Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vivo-v40-se-5g-recenze-20-nahled.jpg

Vivo V40 SE 5G (BEMUTATÓ): műbőr hátlap, modern chip és tisztességes akkumulátor

Egy újabb mobiltelefon, amely bebizonyítja, nem kell mélyen a pénztárcádba nyúlnod az elegáns külsőért és a rengeteg funkcióért. Megérkezett a Vivo V40 SE 5G, amely számos érdekes funkciót hoz magával. Vajon meg tud győzni a kivitelezésével? Hogyan áll az árát tekintve, és mivel próbál elsősorban lenyűgözni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a54-5g-recenze.jpg

Samsung Galaxy A54 5G (TESZT): hiányosságai ellenére valószínűleg sikeresnek fog bizonyulni

A Samsung Galaxy A54 5G egy funkciógazdag középkategóriás telefon, amely fotóteljesítményével, nagyszerű kijelzőjével és akkumulátorával igyekszik lenyűgözni. Hogyan teljesített a tesztelés során, és vajon továbbra is a valaha volt egyik legkelendőbb telefon marad a piacon? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-ce-3-lite-2-b-nahled.jpg

A OnePlus Nord CE 3 Lite 5G egy érdekes újdonság 108 Mpx-es kamerával

A megfizethető OnePlus CE 3 Lite a 108 Mpx-es kamerájával és a tisztességes felszereltségével hívja fel magára a figyelmet, de a modern stílus szellemében megálmodott dizájnja is lenyűgöző. Mi mindent tud felmutatni az új OnePlus? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g72-recenze-test.jpg

Motorola Moto G72 (TESZT): jól felszerelt, középkategóriás készülék, kevés gyenge ponttal

Miről szól az új Motorola Moto G72? Vajon a 108 Mpx-es kameráról, az árról, vagy talán a szép kialakításról? Alapos tesztnek vetettük alá, értékelésünket pedig egy bemutató formájában olvashatod el. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mate-50-pro-nahled.jpg

A Huawei Mate 50 Pro ígéretes kamerával, de 5G és Google-szolgáltatások nélkül érkezik

Az új Huawei Mate 50 Pro legfőbb erőssége a nagyszerű technológiával felszerelt kamera. A telefon azonban csúcsminőségű kijelzőt, nagy teljesítményű processzort, emellett egy meglehetősen hosszú ideig üzemképes és gyorsan töltődő akkumulátort is kapott. Vizsgáljuk meg közelebbről is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-6a-nahled.jpeg

Google Pixel 6a (BEMUTATÓ): ismét pazar külsővel, kevés kompromisszummal

A Google Pixel 7 érkezése előtt a tavalyi modell egy könnyített változata került bemutatásra, nevezetesen a Google Pixel 6a. Az új készülék valóban lenyűgöző teljesítményt nyújt, de nem kompromisszumok nélkül.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a53-nahled.jpg

A Samsung Galaxy A53 5G (BEMUTATÓ): Kiváló telefon, amely inkább a megbízhatóságra épít, mint a meglepetésekre

A Samsung Galaxy A53 5G a népszerű Galaxy A sorozat legújabb tagja. Vonzerejét az új processzor, az érdekes képességekkel rendelkező kamera és a koreai gyártó megbízhatósága adja. A telefont alaposan leteszteltük. Hogy milyen a gyakorlatban, megtudhatod cikkünkből.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-neo-nahled.jpg

Realme GT Neo 2 (PREVIEW): gamer telefon 120 Hz-es kijelzővel és nagy teljesítménnyel

Egy funkciógazdag gamer telefon középkategóriás áron? Igen, pontosan ezzel ált elő a Realme a Realme GT Neo 2 készülékkel. A népszerű modell utódjához képest javult a teljesítményt, javult a kijelző, és olyan funkciókat kínál, amelyek egy sokkal drágább telefont is megszégyenítenének. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-iv-recenze-hrdinove-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV (multiplayer BENYOMÁSOK) - Teljes erővel tér vissza a történelem legnépszerűbb RTS márkája?

Az Age of Empires IV teljes verziójának megjelenési dátuma rohamosan közeledik, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy nyílt bétatesztet tartanak, hogy megmutassák a világnak a játékban szereplő harcos nemzetek felének multiplayer akcióját, néhány érdekes pálya mellett. A játékról szerzett benyomásainkban elolvashatod, hogyan teljesített nálunk a játék, mit szólunk az optimalizáláshoz, és hogy sikert jósolunk-e neki.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-recenze.jpg

Motorola Edge 20 (PREVIEW): egy trió, amely vonzó a funkciók, a formatervezés és az ár tekintetében

Az amerikai Motorola cég új zászlóshajókat mutatott be az Edge termékcsaládon belül. Amelyekről szó van - az alapmodell Motorola Edge 20, a Motorola Edge 20 Lite és a továbbfejlesztett Motorola Edge 20 Pro mobiltelefon változatok. Különösen a magas színvonalú felszereléssel és az új formatervezéssel okoznak mindenki számára meglepetést. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-uvodni-obrazek-nahled.jpg

PlayStation 5: Minden, amit tudunk + Értékelés

A PlayStation 5 a játékkonzolok történetének legjobb rajtját produkálta, mind a játékosok körében, mind az értékelésekben jól szerepelt (az AlzaTech munkatársaitól származó értékelésünket itt találod). Rengeteg újítást és bevált receptet hozott a játékok világába, ebben a cikkben pedig összegyűjtöttünk mindent, amit a PlayStation 5-ről tudni kell. Mennyibe kerül, milyen játékokat lehet játszani a Sony új konzolján, mennyire erős a PS5, mi a helyzet a PlayStation 4 játékok támogatásával, vagy miért jelent ilyen nagy előrelépést az új DualSense kontroller - mindezt és még sok mást megtudhatsz ebből a rendszeresen frissített cikkből.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-10-iii-nahled.jpg

A Sony Xperia 10 III – Komoly potenciál a középkategóriában

Az új Sony Xperia 10 III egy középkategóriás telefon, amelyről még nem hallottunk. Tetszetős dizájnt, érdekes kamerákat és olyan felszereltséget kínál, amely semmilyen módon nem korlátozza a felhasználói élményt. Nézzük, mivel tud lenyűgözni ez a telefon? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-iii-nahled.jpg

Sony Xperia 1 III (PREVIEW): 4K kijelző és változtatható periszkóp

Elődjéhez képest az új Sony Xperia 1 III megjelenése csak kissé változott, de sok meglepetést rejt a belseje. Milyen újdonságokat hozott, és ami a legfontosabb - mit kínál azoknak, akiknek elsősorban szánják, a professzionális videótartalom-készítőknek vagy fényképészeknek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Pixel-5-banner-main_1.jpg

A Google Pixel 5 (PREVIEW) nem rendelkezik zászlóshajó chipkészlettel, de új funkciókat és szélesebb közönség számára megfizethető árat kínál

A Google egy új, Pixel 5 nevű telefonnal állt elő. Gyönyörű designt, remek felszereltséget és igen tisztességes teljesítményt kínál. Újdonság a fordított vezeték nélküli töltés és az alumínium hátlap is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-mi10t-pro-hlavni.jpg

Xiaomi Mi 10T és Mi 10T Pro (PREVIEW): nagyszerű teljesítmény elegáns designnal

A Xiaomi két új modellt mutatott be, amelyet nagy várakozás előzött meg, a Mi 10T és a Mi 10T Pro készülékeket. Nemcsak megjelenésével, az objektívek újszerű elrendezésével és üveg hátlapjával okoz kellemes meglepetést, hanem főként teljesítményével és új funkcióival. Cikkünkben mindent megtudhatsz, amit a Xiaomi megosztott velünk ezekről a modellekről. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-se-2020-test-recenze.jpg

iPhone SE 2020 (ÁTTEKINTÉS): Ideális mobiltelefon az Apple telefonok világába való belépéshez

Az Apple az iPhone olcsóbb verziójával gazdagítja választékát. Az új iPhone SE a már jól ismert köntösben, ám a legújabb hardverrel felszerelkezve érkezik. Mennyire magasra lőtte be az Apple az árat ez esetben?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/olympus-em10-mark-III-1.jpg

Olympus EM10 Mark III (BEMUTATÓ)

Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb technológiák rejtőznek, mint a Wi-Fi és még sok más. Nézzük meg, mi mindent tudunk eddig az Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgépről.  Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ