DNY LEGO Visa

Samsung Galaxy S9 (ELŐZETES)

Termékkatalógus

Cikk

Frissítve

A Samsung Galaxy S9-et a koreai gyártó mutatja be a február 26-án kezdődő barcelonai MWC-n. Az elvárások nem nagyok. Míg a tavalyi évben a Samsungnak a "robbanásveszélyes" Galaxy Note 7 mobiltelefonok problémáját kellett kiküszöbölnie, most már egy sokkal magasabb szintet kell megugrania. A Galaxy S8 nem csak megjelenésekor, de még mindig szinte tökéletes okostelefon. Relatív biztonsággal a 9-ről csak annyit mondhatunk, hogy két verzió lesz elérhető - a klasszikus Galaxy S9 és a nagyobb Galaxy S9+. Mégis, a spekuláció egyre nő. Miről fog szólni a Samsung Galaxy S9?

Samsung Galaxy S9, render

Samsung Galaxy S9 várakozások – tartalom

  1. Frissítés 2018.01.30. – Dual SIM és Face ID
  2. Frissítés 2018.01.27 – Az első hivatalos fotók
  3. Frissítés 2018.01.25. – Új fotók, exkluzív első videó
  4. Frissítés 2018.01.12 – A Samsung Galaxy S9 új funkciói
  5. Biztonság – Ujjlenyomat vagy arcfelismerés?
  6. Kijelző – ismét Infinity
  7. Kamera – Dupla, állítható rekesznyílással
  8. Teljesítmény – Ismét a csúcson
  9. Összehasonlítás – Bonyolult verseny
  10. Ár – Mikor és mennyi?

Frissítve 2018.01.30. – Dual SIM és Face ID

Minél közelebb kerülünk február 25-höz, annál több információt kapunk a Samsung Galaxy S9 és S9+ telefonokról. A mai spekulációk szerint, ha igaz, a Samsung két szám használatának lehetőségével nyűgözi le a gyártó. Az S9 és az S9+ is elérhető lesz Dual SIM-mel Európában, melynek köszönhetően két SIM kártyát támogat. Habár, az nem teljesen tiszta még, hogy teljes értékű vagy hibrid nyílásokról beszélünk-e. Az a legvalószínűbb, hogy két SIM kártyával vagy egy SIM kártyával és egy memóriakártyával lesz használható egyszerre.

Samsung Galaxy S9 és S9+ vékony keretet kap mindkét oldalon

Az előző frissítésben egy kiszivárgott hivatalos képet hoztunk a Samsung S9 és S9+ előlapjáról. Ma megmutatjuk az oldalnézetből készült képeket is, amelyeket Evan Blass készített again, és amely megnyugtatja azokat is, akik aggódtak a szélesebb oldalsó keretek miatt. Az hátsó kamera részletei alapján az allabountsamsung.de stábja készített egy jó képet a telefon hátuljáról. Elhoztuk a hivatalos fotókat is a Samsung S9 és S9+ telefonokról, amelyek a marketing anyagokban fognak megjelenni.

Samsung Galaxy S9 a S9+, boční rámeček Samsung Galaxy S9 a S9+, zadní strana Samsung Galaxy S9 a S9+, tapeta

Már ismerjük a Samsung Galaxy S9 és S9+ valószínű hátsó megjelenését és a hivatalos képeit.

Intelligens feloldás az íriszolvasó és az előlapi kamera kombinációjával

Valószínűleg már ismerős számunkra a telefon hátlapjának és kamerájának megjelenése, és most információt kaptunk az előlapi kameráról is. Eszerint a Samsung Galaxy S9 és S9+ továbbfejlesztett arcfelismerő rendszert kap. A Samsung Galaxy S8 és a Note8 szintén rendelkezik ilyen funkcióval, de a 9 még ennél is tovább megy. Az XDA Developers hozzájutott egy olyan Android Oreo kódrészlethez, amely az „Intelligens Scan”-t említi. Az előlapi kamera íriszolvasót is kap, és a fejlett felismerésért 3D szkent is, amely gyenge fényviszonyok között segít. Az Intelligent Scan megküzd a sötétséggel és a közvetlen napsugárzással, amelyek a Face ID használatakor gyakran előfordulnak az iPhone X esetében.

Mint azt bizonyára tudod, a Note8 nem rendelkezik 3D szkennel, ezért sokan úgy gondolják, hogy a Samsung Galaxy S9 fog kapni ilyen funkciót. Ugyanakkor az is valószínű, hogy az Android Oreo meg fog jelenni a tavaly top telefonokon, a Galaxy S8 és Note8 modelleken. Az iPhone X-szel ellentétben azonban az S9 és az S9 + az intelligens feloldás mellett más biometrikus biztonsági funkciót, az ujjlenyomat-olvasót is megtartja.

Az utolsó frissítésben a Samsung Galaxy S9 és az S9 + új szolgáltatásairól beszéltünk. Ezek közül az egyiknek az animált avataroknak kell lennie, ami a Samsung válasza az iPhone X animációira.

Mennyibe fog kerülni az S9 és az S9+??

A nagy közönség felé kiszivárgott az előrendelések dátuma és a Samsung Galaxy S9 és S9+ okostelefonok ára is. Az előrendelés kezdő dátuma március 2., habár az nem teljesen egyértelmű, hogy a dátum csak Dél-Koreára, vagy egyéb országokra is vonatkozik-e. Mennyibe fog kerülni a Samsung Galaxy S9 és S9+? Ha a Galaxy S8 és S8+ modellekhez hasonló, 875 dolláros árra számítasz, akkor csalódást kell, hogy okozzunk. A hírek szerint egy kicsit drágább lesz. Az ok az új technológiák sorozata, főleg az intelligens arcfelismerés és a dupla kamera a nagyobb telefonokon. A Samsung 890 és 930 dollár közötti áron lesz elérhető mindkét modell esetében.

Frissítve 2018.01.21. – Az első hivatalos fotók

Még csak két nap telt el a Samsung Galaxy S9 hivatalos bejelentésének meghívója óta, de máris rendelkezésre áll a kirakós újabb darabja. Emögött ismét Evan Blass áll, aki Twitteren osztotta meg a Samsung Galaxy S9 és S9+ hivatalos fotóját. A fotón látható, hogy az S9 március 16-tól lesz elérhető az első piacokon, amely nem különbözik nagyban az S8 esetétől. A modellek vékonyabb keretet kaptak, legalábbis alulról. Blass később kiegészítette a posztot a kamera adataival, amely megerősíti azt, hogy az S9 standard, míg az S9+ dupla kamerát kap. Hogy tetszik ez az újdonság?

Samsung Galaxy S9, oficiální renderSamsung Galaxy S9, fotoaparáty

Evan Blass szerint ez a Samsung Galaxy S9 és az S9 + hivatalos fotója. Másrészt megerősíti, hogy a kisebb modell hagyományos, míg a nagyobb dual kamerát kap.

Frissítve 2018.01.25. – Új fotók, exkluzív első videó

A Samsung Galaxy S9 új kamerát kap?

A Samsung bemutatja az új ISOCELL Bright integrált gyors kamerát, amelyet valószínűleg Galaxy S9 is megkap. Az úgynevezett háromszintű gyorsérzékelő biztosítja a Full HD (1080p) videofelvételt 480 kép/mp sebességgel. Ez jelentős előrelépés lenne, hiszen a Samsung Galaxy S8 60 képet rögzít másodpercenként Full HD videóban, és 240 HD képet másodpercenként.

A konkurencia, a Sony is elkötelezett a lassított videó felvételek terén. A csúcsmodellek "super slow motion" videókat készítenek, 960 képkockát másodpercenként. Azonban ez csak HD felbontásban elérhető, és csak hat másodperces felvételekhez.

Samsung Galaxy S9, isocell, detekce pohybujících se předmětů Samsung Galaxy S9, Isocell Bright, zhoršené světelné podmínky Isocell Bright, tenký

A Samsung Galaxy S9 új ISOCELL Bright kamerát kap. Többek között 480 fps sebességű videókat is rögzít.

Az új érzékelő Tetracell technológiával ellátott, amely nagyobb érzékenységet biztosít a gyenge fényviszonyok mellett, valamint a Dual Pixel Autofocus és a Super Phase Detection funkcióval a mozgó tárgyak távolsága még gyorsabban érzékelhető. Megbízhatónak kell lennie még a rossz körülmények között is, például sötétben. Az új kamera sokkal gyorsabban és pontosabban a fókuszál, és a következő előnye a kisebb méret. Ez ideális esetben biztosítja a fényképezőgép alacsonyabb kiemelkedését a telefon testéből.

Galaxy S9 speciális Android Oreo funkciókkal

A csúcsminőségű Samsung első 2018-as modellje nem csak csúcsminőségű fényképezőgépet és teljesítményt kínál, hanem egy speciálisan módosított Android Oreo operációs rendszert is, kizárólag erre a telefonra tervezett funkciókkal. Azonban erről nem áll rendelkezésre bővebb információ, így nem tudjuk, milyen funkciókról van szó. Bármi is az, reméljük, hogy a Samsung tökéletes munkát végzett. A múltban ez nem mindig volt így.

Samsung Galaxy S9 a S9+, stříbrný

Ez a Samsung Galaxy S9 és S9+ végső megjelenése? Valószínűleg igen.

A Samsung Galaxy S9 kiszivárgott videója

Az internet nemrég megjelent egy kiszivárgott videó, amelyen állítólag a Samsung Galaxy S9 látható. Sajnos nem láthatóak az új funkciók, de a videó készítője teszteli a kijelző érzékenységét. Nem lehetünk benne biztosak, hogy valóban Galaxy S9-et látjuk. Mindenesetre a videón látható az Infinity kijelző és a nagyon vékony keret. Ezek még vékonyabbak is, mint a Galaxy S8-é.

Frissítve 2018.01.12 - Samsung Galaxy S9 új funkiókkal

Egy újabb kiszivárogtatott információt kaptunk a sorozat következő darabjáról, a Samsung Galaxy S9-ről, amelyet február végén mutatnak be a barcelonai MWC-n. Ezúttal egy képet kaptunk a telefon dobozának hátoldaláról, amelyen érdekes információk olvashatóak.

Samsung Galaxy S9, prodejní balení

A Samsung Galaxy S9 dobozának képe. Láthatjuk rajta többek között a kamera adatait.

Az 5,8”-os kijelző, (amely a lekerekített sarkakat figyelembe véve 5,6”) és az IP68 ellenállóképesség növelése után megismerhetjük a kamerákba vonatkozó információkat, amelyek közül egyik sem dupla. A nyolc megapixeles, írisz érzékelővel ellátott kamera szelfi készítésére használatos, míg a fő kamera egy 12 megapixeles Dual Pixel hátlapi kamera. A kivetített 5,8 "(5.6" lekerekített sarkok számlálása után) vagy az IP68 ellenállóképesség növelése után megismerjük a fényképezőgépre vonatkozó információkat, amelyek közül egyik sem lesz kettős. A nyolc megapixeles, szem-íriszes érzékelővel rendelkező kamerát az önkép elkészítéséhez használják, de a fő kamera a 12 megapixeles Dual Pixel hátsó kamera. Ez nem dupla kamera.

Figyelemre méltó az f/1.5 és f/2.4 tartományban lévő objektív, amely jobb minőségű fotókat készít gyenge és jó fényviszonyok között is, valamint bokeh effekteket használó képek esetében is. Az támogatja a Super Slow-mo módot is, amely hasonló a Sony által ismert módhoz. Ezen kívül a Samsung Galaxy S9 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel rendelkezik. Egy másik új funkció az AKG védnöksége alatt álló kiemelkedő hangszórók.

Biztonság – ujjlenyomat vagy arcfelismerés?

2017 nyarának végén a Samsung úgy gondolta, hogy az ujjlenyomat-olvasót közvetlenül a telefon kijelzője alá helyezi majd. Sajnos az információk arra utalnak, hogy a technológia még mindig nem áll készen a tömegtermelésre. Tehát a Samsung Galaxy S9-ben ez valószínűleg nem várható. Azonban úgy tűnik, hogy a Samsung elkötelezte magát az olvasó kijelző alá helyezése mellett a Galaxy Note9 esetében. Így ezt Samsungnak be kell vezetnie az idei év második felében.

i Samsung Galaxy S9 a CES 2018-on?
A Galaxy S9 bevezetése nem várható az idei CES-en, de nyilván kettős fogadtatásban részesült volna.

A becslések szerint valószínűbb, hogy az olvasó a telefon hátulján marad. Nem ez lesz a következő, de a kamera alatt jobban elérhető. Ez a Samsung Health újítására is utal. A Samsung a közelgő okostelefonon javíthatja az arcfelismerést és a retina technológiát. Akár úgy, mint az Apple iPhone X esetében, eléri a 3D-s vizsgálat lehetőségét, vagy a mesterséges intelligenciát hívja segítségül. Azonban ne várjuk, hogy a Samsung Galaxy S9 feloldható lesz a tulajdonos fényképével. Ugyanerről az egészségügyi alkalmazásról szóló új szivárogtatás a pulzus oximéter jelenléte, amely az oxigén szövetekbe történő szállításának megfigyelését szolgálná. Ez a megoldás intenzív osztályok és műtők segítségére lehetne.

Samsung Galaxy S9 a S9+ Samsung Galaxy S9, pulzní oxymetr

A bal oldalon a Samsung Galaxy S9 és S9 + telefonok nagyon valószínű formája. Jobbra példa az impulzus oximéterre, amely nyomon követi az oxigén telítettségét, így követi az oxigén szállítását a szövetekbe.

A Samsung Galaxy S9 ismét Infinity kijelzőt kínál vékony kerettel

A meglévő feltételezések szerint a Samsung ismét Infinity kijelzőt fog használni, lekerekített szélekkel a telefonon. A felső és alsó panel, a szakértő közönség becslése szerint a keret méretének csökkentésével még nagyobb kijelző fog rendelkezésre állni. Habár az kétségtelen, hogy a keret nem tűnik el teljesen, legalább a felső részen meg kell maradnia, az okostelefon arcfelismerő rendszeréhez.

i Samsung Galaxy S8 áttekintése
Hogy mennyire szerettük az előd kijelzőjét, elolvashatod a Samsung Galaxy S8 áttekintésében.

A Samsung Galaxy S9 kijelzőjének átlója valószínűleg változatlan marad a becslések szerint. 5,8” az S9, 6,2” az S9+ telefon esetében. Lesz módosítás a telefon méretét illetően, és csökkenteni a méret (és a tömeg)? Amely valószínűleg változatlan marad, az a kijelző típusa. Ahogy a Galaxy S8 esetében is, a panel gyártója a kilencedik generációs Super AMOLED technológiára esküszik, ugyanazon 2960x1440 pixeles felbontással.

Dual kamera csak a Samsung Galaxy S9+ telefonon, és nem az S9-en?

A Samsung S9 okostelefon hátuljára a dupla lencsés kamera kiválóan illene, és ezzel lehetővé tenné homályos hátterek fotózását a tárgyak mögött. A Galaxy Note8 egy 12 megapixeles kamerával és egy 8 megapixeles első kamerával rendelkezik. Habár a legfrissebb hírek arra utalnak, hogy a dupla kamera a nagyobb, Galaxy S9+ modellen lesz elérhető. A Galaxy S9 hátsó dupla kamerájának felbontása talán nem fog változni, így 12 megapixeles marad. Néhány kiszivárgott információ szerint ugyanezt a felbontást fogja kapni az első kamera is. Ez távol áll a legvalószínűbb lehetőségtől, hiszen a gyártónak nem áll érdekében ilyen felszereltséget biztosítani, hiszen a standard szelfi kamera a legtöbb felhasználó számára megfelelő.

Render Samsung Galaxy S9, S9+

A Samsung Galaxy S9 és a legvalószínűbb megjelenése. Specifikáció a minimális keretről, dual kameráról, ujjlenyomat olvasóról a telefon hátulján.

Az újonnan rendelkezésre álló információk szerint a Samsung Galaxy S9 számos bónuszpontot fog kapni a fényképezőgépe miatt. A spekuláció szerint a háttérvilágítás fő érzékelője f/1,5 lesz, a másik az f/2.4 érzékelővel fog rendelkezni. Ez azonban nem minden. Nyilvánvalóan a rekesznyílásnak állíthatónak kell lennie. Ezekkel a paraméterekkel még egy mobil sem rendelkezik, csak az LG V30 és a Huawei Mate 10 Pro rendelkezik f/1,6 érzékelőben, rekesznyílással, de azonban nem.

A Galaxy S9 valószínűleg képes lesz felvenni akár 4K felbontású (3840 × 2160 pixel) videót is, 60 képkockát másodpercenként, ami duplája a Galaxy S8 teljesítményének. Természetesen ez a telefonkategória magában foglalja az optikai képstabilizátort, a speciális módokat és a praktikus beállításokat, mint például a záridő, az ISO és sok más. Nem kétséges, hogy az S9 megpróbálja lekötözni a 2017-es fotómobilokat.

Samsung Galaxy S9, render Samsung Galaxy S9, render zadní strany Samsung Galaxy S9, render zadní strany

A Samsung Galaxy S9 nem fog túlságosan különbözni az elődjétől. Újdonság lesz valószínűleg a dual kamera. Nem világos, hogy mindkét modellnél, vagy csak a Galaxy S9+ esetében.

A Samsung Galaxy S9 és Samsung Galaxy S8 telefonok összehasonlítása

A Samsung Galaxy S9 nem valószínű, hogy nagyban eltér az idei Galaxy S8 telefontól. Úgy tűnik, a forradalom tavaly történt meg. Ezúttal inkább részleges innovációk történnek, a nagyobb teljesítmény vagy a fényképezőgép képességei formájában, amely a Galaxy S9+ esetében a második objektív lesz. A dual kamerának hála, a Samsung Galaxy Note8 kiválóan játszik a mélyélességgel, így tudjuk, hogy a Samsung S9 kétségtelenül 2018 fotómobiljainak listájára pályázik.

Egy másik témát a 3.5 mm-es fejhallgató-csatlakozó állítólagos hiánya. Ez lassan a drágább mobiltelefonok szabványává válik. Ezért nincs olyan zűrzavar körülötte, mint amikor az Apple 2016-ban meglépte ezt az Apple iPhone 7 esetében. Ez olyan problémákat vetett fel, mint például a hagyományos jack használatának lehetetlensége vagy a mobiltelefon feltöltésének képtelensége a fejhallgató csatlakoztatása közben. Másrészt, ha tényleg el szeretné távolítani a Samsung 3,5 mm-es csatlakozót, akkor lehetőséget kap a telefon vastagságának csökkentésére.

Paraméter/modellSamsung Galaxy S9/S9+Samsung Galaxy S8/S8+
Kijelző és felbontás5,8"/6,2" Super AMOLED (2 960 × 1 440 px)5,8"/6,2" Super AMOLED (2 960 × 1 440 px)
ProcesszorExynos 9810 (USA Snapdragon 845)Exynos 8895 (v USA Snapdragon 835)
RAM6/8 GB4 GB
Tárhely64/128/256 GB + microSDXC (až 256 GB)64 GB + microSDXC (až 256 GB)
Első kamera12 + 16 Mpx (f/1,5 + f/2,4)12 Mpx (f/1,7)
Hátsó kamera2 × 12 Mpx (f/1,7)8 Mpx (f/1,7)
Méretek144,1 × 68,1 × 8 mm (S9)
155,2 × 73,4 × 8,1 mm (S9+)
148,9 × 68,1 × 8 mm (S8)
159,5 × 73,4 × 8,1 mm (S8+)
Tömeg-155 g
IP68 védelem
Akkumulátor3 500 mAh3 000 mAh / 3 500 mAh
Ár-214 990 Ft / 265 660 Ft

A táblázatban szereplő, a Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekre vonatkozó információk hivatalosan nem kerültek megerősítésre, ezek csak feltételezések.

A Samsung Galaxy S9-ből nem fog hiányozni a teljesítmény

Valószínűleg a Samsung S9 magja a Snapdragon 845 processzor lesz, amely várhatóan több mint tíz százalékkal nagyobb teljesítményt és alacsonyabb energiafogyasztást jelent, mint a 835-ös. Az új verzió 2017 decemberében várható, és az órajele 2,8 GHz. A Galaxy S9 4 GB RAM-mal, a Galaxy S9+ 6 GB RAM-mal fog rendelkezni..

i Új Dex a Galaxy S9-hez?
Feltételezések szerint a DeX Station új verziója elérhető a Samsung Galaxy S9-re. Ezt használva és a monitort csatlakoztatva a telefon számítógépként működik. Nézd meg, hogyan működik. A DeX-et kipróbáltuk a Galaxy S8 modellel..

A Samsung a Qualcomm processzort ismét valószínűleg csak az amerikai piacon használja majd. Az Egyesült Államokon kívüli területeken az Exynos 9810 saját chipjét használják, amely az Exynos 8995 közvetlen követője, amelyet a Galaxy S8-ban vagy a Galaxy Note8-ban is használtak, és amely 40%-kal felülmúlja elődje teljesítményt. Az ARM-Mali G72 grafikus gyorsító kb. 20%-kal több energiát biztosít.

Az Exynos 9810 modern, 10nm technológiával készült, nyolcmagos (négy nagyobb teljesítményű, 2,9Ghz-es órajellel) és Cat LTE modellel. A letöltési sebesség akár 1.2Gbps. Akár csak az Apple A11 Bionic és a HiSilicon Kirin 970 esetében, a gyártó itt is mesterséges intelligenciát használ és mesterséges tanulást és funkciókat, amelyek például a 3D arcfelismerésben segítenek. A teljesítmény esetében kiegyensúlyozott meccs várható a Snapdragon 845 és az Exynos 9810 processzorok között. A különbségek egyértelmű összehasonlításban láthatóak.

A Samsung Galaxy S9, az iPhone X és a Huawei Mate 10 Pro összehasonlítása

Nem kétséges, hogy a Samsung Galaxy S9 méltó ellenfele lesz az iPhone X-nek. És ennek kiegyensúlyozott párbajnak kell lennie. Meg kell jegyezni, hogy bár az iPhone a gyengébb paraméterekkel rendelkezik, így kevesebb RAM-mal is, hardver optimalizálása kiváló és a híres Apple szoftver is elfeledteti a hátrányokat. Emellett a legfrissebb A11 Bionic processzor referenciaértékei még ma is meghökkentőek. Felzárkózhat-e a Galaxy S9 a dupla RAM-mal??

A Huawei Mate 10 Pro-hoz képest a Galaxy S9 szinte biztosan nagyobb felbontású képernyővel és finomabb tulajdonságokkal rendelkezik. Ugyanakkor a Galaxy S9 várhatóan a fejlettebb Super AMOLED technológiát alkalmazza, leállítja a képernyőn lévő fekete képpontok megjelenítését, ezzel védve az akkumulátort. A hátsó dupla kamera objektívje a Huawei Mate 10 Pro eetében valamivel jobb (20Mpx vs 12-16Mpx), de a közelgő Galaxy S9 valószínűleg 12Mpx elülső kamerával büszkélkedhet. A processzor teljesítményének hasonlónak kell lennie, hasonlóan a tárhely kapacitásához. 

Parametry/modelSamsung Galaxy S9/S9+iPhone XHuawei Mate 10 Pro
Kijelző és felbontás5,8"/6,2" Super AMOLED (2 960 × 1 440 px)5,8" Super Retina (2 436 × 1 125 px)6" AMOLED FHD+ (2 160 × 1 080) 18:9
ProcesszorExynos 9810 (USA Snapdragon 845)Apple A11 BionicHisilicon Kirin 970
RAM4/6 GB3 GB6 GB
Tárhely64/128/256 GB + microSDXC (až 256 GB)64/256 GB128 GB
Első kamera12 + 16 Mpx (f/1,5 + f/2,4)2 × 12 Mpx (f/1,7)20 Mpx + 12 Mpx (f/1,6)
Hátsó kamera2 × 12 Mpx (f/1,7)7 Mpx (f/2,2)8 Mpx (f/2)
Méretek144,1 × 68,1 × 8 mm (S9)
155,2 × 73,4 × 8,1 mm (S9+)
143,6 × 70,9 × 7,7 mm154,2 × 74,5 × 7,9 mm
Tömeg-174 g178 g
Védelem szintjeIP68IP67IP67
Akkumulátor3 500 mAh2 716 mAh4 000 mAh
Ár-365 470 Ft / 437 690 Ft266 390 Ft
A táblázatban szereplő, a Samsung Galaxy S9 és S9+ készülékekre vonatkozó információk hivatalosan nem kerültek megerősítésre, ezek csak spekulációk.

A Samsung Galaxy S9 ára és elérhetősége

Az ár az új Samsung Galaxy S9/S9+ esetében várható hasonló sávban lesz, mint a Samsung S8 és S8+. A legolcsóbb modell ára valószínűleg valamivel több lesz, mint 20 000 CZK, a legmagasabb modellek pedig 25 000 CZK vagy annál nagyobb határt közelítik. Az S9-es versenytársa, az iPhone X helyett az iPhone 8 lesz, amely hasonló árfekvésű.

A jelenlegi S8 modellek 64 GB belső tárhellyel rendelkeznek, a Galaxy S9 pedig remélhetőleg legalább ugyanolyan, vagy még nagyobb, 128 és 256 GB-os verzióban is elérhető lesz. A Galaxy S9 és az S9 + várható fekete, arany, ezüst, lila, rózsaszín és kék színben áll majd rendelkezésre. A vízálló formatervezésnek ismét el kell érnie a legmagasabb szintet az IP68 előírásoknak megfelelően, így az egyik legstrapabíróbb telefon lehet.

Összefoglalva kimondható, hogy a Samsung minden bizonnyal az új Galaxy S9 telefonjával az új iPhone X-szel szeretne versenyezni, és meglátjuk, mi lesz a dél-koreai gyártó meglepetése. Kövess minket az új Samsung S9 mobilokkal kapcsolatban és azon is túl!

 

Forrás: androidauthority.com, techradar.com, trustedreviews.com, tomsguide.com, mspoweruser.com, gsmarena.com, zdnet.com

Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ