30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy J7 (2016) Fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy J7 (2016) Fekete
4,7 45 értékelés
Mobiltelefon - 5.5" IPS 1280 x 720 Super AMOLED, processzor: Octa Core 64bit, 2GB RAM, belső memóriája 16GB, microSDXC akár 128GB, fényképezőgép 13Mpx rekesz F/1.9 + 5Mpx rekesz F/1.9, GPS, NFC, 3G/LTE, microUSB, OTG, Micro SIM, 3300mAh akkumulátor, Android 6.0 (SM-J710F)
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAMO0140a Termékszám:  SM-J710FZKNETL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy J7 (2016) Fekete

telefon funkciók

151,1 mm

le
Samsung Galaxy J7 (2016)

76 mm

le
Samsung Galaxy J7 (2016)

7,8 mm

Telefon súlya: 170g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3300 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

Micro SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

76 × 151,1 × 7,8 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

2 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13/5 megapixel

kamera

Připojení

802.11 b / g / n

leggyorsabb internet

SD karta

MicroSD

memóriakártya-nyílás

Váha

170 g

súly kézibeszélő

Galaxy sorozat J tartozik a legegyszerűbb a Samsung okostelefonok. Mégis azt látjuk, hogy tisztességesen felszerelt okostelefonok nem fogja tönkretenni a költségvetést. Ez különösen igaz a modell Galaxy J7 (2016) a tisztességes fekete, amelyet egyébként díszített fém keret.Az ideális ár-minőség arány csak az egyik oka annak, hogy leadott az új Samsung Galaxy J7 (2016). Készítsünk a szemét a lenyűgöző multimédiás show, és az ujjaim gyakori a csattanó a kamera vagy a használatát az intelligens alkalmazások.

legfontosabb jellemzői

  • Minimalista design, fém váz és a 5,5 "AMOLED
  • 13Mpx fényképezőgép
  • Van a nagy sebességű adatátvitelt keresztül LTE vagy NFC egyre népszerűbb
  • Akkumulátor, amelynek kapacitása 3300 mAh
  • A modern rendszer Android 6.0 Marshmallow

Kipróbálni az ízét a sebesség

Profil képek, videók és játék egy új szintre, és nem csak azért, mert a tartós AMOLED kijelző felbontása 1280 x 720. A oroszlánrészét hordoz és nyolcmagos processzor, amely zökkenőmentesen kezeli a sok feladat egyszerre. Valójában ez is nagyban segíti csak két gigabájt memóriával. Most a növekedés nagyon ismerős a válasz a környezetet. Vychutnejte si živější a kvalitnější obraz s vysokým kontrastním poměrem a okuste, co u mobilního telefonu znamená pojem "opravdová rychlost".

Kattintson egy profi portré

Ha az akarat szunnyadó szenvedély a fotózás, a kompakt hagyja otthon, hogy köze csak egy telefon. Cityscape, pillanatkép és portré is néz ki, ha áthaladt a kezét csengő. 13Mpx hátsó kamera is van egy tökéletes maximális rekesz (f / 1.9). Ugyanez rekesz fel van szerelve egy elülső kamera, amely így rögzíti részletes selfíčka még gyenge fényviszonyok mellett is. Se Samsung Galaxy J7 (2016) se fotografem může stát každý.

Minden fontos szilárdan a kezében

Útközben értékelni fogják a különböző modulokat, vezette a GPS vagy a lehetőséget, hogy használja a gyors adatátvitelt keresztül LTE. Akkumulátor Galaxy J7 (2016) maguk is húzza keresztül nagyon kiváló tartósság folyamatos üzemben. Az állapota, de a fennmaradó memóriaterület vagy RAM kihasználtságát, megnézheti a Smart menedzser. Minden fontos az Ön ellenőrzése alatt egyértelműen, világosan és egy helyen.

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy J7 (2016) Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy J7 (2016) černý .
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ