A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE ezüst

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE ezüst
4,5 2 értékelés
Okosóra - unisex, közvetlen pulzusmérés a csuklón, alvásfigyelés, eSIM kártyás, vízállóság: 50 m (5 ATM), IP68, Tizen, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 8 GB, gorilla glass üveg, bőr szíj, rozsdamentes acél tok
Kód:  SaGALW3bLTE Termékszám:  SM-R845FZSAEUE Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE ezüst

Samsung Galaxy Watch3 - Az egészséged okos őrzője a csuklódon

Az okostelefonok hatékonysága illetve az innovatív formatervezés kifinomult kombinációja. A Samsung márka prémium Galaxy Watch3 okosórája a klasszikus analóg óra időtlen szépségét ötvözi számos olyan praktikus funkcióval, amely támogatja az egészséges életmódot. Fejlett egészségfigyelés, kivételes Bluetooth kompatibilitás, cserélhető számlapok, forgó lünetta és katonai besorolású ellenállás - ez csak néhány kellemes előny, amelyet a Samsung Galaxy Watch3 óra tartogat a számlapok és szíjak ellenállhatatlan színkombinációja mellett.

Samsung Galaxy Watch3 új nyomásmérő és EKG mérő funkciókkal

A Samsung Galaxy Watch3 okosóra rengeteg intelligens funkciót használ, amelyet most további funkciókkal bővítettek - ezek a nyomásmérés és az EKG mérés. Ezekhez a funkciókhoz szükséges a Samsung Health Monitor alkalmazás letöltése. Az alkalmazás csak a Galaxy Store áruházban elérhető a Samsung okostelefonok tulajdonosai számára.


A Samsung Galaxy Watch3 45 mm ezüst okosóra főbb jellemzői

  • Uniszex okosóra pulzusméréssel a csuklón
  • Rozsdamentes acél tok és minőségi bőrszíj
  • 1,4"-es Super AMOLED kijelző, amelyet Gorilla Glass véd
  • Ellenálló kivitel - 50 méterig vízálló (5 ATM), megfelel a MIL-STD-810G katonai szabványnak
  • Érzékelők a pulzus és a véroxigéntelítettség megfigyelésére
  • Távolság, megtett emeletek mérése, kalóriaszámítás, alvásfigyelés
  • GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, fényerősség-érzékelő
  • Vezeték nélküli Wi-Fi, Bluetooth 5.0 és NFC
  • Értesítések fogadása telefonról (Android, iOS)
  • Az akkumulátor élettartama akár 43 óra
  • Zenelejátszó (beépített memória 8 GB)
  • A Samsung Galaxy Watch3 támogatja az LTE-t

A Samsung Galaxy Watch3 prémium, klasszikus óra kialakítással rendelkezik

Egyetlen óra és megannyi változat! A Samsung Galaxy Watch3 óra megjelenését akár minden nap megváltoztathatod. Az elsőosztályú bőrszíjak széles választéka mellett sok különböző stílusú számlap és komponens közül választhatsz, amelyeket kombinálhatsz egymással az aktuális hangulatod szerint. A Samsung Galaxy Watch3 óra így mindig teljes harmóniában lesz veled - legyen szó akár sportolásról vagy randiról.

Forgatható lünetta a kényelmes és gyors működéshez

Ezentúl már nem szükséges időt fordítanod az érintésre. A Samsung Galaxy Watch3 óra ugyanis a népszerű forgó lünettával érkezik, így bármit beállíthatsz a másodperc töredéke alatt. A Samsung Galaxy Watch3 óra stílusos megjelenését a sokféle kifinomult grafikus számlappal teheted teljessé, amelyeket a preferenciáid szerint alakíthatsz a megjeleníteni kívánt információk alapján.

A Samsung Galaxy Watch3 órával minden lélegzetet az irányításod alatt tarthatsz

Mindig van hová fejlődni, a Samsung Galaxy Watch3 óra pedig segítségedre lehet ebben. A piros LED fénynek és az infravörös sugárzásnak köszönhetően képes az SpO2 szint illetve a véroxigénszint mérésére, ezáltal mindig tudni fogod, hogy milyen teljesítményre számíthatsz. A Samsung Galaxy Watch3 óra emellett gondol a védelemre is. A beépített gyorsulásmérővel felismeri a nagy esést és a pozíciódról szóló információval SOS üzenetet küld a kiválasztott névjegy számára.

A Samsung Galaxy Watch3 okosóra gondoskodik a békés alvásról

A pihenés és a jó alvás a remek egészség alapja. A Samsung Galaxy Watch3 még pihenés közben is érted dolgozik - hagyd magadon éjszaka, a megfigyeléssel pedig tökéletes áttekintést biztosít a REM szakaszokról, az alvás mélységéről és az összesen alvással töltött időről. A National Sleep Foudation alapítvánnyal együttműködve az óra tippeket és oktató jellegű tartalmakat biztosít, hogy segítse a mindennapos pihenést és regenerálódást.

A személyes fitnesz edződ

A Samsung Galaxy Watch3 óra több mint 120 otthoni edzőprogramot kínál a fittséged fejlesztéséhez illetve a tested megnyújtóztatásához, ehhez csak az okostelefonodra van szükség, válaszd ki a kívánt programot és továbbítsd azt a TV képernyőre, amely edzés közben valós időben jeleníti meg a pulzusértékeket.

Samsung Galaxy Watch3 intelligens futósegédlettel

A futás szerelmesei nagy örömmel fogadhatják a különleges asszisztenst, amely fejlett algoritmusokat alkalmaz a mozgás pontos elemzéséhez, ennek alapján pedig ajánlásokat nyújt a fejlődéshez és a sérülések megelőzése érdekében. A futóasszisztenssel megmérheted a maximum VO2 értékedet és lépést tarthatsz a napi, heti és havi teljesítményeddel közvetlenül a mobilalkalmazásban az okostelefonodról.

Okostelefon szintű teljesítmény kéznél

A Samsung Galaxy Watch3 óra okostelefon szintű intelligens funkciókat kínál. A bejövő hívások mellett fogadhatod az üzeneteket vagy a kedvenc alkalmazásaid értesítéseit a csuklódon. Rendelkezésedre áll a zenelejátszás funkció, amely támogatja a Spotify streamelést, illetve a telefon galériájában tárolt fotók előnézetét is megtekintheted.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
151 óra (6,29 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
45 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
53,8 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Outdoor, Úszás, Túrázás, Evezés Kész!
Egészségügyi funkció
Vérnyomás mérés, EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Stressz-szint mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető, Kézmosás Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Navigáció, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Akadálymentesség fogyatékkal élők számára, Esés érzékelő, SOS gomb, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Tizen Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Fekete Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
14,5 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
151 óra (6,29 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
56 óra (2,33 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
8 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További vérnyomásmérős okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE stříbrné. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Watch 3 45 mm LTE strieborné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE Silber.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ