző modellhez képest. Hatalmas, 6,82 hüvelykes AMOLED kijelzőről beszélünk, HDR10+ támogatással, 120 Hz-es frissítési sebességgel, Dolby Vision-nel, a szem védelmére fókuszálva. Mindemellett ez az első OnePlus telefon, amely nagyon erős, 4500 nittes maximális HDR fényerővel bír. A gyártó felhívta a figyelmet arra is, hogy a kijelző képes érzékelni a nedves ujjak érintését.

OnePlus 12, kijelző
A OnePlus 12 kijelzője érzékeli a nedves érintéseket. Kültéren, közvetlen napfényben értékelni fogod a ragyogó fényerőt. Forrás: oneplus.com

Emellett a OnePlus komolyan veszi a szem védelmét is, az új modellben finomított a háttérvilágítás beállításain, így az nagyfrekvenciás tompítással rendelkezik, csökkenti a kék fényt stb. A felbontás eléri a 2K-t, pontosabban a 3168 × 1440 pixelt. Az LTPO-nak köszönhetően a frissítési frekvencia 1-120 Hz között adaptív. A kijelzőben ujjlenyomat-olvasó is található. A OnePlus eseményen ismertetett információk szerint a kijelző 2 cm-rel magasabb a megszokottnál.

Kompromisszumok nélküli teljesítmény, a OnePlus 12-ben valóban rengeteg erő rejlik

A OnePlus 12 természetesen ideális játéktelefonként lett bemutatva. A tökéletes kijelző mellett a legerősebb Snapdragon 8 Gen 3 chipet rejti a motorháztető alatt, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legmagasabb teljesítményt érje el a grafika tekintetében is. Annak érdekében, hogy a vékony test aktív hűtés nélkül se melegedjen túl, az újdonság több mint 9000 mm²-es hőelvezető felülettel rendelkezik. A csúcskategóriás processzoron túl a OnePlus 12 a hihetetlen, akár 24 GB-os RAM-mal is letarolja a konkurenciát. Az alap 12 GB-ról indul.

OnePlus 12, gaming
A mobiljátékok a OnePlus 12-vel új szintre lépnek. Forrás: oneplus.com

A képminőségről egy további renderelő chip gondoskodik. A játékok kihasználhatják a teljes 120 Hz-es, HDR és 2K felbontás előnyeit. A telefon sokáig megőrzi a magas képkockasebességet. A OnePlus 12-ben gyors UFS 4.0 kategóriás flash tároló található. Van olyan változat, amely 1 TB kapacitással rendelkezik, így még az igényes felhasználók sem szenvednek majd hiányt, akik esetleg kritizálnák az újdonságot a memóriakártya foglalat hiánya miatt.

OnePlus 12, komponensek
A OnePlus 12 maximális konfigurációja 24 GB RAM-ot és 1 TB belső tárhelyet jelent. Forrás: oneplus.com

Az új csúcsmodell másik erőssége az akkumulátorban és annak töltésében rejlik. Egyetlen más OnePlus mobiltelefon sem kínált eddig 5400 mAh-s kapacitást. Ezúttal is nagyon gyors, 100 W-os töltést kapunk, valamint a gyártó végre visszahozza a vezeték nélküli töltést is a buliba. Ráadásul elég gyors, akár 50 W-os teljesítményt biztosít. Említsük meg a 10 W-os fordított töltést is. A telefon az Android alapú ColorOS 14 operációs rendszerrel rendelkezik. Ez természetesen a kínai piacra szól, globálisan lehet, hogy OxygenOS lesz belőle.

A OnePlus 12 kamerája még jobban zoomol, az érzékelő magasabb szintre lépett

A Hasselbladdal együttműködve a kamera ismét a következő generációs OnePlus 12 egyik legfontosabb jellemzője. A gyártók már nem elégednek meg csupán a lenyűgöző felbontással, hanem a részletesebb specifikációkra összpontosítják figyelmüket. A fő kameraérzékelő a OnePlus Open-ből ismert Sony LYT-808-as szenzor. A rekesznyílás eléri az f/1.6-ot, a felbontás a szokásos 50 megapixel és természetesen optikai képstabilizációra is számíthatunk.

i

Nothing Phone (2) (TESZT): a világítós, elegáns készülék jobb teljesítménnyel, kijelzővel és kamerával büszkélkedhet

A OnePlus 12 a részletes, szélesvásznú fotók rögzítésekor sem hagy cserben. Az ígért 48 Mpx csábítónak tűnik, bár valószínűleg nem fogjuk észrevenni a különbséget a tavalyihoz képest. Az újdonság inkább a teleobjektív fejlesztéseivel próbál szintet lépni, mégpedig azáltal, hogy periszkópképesebbé tette azt. Ezért van a kétszeres felbontásnövekedés 64 Mpx-re és a 3x-os optikai zoom. Összességében véve a telefon optikával akár 6-szoros, tisztán digitálisan pedig akár 120-szoros zoomolásra is képes.

OnePlus 12, kamera
A OnePlus 12 valóban sokat dolgozott a teleobjektíven. Forrás: oneplus.com

A OnePlus 12 bemutatott fotói finom részletekkel, gazdag színekkel rendelkeznek a HDR-nek köszönhetően, valamint olyan hasznos üzemmódokkal, mint a panoráma és a portré. A telefon nyilvánvalóan profitál a nagy felbontásból, ahol több pixelt képes egyesíteni egybe, minimalizálva ezáltal a zajt és élénkebbé téve a színeket. A valós tapasztalatokra azonban még várnunk kell.

A OnePlus 12 ára kissé megemelkedhet, de várjuk meg a hivatalos árcédulát

A OnePlus 12 globális elérhetőségéről még nem sokat tudunk, az elmúlt évek alapján csak sejteni lehet, hogy 2024 elején érkezik. Egyelőre csak a kínai vásárlók élvezhetik az új OnePlus-t.

A OnePlus 12 az alap 12/256GB-os változatban 4299 jüanos áron indul. Hazánkban előzetesen 370 ezer forint feletti árra számíthatunk. Tavaly a OnePlus 11 5G valamivel alacsonyabb, 3 999 jüanos áron indult. Fontos azonban megjegyezni, hogy az idei újdonság alapmodellje nem 8 GB, hanem 12 GB RAM-mal rendelkezik.

Paraméterek/ Modell OnePlus 12 OnePlus 11 5G
Kijelző 6,82" (20 : 9) 6,7" (20 : 9)
3 168 × 1 440 px, 510 ppi 3 216 × 1 440 px, 525 ppi
AMOLED, 120 Hz AMOLED, 120 Hz
Hátlapi kamera fő: 50 Mpx, f/1,6, OIS, 8K video 24 fps
fő: 50 Mpx, f/1,8, OIS, 8K video 24 fps
széleslátó: 48 Mpx, f/2,2, 114°
széleslátó: 48 Mpx, f/2,2, 115°
teleobjektív: 64 Mpx, f/2,6, OIS, 3× optikai zoom
teleobjektív: 32 Mpx, f/2,0, 2× optikai zoom
Előlapi kamera 32 Mpx, f/2,4, 4K video 30 fps
16 Mpx, f/2,5, Full HD video 30 fps
Lapkakészlet Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 8-magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 8-magos
GPU Adreno 750 Adreno 740
RAM 12/16/24 GB 8/16 GB
Belső tárhely 256/512/1 000 GB 128/256 GB
Operációs rendszer Android 14 Android 13
5G támogatás
Akkumulátor 5 400 mAh 5 000 mAh
gyorstöltés / vezeték nélküli: 100 W / 50 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 100 W / -
USB-C
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP65 IP68
Hangzás sztereó, Dolby sztereó, Dolby
Méret 164,3 × 75,8 × 9,15 mm 163,1 × 74,1 × 8,5 mm
Súly 220 g 205 g
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Bár a OnePlus 12-t már korábban bejelentették, hozzánk csak 2024-ben érkezik meg. Mégis úgy konfigurálták, hogy lépést tartson a jövő telefonjaival, amelyek az új évben érkeznek hozzánk. A teljesítményen nem spóroltak, és a kamera is kiváló szenzorokkal rendelkezik. Azok, akik eddig hiányolták a vezeték nélküli töltést, most örülhetnek. A OnePlus 12 egy stílusos okostelefon, amely a legmagasabb szintet célozza meg.

Amit korábban a OnePlus 12-ről írtunk

Aktualizálva • Szerző: Ondřej Chabr

A legújabb generációs OnePlus 12 már láthatáron belül van. Mint minden más gyártó legerősebb mobiljától, a OnePlus-tól is sokat várunk. Hogy megtudjuk, teljesülnek-e a kívánságok, még várnunk kell. Mi szivárgott ki eddig a nyilvánosság elé? Méltó versenytársa lesz a közelgő okostelefonoknak, vagy csak a jelenlegi csúcsmobilokkal tart majd lépést? És hogyan fog helytállni a sorozat többi modellje, köztük a OnePlus 12 Pro mellet?

i

A cikk spekulatív jellegű, csupán néhány megerősített hírre, bizonyos kiszivárogtatott információkra és feltételezésekre támaszkodik.

OnePlus 12, bevezető

OnePlus 12 (ELŐNÉZET) – TARTALOM

 1. OnePlus 12 sorozat: hány modell fog megjelenni?
 2. A OnePlus 12 dizájnjának forradalmi megújulására nem számíthatunk
 3. A OnePlus 12 OLED panelje a legjobbak közül is az egyik legjobb lesz
 4. Garantáltan nagy teljesítmény és egy képesség, amely több év kihagyás után tér vissza
 5. A OnePlus 12 új kamerája a Sony-val való együttműködés eredménye
 6. Milyen árcédulát fog kapni a OnePlus 12 és mikor kerül bemutatásra?

OnePlus 12 sorozat: hány modell fog megjelenni?

A OnePlus 12-vel kapcsolatos előrejelzéseket rögtön az elején azzal kezdjük, hogy sorra vesszük, mely modelleket fogják ténylegesen bemutatni. Mint azt tudjuk, a OnePlus eddig sokszor dobott piacra további verziókat egy adott számmal ellátott modellje mellé. Mindannyian ismerjük például a OnePlus 11-et, 11 Pro-t, vagy a OnePlus 10 Pro-t, 10T-t, 10R-t, stb. De a OnePlus 12-vel ez hamarosan megváltozik, mivel a találgatások csak a OnePlus 12R-ről, vagy a kínai elnevezésű OnePlus Ace 3-ról szólnak. A gsmarena.com egy korábbi jelentése alapján ez a modell "csak" Snapdragon 8 Gen 2 processzort kap, de 100 W-os töltéssel büszkélkedhet majd.

Így a OnePlus 12 mellett már nem fogunk Pro becenévvel ellátott modellt látni, a fő modell maga a OnePlus 12 lesz. Ezt közvetve maga a vállalat is megerősítette. A 2023-as év elején ugyanis tudatták, hogy a modelljeik már annyira felszereltek, hogy többé nincs szükségük a Pro jelzőre. Erről az androidauthority.com számolt be.

A OnePlus 12 dizájnjának forradalmi megújulására nem számíthatunk

Ahogy az várható volt, a OnePlus 12 kijelzőjének átlója nagyobb lesz, ami a készülék teljes méretének növekedését eredményezi. A keret eltüntetése nem lesz túl egyszerű, hiszen már a jelenlegi OnePlus 11-nek is alig van kerete. Továbbá az előlapra egy szelfi kamera is felkerül. A bal felső sarokban lévő helyéről a kijelző felső részének közepére költözik. Ez már maga a gyártó által is megerősítést nyert.

OnePlus 12, előnézet, előlap OnePlus Ace 2 Pro
A OnePlus 12 előlapja, amelyet maga a OnePlus fedett fel a Weibo közösségi hálózaton, illetve a OnePlus Ace 2 Pro hátlapja. Vajon az új jövevény hátlapja is így fog kinézni? Forrás: weibo.com és oneplus.com

Hogy a OnePlus 12 hátlapja hogyan fog kinézni, azt még nem tudhatjuk. A fő kérdés az, hogy a gyártó megtartja-e a tipikus kör alakú fótómodult, amely az egyes kameráknak ad otthont. A hátlap a OnePlus-nál általában a különböző anyagok kombinálásával szokott kitűnni. A színek tekintetében ne számítsunk merész, élénk színekre, hanem ismét a fekete szerény árnyalataira, esetleg a népszerű zöldre.

i

OnePlus 11 5G (TESZT): nem feszegeti a határokat, de sok mindenre képes

A OnePlus 12 OLED panelje a legjobbak közül is az egyik legjobb lesz

A OnePlus 12 előlapját várhatóan egy olyan kijelző foglalja majd el, amely a képátló tekintetében egy magasabb szintre lép. Az előrejelzések szerint 6,82 hüvelykes lesz, amely méret a OnePlus 12-t napjaink egyik legnagyobb kijelzőjével rendelkező mobiljává tenné. Az ujjlenyomat-olvasó várhatóan a kijelzőban kap helyet, a képfrissítési frekvencia pedig marad a 120 Hz-nél.

OnePlus 12, spekulace, XDR displej
Az új OnePlus 12 2K ProXDR panelje, ahogy azt a gyártó a közelgő újdonságok előzetesében bemutatta. Forrás: weibo.com

A hatalmas ProXDR panel felbontása továbbra is nagy lesz a OnePlus 12-nél. A OnePlus közösségi hálózatán, a Weibo-n megjelent hivatalos információk szerint 2K OLED-nek nézhetünk elébe, de több szempontból is kiemelkedő lesz, például a fényerő és a kontraszt terén. A kijelző fényereje ugyanis elérheti a 2600 vagy akár a 3000 nittet is.

Garantáltan nagy teljesítmény és egy képesség, amely több év kihagyás után tér vissza

A OnePlus 12-t a Qualcomm legerősebb mobilprocesszora, a Snapdragon 8 Gen 3 hajtja majd. Ezt a még mindig 4 nm-es chipet 12 és 24 GB közötti kapacitású RAM fogja kiegészíteni. Operációs rendszere az Android 14 lesz ColorOS 14 bővítménnyel. Ráadásul AI integrációra is számíthatunk. Csak adjunk a telefonnak egy kreatív feladatot, például egy meghívó szövegének megírását, és a OnePlus 12 elvégzi azt. A belső tárhely valószínűleg nem változik, továbbra is 128 és 256 GB között választhatunk majd.

OnePlus 12, spekulace, Snapdragon 8 Gen 3
A Snapdragon 8 Gen 3 a OnePlus 12 esetében már megerősítést nyert. A RAM-kapacitás mostantól 12-nél kezdődik és 24 GB-nál áll meg. Forrás: qualcomm.com

A Digital Chat Station nevű felhasználó a Weibo-n tudatta, hogy az akkumulátor kapacitása a szabványosnál nagyobb, 5400 mAh-ra fog emelkedni. A vezetékes töltési teljesítmény marad 100 W-os, de örömmel üdvözölhetjük a vezeték nélküli töltés visszatérését. Ez utóbbi ráadásul eléri az 50 W-ot, így gyorsabban tud majd tölteni, mint sok más okostelefon vezetéken keresztül.

i

A OnePlus Open dizájnja szép, és bizonyos szempontból még jobb is, mint a versenytársai

A OnePlus 12 új kamerája a Sony-val való együttműködés eredménye

A OnePlus 12 főkamerájának CMOS-érzékelője is megerősítést nyert. Legalábbis a Sony-val való zárt együttműködés tekintetében. A Sony LYT-808 néven emlegetett, kétrétegű Lytia szenzora több fény befogadására lesz képes. A hírt a gsmarena.com hozta nyilvánosságra. A Lytia szenzor nem újdonság a OnePlus világában, már a hajlítható OnePlus Open esetében is ilyennel talákozhatunk. A főkamera felbontásában nem lesz változás, az továbbra is 50 megapixeles marad.

OnePlus 12, előnézet, kamera OnePlus 12, előnézet, teleobjektív
A OnePlus már kiadott meglehetősen részletes rendereléseket az új kamerarendszerről. Forrás: weibo.com

A OnePlus 12 48 Mpx-es széles látószögű kamerája esetében úgy tűnik, hogy a gyártó nem változtat, így térjünk is rá az utolsóra. A teleobjektív periszkópos lesz, legalábbis a gyártó ezt említi a Weibo-n. A felbontása megduplázódik, így 64 Mpx-es lesz. A kialakításnak köszönhetően, az egész rendszer méreteinek megtartása mellett, nemcsak a 2x optikai zoomot élvezhetjük, hanem akár a 3x-osat is. Hogy a 16 Mpx-es szelfikamera változatlan marad-e, azt még nem tudni.

OnePlus 12, n, 1. mintafotó OnePlus 12, n, 2. mintafotó OnePlus 12, n, 3. mintafotó
Egy minta a hivatalos fotókból, amelyek állítólag valóban az új telefonnal készültek. Forrás: weibo.com

Milyen árcédulát fog kapni a OnePlus 12 és mikor kerül bemutatásra?

A OnePlus telefonok egyik erőssége a remek ajánlott ár. A legjobb ár/teljesítmény arány és a funkciók tekintetében ez gyakran a zászlóshajók kategóriájába katapultálja az adott telefont. A OnePlus 12 esetében a 300 ezer forintot nem megdöbbentően meghaladó árcédulára számítunk. A legnagyobb memóriaváltozatok várhatóan 450 ezer forint körül mozognak majd. A OnePlus 12R ennél valamivel olcsóbb lesz.

A OnePlus 12 elérhetőségét automatikusan globális szinten kell értelmezni, tehát mindenképpen el kell, hogy jusson hazánkba is. További részleteket azonban csak akkor fogunk tudni, ha már ténylegesen megjelent. A legfrissebb pletykák szerint már 2023. december 4-én láthatjuk is.

Paraméterek/ Modell OnePlus 12 OnePlus 11 5G
Kijelző 6,82" (20 : 9) 6,7" (20 : 9)
3 216 × 1 440 px, 525 ppi 3 216 × 1 440 px, 525 ppi
AMOLED, 120 Hz AMOLED, 120 Hz
Hálapi kamera fő: 50 Mpx, f/1,8, OIS, 8K video 24 fps
fő: 50 Mpx, f/1,8, OIS, 8K video 24 fps
széleslátó: 48 Mpx, f/2,2, 115°
széleslátó: 48 Mpx, f/2,2, 115°
teleobjektív: 64 Mpx, f/2,0, 3× optikai zoom
teleobjektív: 32 Mpx, f/2,0, 2× optikai zoom
Előlapi kamera 16 Mpx, f/2,5, Full HD video 30 fps
16 Mpx, f/2,5, Full HD video 30 fps
Lapkakészlet Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 8magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 8magos
GPU Adreno 740 Adreno 740
RAM 12/16/24 GB 8/16 GB
Belső tárhely 128/256 GB 128/256 GB
Operációs rendszer Android 13 Android 13
5G támogatás
Akkumulátor 5 400 mAh 5 000 mAh
gyorstöltés / vezeték nélküli: 100 W / 50 W gyorstöltés / vezeték nélküli: 100 W / -
USB-C
3,5 mm-es jack
Ellenállóság IP68 IP68
Hangzás sztereó, Dolby sztereó, Dolby
Méret 163,1 × 74,1 × 8,5 mm 163,1 × 74,1 × 8,5 mm
Súly 205 g 205 g
i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Sokan példát vehetnének a Oneplus-ról. A maga módján csinálja a dolgokat, és úgy tűnik, hogy sikerrel. A közelgő OnePlus 12 hamarosan lelepleződik, és a specifikációi kiválónak tűnnek.


Források: gsmarena.com, androidauthority.com, weibo.com, gsmarena.com
OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 61×
OnePlus 12 5G 12GB/256GB, fekete
Mobiltelefon - 6,82"-es AMOLED kijelző 3168 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP65 vízálló, gyorstöltés 100W, vezeték nélküli töltés 50W, 5400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
379 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ONE0092b1
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 61×
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, fekete
Mobiltelefon - 6,82"-es AMOLED kijelző 3168 × 1440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP65 vízálló, gyorstöltés 100W, vezeték nélküli töltés 50W, 5400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
385 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ONE0092c1
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 61×
OnePlus 12 5G 16GB/512GB, zöld
Mobiltelefon - 6,82"-es AMOLED kijelző 3168 × 1440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 48Mpx széles látószögű + 64Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP65 vízálló, gyorstöltés 100W, vezeték nélküli töltés 50W, 5400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
438 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ONE0092c2
4,9 17×
OnePlus 12R 5G 16GB/256GB, szürke
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2780 × 1264 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX4 vízálló, gyorstöltés 100W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
236 990 Ft 249 990 Ft
Raktáron
Termékkód: ONE0093b1
4,9 17×
OnePlus 12R 5G 16GB/256GB, kék
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2780 × 1264 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX4 vízálló, gyorstöltés 100W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
236 990 Ft 249 990 Ft
Raktáron
Termékkód: ONE0093b2
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Ónixfekete - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 134×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Ónixfekete
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
308 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b2
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Kobaltlila - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 134×
Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Kobaltlila
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
315 690 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0259b3
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Borostyánsárga - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 66×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Borostyánsárga
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
413 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260b4
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Márványszürke - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 66×
Samsung Galaxy S24+ 12GB/256GB Márványszürke
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 4900 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
413 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0260b1
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánlila - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 205×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánlila
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
515 990 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b3
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke - Mobiltelefon
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 205×
Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 256GB Titánszürke
Mobiltelefon - 6,8"-es AMOLED kijelző 3120 × 1440 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, Dual SIM + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,7) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 45W, vezeték nélküli töltés 15W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
515 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HSAMO0261b2
4,9 14×
HONOR Magic6 Lite 5G 8GB / 256GB - fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2652 × 1200 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés, 5300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
117 990 Ft 124 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM327b1
4,9 14×
HONOR Magic6 Lite 5G 8GB/256GB - zöld
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2652 × 1200 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés, 5300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
117 990 Ft 124 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM327b2
4,9 14×
HONOR Magic6 Lite 5G 8GB/256GB - narancssárga
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2652 × 1200 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,75) fő kamera + 5Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés, 5300 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Leárazás -5 %
117 990 Ft 124 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, délelőtt az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UM327b3
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - fekete - Mobiltelefon Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Asus ROG Phone 8 12GB/256GB - fekete
Mobiltelefon - 6,78"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (165Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,87) fő kamera + 13Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 65W, vezeték nélküli töltés 15W, 5500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
403 190 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: AST059b1
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ