Hogyan szerezheted meg a ráadás terméket?

Mi mindent tud az új Samsung Galaxy Tab S9 FE?

A Samsung az új készülékeknek a Galaxy Tab S9 FE és Galaxy Tab S9 FE+ nevet adta. Ezek tehát a "Fan Edition" néven emlegetett termékek kategóriájába tartoznak. Alacsonyabb áron juthatsz hozzá egy tökéletes készülékhez, amely a legtöbb felhasználó igényeinek teljes mértékben megfelel. Ezek a tabletek sokkal többre képesek, mint a filmek lejátszása és a dokumentumok megtekintése.

Nagy kijelző a maximális produktivitás érdekében

A kínálatban két modellel találkozhatunk, amelyek elsősorban a kijelző mérete és a fotófelszereltség tekintetében különböznek egymástól. Mindkét modell WiFi-kapcsolattal, vagy akár az 5G-s mobilhálózatokhoz való csatlakozás lehetőségével rendelkező változatban is kapható.

A kisebbik Galaxy Tab S9 FE 10,9"-es kijelzővel örvendeztet meg, amely gyors, 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával biztosítja a zökkenőmentes megjelenítést. A nagy felbontás részletes képet jelenít meg a Full HD felbontású filmnézéshez, játszáshoz vagy internetezéshez. A Galaxy Tab S9 FE+ 12,4"-re növeli a képátlót, valamint magasabbra emeli a teljes felbontást is.

A Samsung Galaxy Tab S9 FE és a Galaxy S9 FE+ elegendő teljesítményt nyújt munkához és játszáshoz egyaránt

Mindkét Galaxy Tab S9 FE modell belsejében Exynos 1380-as processzor található, amely az igényes feladatokkal is megbirkózik. Ráadásul rengeteg RAM-mal rendelkeznek. A Galaxy Tab S9 FE esetében 6 és 8 GB, a Galaxy Tab S9 FE+ esetében pedig 8 és 12 GB közül választhatsz. Így nemcsak a sok egyszerre megnyitott alkalmazással járó munkaterheléssel birkóznak meg, de akkor is kitartanak, ha a barátaiddal játszol.

A tableteken a legújabb Android 13 fut, ami jobb multitasking-élményt kínál. Az egyik ablakból egyszerűen áthúzhatsz egy fájlt egy másik alkalmazásba. Emellett a rendszer jobban kezeli a nagyméretű érintőképernyőket, így még jobban kihasználja a rendelkezésre álló felületet. Mindkét tablet elég sokáig bírja egy feltöltéssel, köszönhetően a nagy kapacitású, 8 000 mAh-s, illetve 10 090 mAh kapacitású akkumulátoroknak, emellett fürgén feltöltheted őket az akár 45 W-os gyorstöltéssel.

Fotózás tablettel? A Samsung Galaxy Tab S9 FE vagy S9 FE+ készülékkel sima ügy

Az új Samsung tabletek jól teljesítenek a fényképek és videók készítése során is. Az alap Galaxy Tab S9 FE 8 megapixeles hátlapi kamerával fényképez, amely 4K videók készítésére is képes. Az előlapon egy részletes 12 Mpx-es szelfikamerát találunk. A Galaxy Tab S9 FE+ továbbá egy extra kamerával bővül a hátlapon, nevezetesen egy 8 Mpx-es széles látószögű kamerával.

Samsung Galaxy Tab S9 FE
Az új Samsung Galaxy Tab S9 FE és S9 FE+ több változatban is elérhető.
Samsung Galaxy Buds FE
Szerezd meg a nagyszerű Samsung Galaxy Buds FE fülhallgatót ráadásként az új tableted mellé.

Cikkajánló

További Samsung cikkek