Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Honor-Magic6-Pro-recenze-22.jpg

Honor Magic6 Pro (TESZT): a jelenlegi legjobb mobiltelefon? A fotózás terén mindenképpen

A Honor Magic 6 Pro egy egyedülálló telefon. Az első dolog, ami feltűnhet rajta, az a hatalmas optika a hátlapon, és nyilvánvalóan az egész telefon nagyobb súlya. Ezt követően azonban csak pozitívumokkal fogsz találkozni, és csakúgy, mint én, helyeslően fogsz bólogatni. Remek a kamera, a kijelző, a hangzás, a teljesítmény, és még az akkumulátor üzemideje is. Nem csoda, hogy több díjat is nyert a DxOMark-tól. Tudj meg többet a Honor Magic6 Pro-ról! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-12-recenze.jpg

OnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie

A OnePlus 12 a kínai márka főhajtásának új generációja, amely a legerősebb versenytársakat hívja ki. Hogyan teljesít a OnePlus 12 a riválisokkal vívott képzeletbeli párbajban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

A legjobb telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyik a legjobb telefon 2024-ben? Cikkünk középpontjában a bajnokok állnak. Nem feledkeztünk meg a legjobb mobiltelefonokról 300 000, 200 000 és 100 000 forintig sem, illetve az időseknek és gyerekeknek alkalmas legjobb telefonokról sem. Összehasonlítottuk a teljesítményt, az árakat, a kamerát, a funkciókat és a dizájnt. Melyek tehát napjaink legjobb telefonjai? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foceni-mobilem-02-nahled.jpg

Képek átvitele telefonról számítógépre

A mobiltelefonok mára felváltották a fényképezőgépeket. Mindig kéznél vannak, és minőségben is könnyen felveszik velük a versenyt. De hogyan kezeljük a fotókat az elkészítésük után? Hogyan juttassuk el őket a mobiltelefonról a számítógépre? Cikkünkben minden kérdésre választ adunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-fotomobily-test.jpg

A legjobb fotómobilok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Korábban a telefonban lévő kamera marginális kérdésnek számított, manapság azonban gyakran a kiválasztás fő szempontja. Összeállítottunk számodra egy áttekintést, amelyben három árkategóriába rendezve találhatod a legjobb fotómobilokat, valamint néhány rövid tanácsot is megfogalmaztunk, amelyek segítenek eligazodni a mobiltelefonok fényképezést érintő jellemzőiben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

A Samsung idén olyan változtatásokat vállalt be, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Arról a mesterséges intelligenciáról van szó, amellyel új Galaxy S24 telefonjait szerelte fel, és amely ma már a világot is felforgatja. Ezt, és persze minden mást is leteszteltünk az új Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken. Cikkünkből megtudhatod, milyen benyomást tett ránk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (TESZT): megfizethető zászlóshajó minőségi kamerával és villámgyors töltéssel

A Xiaomi kínálatában megjelent a Xiaomi 13T Pro modell, a Pro jelző nélküli modellel együtt, amelyhez képest azonban hasznos előnyökkel rendelkezik. Ezen előnyök egyúttal magasabb kategóriába is helyezik. Hogyan teljesít a gyakorlatban, mivel tűnik ki a tömegből, és mely telefonokkal veheti fel bátran a versenyt? Olvasd el a Xiaomi 13T Pro okostelefon teszteléséről szóló cikkünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-vi-recenze-test.jpg

Sony Xperia 1 V (TESZT): nagyszerű kamera, viszont kevésbé barátságos ergonómia jellemzi

A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-pro.jpg

iPhone 15 Pro Max (TESZT): a leggyorsabb iPhone csúcskategóriás kamerával, új köntösben érkezik

A hatalmas iPhone 15 Pro Max a többi készülékhez képest a jobb tulajdonságainak köszönhetően keltette fel a figyelmet. Leteszteltük, így egy olyan betekintést nyújthatunk, amely nemcsak a leendő vásárlók számára lehet hasznos. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-10-novy-telefon.jpg

Asus Zenfone 10 (TESZT): továbbra is a kompakt telefonok királya, de nem sok mindenben jobb elődjénél

Az Asus Zenfone 10 azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy csúcsfelszereltséget kínál egy kis készülékbe építve. Még mindig egy remek kompakt telefonnak számít, de első ránézésre nem sok minden változott a korábbi modell óta. Megéri leváltani rá az előző generációt? Cikkünkből mindent megtudhatsz róla. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-90-nahled.jpg

Honor 90 (TESZT): kiváló kijelzővel és kamerával viharzik be a középkategória sűrűjébe

Az új Honor 90 telefon már a megjelenésekor is lenyűgözött mind a megjelenésével, mind a funkcióival. A főszerepet a 200 Mpx-es főkamera és a Qualcomm Snapdragon chipsetnek köszönhető remek ár-érték arány játssza. De hogyan teljesített a Honor 90 a gyakorlatban? Tesztünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-5-pro-recenze-nahled.jpg

Honor Magic5 Pro (TESZT): a zászlóshajó, amely szinte már eléri a csúcsot

Kipróbáltuk az új Honor Magic5 Pro-t, egy funkciógazdag telefont, amely jó kamerákkal, akkumulátoros üzemidővel és teljesítménnyel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a gyakorlatban? Mik az erősségei és miben mutatkoznak meg a gyengeségei? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-pro-max-recenze-nahled.jpg

iPhone 14 Pro Max (TESZT): újfajta interakció és kompromisszumok nélküli fotózás

Az iPhone 14 Pro Max olyan jól fel lett szerelve, hogy napjaink legjobb mobiltelefonjai közé tartozik. Mit kellett tennie a gyártónak azért, hogy ez így legyen? Leteszteltük a mindennapi használat során, és az eredményeket ebben a bemutatóban foglaljuk össze. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7-pro-recenze-test.jpg

Google Pixel 7 Pro (TESZT): az amerikai gyártó ismét felülmúlta önmagát

A Google Pixel 7 Pro számos fejlesztést kapott, például az új Google Tensor G2 chipet, megannyi szoftveres funkciót és karcsúbb kialakítást. Az új készülék fém fotómodult és korábban soha nem látott színválasztékot kínál. Hogyan teljesített a Pixel 7 Pro a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-30-ultra-recenze.jpg

Motorola Edge 30 Ultra (BEMUTATÓ): megállja a helyét a zászlóshajók világában

A Motorola Edge 30 Ultra mobiltelefon kicsit váratlanul érkezett, de semmiképpen sem lehet szó nélkül hagyni. Amellett, hogy az új Motorola a világ első 200 Mpx-es érzékelővel rendelkező okostelefonja, számos csúcskategóriás specifikációt is kínál, mindezt meglepően kedvező árcédulával. Mi mindent tud felmutatni a Motorola újdonsága és hogyan teljesített a teszt során? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s22-ultra-recenze-nahled-10.jpg

Samsung Galaxy S22 (BEMUTATÓ): az Androidok királya visszatért

A Samsung Galaxy S22 a Samsung zászlóshajó modelljeinek vadonatúj generációja. 2022-re a gyártó néhány dizájnváltozással és praktikus újdonsággal is készült. Milyenek új Samsung telefonok?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12-pro-recenze-nahled.jpg

Xiaomi 12 és 12 Pro (BEMUTATÓ): új chipset, kiváló kamera és villámgyors töltés

A Xiaomi 2021 végén mutatta be új, kiválóan felszerelt okostelefonjainak sorozatát. A Xiaomi 12 és a Xiaomi 12 Pro telefonok kétségtelenül üdítő újdonságként jelennek meg a kínálatban. A legújabb Xiaomi telefon nemcsak a fényképezési képességeivel nyűgöz le, hanem a benne rejlő új típusú processzor teljesítményével is, mely még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-kamera-nahled.jpg

Mobil és kamera: tényleg olyan jók az olcsó telefonok kamerái?

Manapság az okostelefonok alsóbb árszegmensében egyáltalán nem ritka a négy objektívvel és a magas megapixel számmal rendelkező fotómodul. Ezek a specifikációk azonban nem feltétlenül igazolják azonnal a nagyszerű minőségű kamerát. Milyen specifikációkat érdemes részletesebben megvizsgálni, és hogyan viszonyulnak az alsóbb kategóriás kamerák a középkategóriás modellekhez? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-11t-nahled.jpg

Xiaomi 11T és 11T Pro (BEMUTATÓ): nagyszerű kamera és 120 W-os gyorstöltés

Nagyjából fél év telt el a Xiaomi Mi 11 zászlóshajók megjelenése óta, így itt az ideje néhány újdonságnak. A Xiaomi 11T, 11T Pro és 11T Lite, amelyek csak később érkeznek, valóban szilárd alapokra épülnek, viszont jelentősen továbbfejlesztett illetve tökéletesített kamerát és akár 120 W-os gyorstöltést is kínálnak. A gyorstöltés segítségével percek alatt feltöltheted a teljes akkumulátort. Voltak azonban kompromisszumok. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-iii-nahled.jpg

Sony Xperia 1 III (PREVIEW): 4K kijelző és változtatható periszkóp

Elődjéhez képest az új Sony Xperia 1 III megjelenése csak kissé változott, de sok meglepetést rejt a belseje. Milyen újdonságokat hozott, és ami a legfontosabb - mit kínál azoknak, akiknek elsősorban szánják, a professzionális videótartalom-készítőknek vagy fényképészeknek? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ