Shop roku 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy Note20 zöld

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Note20 zöld
4,8 9 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es kijelző, 2400 × 1080, Super AMOLED Plus kijelző, 8 magos Samsung Exynos 990 processzor, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, 12 Mpx felbontású (f/1,8) + 64 Mpx felbontású (f/2) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátlapi kamera, optikai zoommal, 10 Mpx felbontású előlapi kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, fordított töltés 9W, érintőceruza, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HSAMO0196b3 Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Note20 zöld

A telefon funkciói

c161,6 mm

Ki
Samsung Galaxy Note20

75,2 mm

Ki
Samsung Galaxy Note20

8,3 mm

Telefon tömege: 198 g

Képernyőátló

6,7 "

képernyőátló

Operációs rendszer típusa

Android 10.0

operációs rendszer típusa

Akkumulátor kapacitása

4 300 mAh

akkumulátor-kapacitás

MicroSim

2 × Nano SIM

SIM-kártya típusa

Méretek

75,2 × 161,6 × 8,3 mm

a telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

Belső memória

256 GB

belső memória

Kamera típusa

12 + 64 + 12 Mpx

kamera

Csatlakozás

LTE

leggyorsabb internet

SD kártya

1 TB Micro SDXC

memóriakártya-nyílás

Tömeg

198 g

a telefon tömege

Samsung Galaxy Note20 -powerphone munkához és játékhoz tervezve



Okos számítógép, amely elfér a zsebedben

A Samsung a legerőteljesebb prémium Galaxy Note20 okostelefonnal érkezik hozzád, amely továbbfejlesztett S Pen-nel, valamint stílusos zöld színű fényes kivitelezéssel büszkélkedik. A fényűző, 6,7 hüvelykes Super AMOLED kijelző kristálytiszta és finom színeivel biztosan elkápráztat. Négy csúcsminőségű kamera, professzionális videofelvételek8K-sfelvételének lehetősége, Samsung DeX vezeték nélküli megoldás illetve konzolos játékok közvetlenül mobiltelefonon történő használata áll rendelkezésedre, amely sok játékos számára szerez majd örömet. Fantasztikus mobilasszisztens nem csak az egész napi munkához, de partner a szórakozásban is, hiszen mindig készen áll a legigényesebbfeladatokrais.



Mobiltartalom a számítógépeden

Az adatok kezelése és mozgatása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Samsung Galaxy Note20 praktikus kapcsolattal rendelkezik, amelynek köszönhetően megnézheted a mobilalkalmazásokat a számítógépeden vagy tableteden. Függetlenül attól, hogy fontos munkával kapcsolatos dokumentumokat vagy a nyaraláson készített fotókat szeretnél másolni,csakhúzd át őket, és a fájlok azon eszközön lesznek, ahol szükséged van rájuk.



Továbbfejlesztett, akár kétszer gyorsabb S Pen

Az előző modellhez képest a továbbfejlesztett S Pen megnövekedett válaszsebességet nyújt. Kézbe véve úgy érezheted, mintha valódi tollal írnál, hiszen lenyűgöző pontosságot biztosít a rajzolás során, valamint fantasztikus folytonosságot. Az ergonomikus kialakítás tökéletes tapadást garantál, multifunkciós képessége pedig nemcsakjegyzetekírására szolgál, hanem beviteli eszközként is Bluetooth-on keresztül a Samsung Galaxy Note20 mobiltelefonhoz.



Xbox gaming közvetlenül a Samsung Galaxy Note20-on

Immár izgalmas Xbox konzolversenyeket is tarthatsz a Galaxy Note20 készüléken. A nagy teljesítményű processzor, a továbbfejlesztett hűtő rendszer és az integrált Wi-Fi 6 segít, hogy soha nem látott szintre emelhesd a játékot. A Galaxy Note20 segítségével felgyorsíthatod kedvenc játékaid betöltését, optimalizálhatod azakkumulátorteljesítményét, a Wi-Fi-t és a hang késést, továbbá amikor hozzáilleszted a Moga XP5-X Plus játékkonzolt, teljes felszerelést kapsz a maximális játékélményhez okostelefonodon.



Fókusz a professzionális felvételeken és videókon

Olyan felszereltséget nyújt, amellyel még egy profi YouTubernek sem kell szégyenkeznie. A Samsung Galaxy Note20 számos praktikus funkciót rejt magában, amelyek segítenek a legélesebb videókat elkészíteni tökéletes hangzás mellett. Használd ki a 3x optikai zoomot, vagy a 30x Super Resolution Zoom előnyeit, és játssz dinamikus zoomeffektusokkalvalamint változó zoom sebességgel közvetlenül a felvétel során. Az autofókusszal rendelkező 10 megapixeles szelfi objektívnek köszönhetően minden önmagadról készített portré elsőre tökéletes lesz. Továbbá összesen három mikrofon gondoskodik a stúdió minőségű hangzásról, amelyek közül az egyik közvetlenül a kamerák melletthelyezkedik el a mégpontosabb hangfelvétel érdekében.



Minden egyes felvételt megvilágít 

A Samsung Galaxy Note20 nona-binning technológiát használ, amelynek köszönhetően 9 pixelt egyesít egyetlen pontban, így jól látható és kiváló minőségű fényképeket eredményez még rendkívül gyenge fényviszonyok mellett is. A felvételeken olyan részleteket fogsz látni, amelyeket sötétben szabad szemmel nem veszel észre. Válts Éjszakai módra,ésélvezd a professzionális megjelenésű éjszakai fotókat.



Készíts fényképeket 8K-os videókból

A 8K-s csúcsfelbontás lenyűgöző képeket garantál. Mostantól kiválaszthatod videóidból a számodra legjobban tetsző képeket, és fotókká alakíthatod őket, amelyek nagyszerű minőségűek lesznek, és a családi album részét képezhetik.



Utómunka stúdió közvetlenül a telefonon

A videók szerkesztése számítógépen gyerekjáték. Gyorsítsd fel a folyamatot és hatékonyságod a Samsung Galaxy Note20 készülékkel és az olyan praktikus funkciókkal, amelyeket felvétel közben közvetlenül használhatsz. Készíts szuperhangolt lassított videókat 120 kép/mp sebességgel, vagy kísérletezz a hanggal az elkülönített Bluetoothmikrofononkeresztül.



A Samsung Galaxy Note20 egész nap képes lépést tartani veled

A Samsung Galaxy Note20 mobiltelefon akkumulátorának kapacitása 4300 mAh, amelynek köszönhetően a telefon egész nap elkísér egészen napnyugtáig, amíg haza nem érsz. A nagy teljesítményű Samsung Galaxy Note20 telefon még ekkor is elegendő energiát képes nyújtani kedvenc sorozatod legújabb epizódjainak megtekintéséhez, illetve aSpotifylejátszási listájának meghallgatásához.



Paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, Fordított vezeték nélküli töltés, Rádió, MMS támogatás, OTG, Stylus Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
161,6 mm Kész!
Szélesség
75,2 mm Kész!
Mélység
8,3 mm Kész!
Súly
198 g Kész!
Szín
Zöld Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 300 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
9 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,73 GHz (2 730 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 990 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G77 MP11 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 10 Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Note20 zöld
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ