30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream
4,9 28 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Szín
Belső memória
Kód:  HSAMO0251c4 Termékszám:  HSAMO0251c4 Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream


Eme SAMSUNG Galaxy Z Flip5 mobiltelefon része az okosa hajlítható telefonok táborának. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. két hátlapi kamera segítségével, ezenkívül sok hasznos alkalmazást vagy akár játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,7" -es képernyővel rendelkezik, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. Belül single + eSIM kártya konfiguráció számára megfelelő hely található. A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor gondoskodik. 8 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók tárolására 512GB belső memória van biztosítva. Ilyen memóriával nem okoz majd problémát a hosszú videók vagy a kiváló minőségű fényképek készítése és tárolása. A szükséges energiát az erős, 3700 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. A vezeték nélküli töltésnek köszönhetően bátran búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Hála a mobiltelefon vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IPX8 mértékű védelmi fokozattal látták el. Eme Samsung okostelefon 2023 újdonsága.

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream Oldalnézet
Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream Jellemzők/technológia

Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream okostelefon alapvető paraméterei

  • Ezen Samsung okostelefon 6,7" méretű kijelzővel van ellátva
  • A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával rendelkezik
  • A kellő energiát a tartós, 3700 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefonon elérhető a praktikus vezeték nélküli töltés
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C
  • Vízálló konstrukcióval rendelkezik az IPX8 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
  • A készülék hátulján 2 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,7"méretű képernyővel van szerelve
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A kijelző 1200 Nits fényerővel rendelkezik
  • A fő funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és Samsung One UI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 512 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya részére is
  • Támogatott adatszolgáltatások: 5G, LTE (4G) és UMTS/CDMA (3G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 3700 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja

Eme Samsung telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Örömtelivé válik minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Samsung telefonnal töltünk el, mivel 6,7" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2640 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik, amely megóvja a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől. A beépített HDR 10+ formátum a legnépszerűbb és legkifinomultabb technológiák közé tartozik, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörű és részletgazdag. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ezen Samsung mobiltelefon 1200 Nits mértékű fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream Csomag tartalma
Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream Képernyő

Örökíts meg minden lényeges pillanatot

A telefonnal történő fotózás alapvető részét képezi a két hátoldali kamera. Ez a nagyszerű Samsung mobiltelefon fel van szerelve 12Mpx felbontású hátsó kamerával, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezen Samsung mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk rögzíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen kitartó Samsung mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 3700 mAh, biztosítja a használatot az egy-két napon keresztül. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 25 W, ráadásul gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 10 W. Ez a strapabíró Samsung okostelefon elegendő teljesítményű akkumulátorral bír ahhoz, hogy áramforrásként használjuk egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Így töltőállomásként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés elérhető maximális kapacitása 4,5 W. A töltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream Csomag tartalma
Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream Csomag tartalma

Eme Samsung okostelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A modern Samsung mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 13, Samsung One UI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. Kellemes kiegészítő az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat nyújt, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 8 GB rendszermemóriával funkcionál, amellyel használhatjuk a virtuális valóságot, és 3D-s játékokat is játszhatunk. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 512 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely versenytársa lehet még a laptopoknak is, így még a 4K videók sem jelentenek problémát, emellett nagy mennyiségű adat tárolására leszünk képesek.

Ez a modern Samsung okostelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Ennek köszönhetően érintésmentesen fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad sem fogy. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream Jellemzők/technológia
Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream Jellemzők/technológia

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G) és UMTS/CDMA (3G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Élvezd az élet minden percét a népszerű Samsung mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egy gyors pillantással feloldható. A készüléken ráadásul ujjlenyomat olvasó is található. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológia több csatornán keresztül tesz lehetővé térhangzást. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amellyel lehetséges például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztatni hozzá. Változtasd telefonod asztali számítógéppé a Samsung Desktop Experience segítségével. Csatlakoztasd egy külső monitorhoz, egérhez vagy billentyűzethez, és máris a hagyományos számítógépes felhasználói élményben lesz részed. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream Jellemzők/technológia

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) és töltőkábel (USB-C → USB-C)

Méretei:

71,9 × 165,1 × 6,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

187 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2640 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2640 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex), Dolby Atmos Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Hajlítható Kész!
Védelmi fokozat
IPX8 Kész!
Gorilla Glass verziója
Victus+ Kész!
Magasság
71,9 mm Kész!
Szélesség
165,1 mm Kész!
Mélység
6,9 mm Kész!
Súly
187 g Kész!
Szín
Bézs Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
2 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,4 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
3 700 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
10 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Virtuális operációs memória
0 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 740 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → USB-C) Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy Z Flip5 termékhez:

420 190 Ft - 449 990 Ft

Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Levendula

Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
449 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Menta

Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
449 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Krém

Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
429 990 Ft
Szállításra kész 4 db
 

Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/256GB - Grafit

Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
429 890 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512GB - Levendula

Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2640 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 10W, 3700 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
449 990 Ft
Szállításra kész 2 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Az új Galaxy Tab S9 sorozat csúcsteljesítményt kínál vékony testben

A Samsung nemcsak az új Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 készülékeket mutatta be, hanem a Galaxy Tab S9 tablet sorozatot is. Konkrétan a Galaxy Tab S9, S9+ és S9 Ultra modelleket. Mit tudnak az újdonságok? És egyáltalán van-e konkurenciája a Samsungnak a tabletek terén?

Samsung Galaxy Watch 6 – HIVATALOS BEMUTATÓ

A Samsung Galaxy Unpacked esemény július 26-án, helyi idő szerint 13:00-kor került megrendezésre, és számos termékújdonságot hozott magával. Például a Galaxy Watch 6 okosóra új generációját. Több változat közül lehet majd választani, vagy a Samsung az egy modellből álló útvonalat választotta? Cikkünkből megtudhatod.

Samsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet

A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre?

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban?
Kiegészítők: Samsung Galaxy Z Flip5 8 GB/512 GB cream
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ