A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete
4,4 12 értékelés
Bluetooth kulcskereső - segít megelőzni a kulcsok és egyéb értékek elvesztését, android OS támogatással, az alapfunkciók közé tartozik pl. hely meghatározása, eszközkeresés, figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére és hangjelzés, samsung SmartThings kompatibilis, Bluetooth verzió: 5,0, jeltartomány: 120 m, cserélhető CR2032 elemek 6 hónap működési idővel, fekete színű, mérete mindössze: 40,9 mm × 9,9 mm × 40,9 mm, súlya: 14 g
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  WR621a6 Termékszám:  EI-T7300BBEGEU Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete

A Samsung Galaxy SmartTag + medál segít megtalálni az elveszett vagy elsüllyedt tárgyakat, például kulcsokat vagy pénztárcát. A háziállat nyakörvéhez rögzítve könnyen megtudhatod, hol futott. A Galaxy SmartTag + medál Bluetooth-on keresztül kommunikál a SmartThings Find mobilalkalmazással. Az alkalmazással való párosítás után látni fogod a címke helyét a térképen. Ha a címke a Bluetooth hatótávolságán belül van, akkor az alkalmazásban megjelenik a címke távolsága a helyétől. Megcsörgetheted a medált is, és a hangnak megfelelően megtalálod az elsüllyedt tárgyat.

A Samsung Galaxy SmartTag + intelligens medál főbb jellemzői fekete szín

  • Az okos medál segít megtalálni az elveszett dolgokat
  • Háziállatok megfigyelésére is alkalmas
  • Bluetooth kapcsolat a SmartThings Find mobilalkalmazással
  • Bluetooth hatótávolságon kívül, a címke helyét mutatja a térképen
  • A Bluetooth hatótávolságán belül látható a távolság a saját helyzetedtől
  • A hang azonosítása csengéssel
  • Kompatibilis az Android 8.0 vagy újabb verziójú Samsung Galaxy telefonokkal és táblagépekkel
  • Kiváló minőségű műanyagból készült szerkezet
  • Az IP53 védelem nagy tartósságot biztosít
  • A Galaxy SmartTag + az otthoni különféle intelligens eszközök vezérlésére is használható
  • Szín: fekete

A Samsung Galaxy SmartTag + az otthoni lámpákat is bekapcsolhatod

A Samsung Galaxy SmartTag + medál megkönnyíti a dolgok megtalálását. Kivitelezése kiváló minőségű műanyagból készül, amely hosszú élettartamot garantál, míg az IP53 védelem viszont magas tartósságot biztosít. A medál segítségével otthoni különféle okoseszközöket is irányíthatsz. Például lehetővé teszi a fények felgyulladását, mielőtt belépnél a lakásba vagy a házba. A Samsung Galaxy SmartTag + valóban okos segítő.


Paraméterek

Tulajdonságok

Hatótávolság
120 m Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Funkciók
Hely meghatározása, Eszközkeresés, Figyelmeztetés a hatótávolság elvesztésére, Hangjelzés Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android Kész!
Kompatibilis alkalmazások
Samsung SmartThings Kész!

Akkumulátor

Típus
CR2032 Kész!
Üzemidő
6 hónap Kész!

Méretek

Szélesség
40,9 mm Kész!
Mélység
9,9 mm Kész!
Magasság
40,9 mm Kész!
Tömeg
14 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy SmartTag+ Okos kulcstartó - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Chytrý přívěsek Galaxy SmartTag+ černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Inteligentný prívesok Galaxy SmartTag+ čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Smart Anhänger Galaxy SmartTag+ - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Smart Anhänger Galaxy SmartTag+ - schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ