A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Xiaomi 14

Samsung Galaxy Mini S5 (SM-G800) Copper Gold

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Mini S5 (SM-G800) Copper Gold
4,5 224 értékelés
Mobiltelefon 4.5 "1280x720 Super AMOLED, a processzor Exynos 3470 Quad Core 1,4 GHz-es, RAM 1,5 gigabájt, 16 GB belső memória, microSD maximum 64 GB, 8 megapixeles kamera, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, NFC, LTE / 3G, microUSB, IP67, ujjlenyomat-olvasó, S Health, Li-Ion 100mAh 2, Android 4.4 KitKat
Kód:  RS151a4 Termékszám:  SM-G800FZDAETL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Mini S5 (SM-G800) Copper Gold

Paraméterek

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
2,1 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
64 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz (1 400 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 4.4 KitKat Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Mini S5 (SM-G800) Copper Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) Copper Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) Copper Gold.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ