Shop roku 30 dnů na vrácení

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB fekete
4,5 30 értékelés
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Kód:  HUSAMO0241c3 Termékszám:  SM-F936BZKCEUE_HU Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB fekete


Telefon funkciói

158 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy Z Fold 4 12 GB / 512 GB mobiltelefon fekete

67 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy Z Fold 4 12 GB / 512 GB mobiltelefon fekete

6 mm

Telefon súlya: 183 g

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

7,6"

képátló

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

Android 12

operációs rendszer típusa

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

4 400 mAh

akkumulátor-kapacitás

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

Dupla SIM

SIM-kártya típusa

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

67 × 158 × 6 mm

a telefon méretei (Szé × Ma × Mé)

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

256 GB

belső memória

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

50 + 12 + 12 Mpx

kamera

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internetkapcsolat

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

memóriakártya-foglalat

Samsung Galaxy Z Flip 4 mobiltelefon

282 g

telefon súlya

A jövő a tenyeredben nyílik meg

Az egyedülálló Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefon

Bemutatjuk a Galaxy Z Fold 4 okostelefont. A Samsung legjobb összehajtható okostelefonjának következő generációja mindent megőriz, ami jó, de számos újítást is tartalmaz. Továbbra is két kijelző áll rendelkezésre - egy külső, 6,2” és egy hatalmas belső, 7,6”, közel négyszögletes képaránnyal. A vékonyabb keret azonban még magával ragadóbbá teszi a képet. A Flex üzemmód, amely lehetővé teszi a telefon szinte bármilyen szögben történő kihajtását (mint egy laptop esetében), továbbra is biztosítja a sokoldalú használatot, akár a kezedben tartod a Z Fold 4 okostelefont, akár az asztalodrahelyezed. A multitasking új szoftveres finomításokkal javul, a kamerák pedig az éjszakai fotók és videók felbontásával, zoomjával és minőségével kápráztatják el a felhasználót. A nagy teljesítményt a 4 nm-es Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 processzor biztosítja, amelyet 12 GB RAM és nagyméretű tárhely egészít ki. A megbízható üzemidőt a 4400 mAh kapacitású akkumulátor garantálja, amely támogatja a szupergyors vezetékes és vezeték nélküli töltést, és képes megosztani az energiát más eszközökkel. Ha ehhez hozzáadjuk a kiváló tartósságot, akkor egy igazán egyedi telefont kapunk, amelyvégtelen szórakozási lehetőséget bizotsít, emellett tökéletes munkaeszköz.



A Samsung Galaxy Z Fold 4 könnyebb és vékonyabb, mint valaha

Bár a Galaxy Z Fold 4 tele van fejlesztésekkel, ennek ellenére 8 grammal kevesebbet fogsz cipelni a zsebedben, a vastagsága és a magassága pedig csökkent - részben a vékonyabb keretnek köszönhetően, ami biztosítja, hogy több mint kétszer akkora méretű betekintési területet kapsz, az általános esetekhez képest. A 6,2"-es külső kijelzőn minden elvégezhető, amire szükséged lehet. Belül egy lélegzetelállító 7,6”-es belső kijelző található. Az óriási kijelzőfelület felülmúlhatatlan a multimédiás tartalmak megtekintéséhez és a játékokhoz, de ami még fontosabb, a munka hatékonyságát isteljesen új szintre emeli. Bizonyára örömmel fogod tapasztalni, hogy a doboz és az összes belső csomagolás 100%-ban újrahasznosított papírból készült, és hogy a Samsung Galaxy Z Fold 4 gyártása során újrahasznosított anyagokat, többek között a tengerből kihalászott műanyagokat is felhasználtak.


Multitasking a legfelsőbb szinten

Természetesen a nagy belső kijelző nem csak dekoráció. A Samsung Galaxy Z Fold 4 szoftveres fejlesztései között olyan okos funkciók is szerepelnek, amelyek megkönnyítik a többfeladatos munkavégzést, ilyen például a számítógépekből ismert feladatsor. Az egymás mellett megjelenített alkalmazások kiválasztása egyszerű gesztusokkal történik, emellett az App Pair funkcióval akár három alkalmazás is megnyitható egyszerre egy előre beállított elrendezésben. Mi a helyzet a kézikönyvekkel és a vállalati prezentációkkal vagy a bolti szórólapokkal és bevásárlólistákkal? Közös filmnézés ésbeszélgetés a barátokkal? A szórakozásnak és a hatékonyságnak nincsenek határai a Galaxy Z Fold 4 készülékkel.



A Samsung Galaxy Z Fold 4 lenyűgöző hajlékony kijelzővel rendelkezik

A 7,6"-os belső Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex kijelző igazi élményt nyújt. Adaptív 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával, akár 1000 nites maximális fényerővel, nagy felbontással és S Pen intelligens toll támogatással rendelkezik. Az előző generációhoz képest a Samsung Galaxy Z Fold 4 kijelző keretének mérete még kisebb, így elmerülhetsz a multimédiában, a játékban és a hatékony munkavégzésben. Emellett a One UI számos szoftverfejlesztést is tartalmaz, hogy a multitasking még élvezetesebb legyen - a fent említett feladatsortól kezdve a Flex Mode-képes rendszeralkalmazásokig.A futóalkalmazások így egyszerűen kezelhetőek és rendszerezhetőek. Ez a Samsung Galaxy Z Fold 4 egyértelmű versenyelőnye.



A Samsung Galaxy Z Fold 4 mindkét kijelzőn lenyűgözően sima megjelenítést kínál

Mindkét Samsung Galaxy Z Fold 4 kijelző hihetetlenül egyenletes, emellett akár 120 Hz-es frissítési frekvenciát nyújt, a belső kijelző pedig még a frissítési frekvenciát is képes okosan beállítani - 1-120 Hz között. Értékelni fogod az egyenletes képet minden gyorsan mozgó tevékenységnél, legyen szó a hosszas közösségi médiaközvetítések, weboldalak és hosszú szövegek görgetéséről, vagy a modern mobiljátékok futtatásáról, ahol a reakcióidő nagyonis számít. A Samsung Galaxy Z Fold 4okostelefonon egy pillantással láthatod a különbséget az alacsonyabb képfrissítési frekvenciájú kijelzőhöz képest.



Egy kis víz sem akadály a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefonnak

A mostani és az előző generációs Samsung Galaxy Z Fold 4 összehajtható telefon kivételesen magas vízállósággal rendelkezik. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a telefon hajlékony kijelzője veszélyezteti a tartósságát - az IPX8 minősítésnek köszönhetően az eső, a kiömlő víz vagy más hasonló balesetek nem fogják tönkretenni a készüléket. Lehet, hogy korábban egy hasonló baleset hatására új okostelefont kellett volna vásárolnod, de most egyszerűen csak elég letörölnöd a Z Fold 4 készülékét, és máris folytathatod a munkát vagy a játékot.

Rendkívül tartós kialakítás

Bár az okostelefonok általában nem a durva bánásmódhoz készültek, az összehajtható Samsung Galaxy Z Fold 4 nem gyenge, épp ellenkezőleg. Az előlapot és a hátlapot modern, rendkívül tartós Corning Gorilla Glass Victus+ üveg borítja. Az innovatív kialakítás akár 200 000 hajtást is kibír, a precízen megmunkált zsanért pedig rendkívül tartós Armor Alumium alumíniumkeret védi. Ha hozzáadjuk a fent említett vízállóságot, akkor egyértelmű, hogy a Z Fold 4 semmitől sem riad vissza.

A Samsung Galaxy Z Fold 4 professzionális minőségű kamerákkal rendelkezik

Már az előző generáció is lenyűgözött a fényképezéssel, de a Galaxy Z Fold 4 ebben a tekintetben is nagy javulást hoz. A fő kamera mostantól 50 MPx felbontást kínál intelligens részletjavítóval és a Nightography támogatásával - a csúcsminőségű éjszakai fotók részletesek, világosak és valósághűen színezettek, még nem optimális fényviszonyok mellett is. Mi több, a Samsung Galaxy Z Fold 4 éjszakai videói is elsőosztályúak lesznek, köszönhetően a fejlett optikai stabilizátornak (OIS), a VDIS simításnak és a Super Night Solution-nek. A hátlapon található a népszerű 12 megapixelesultraszéles látószögű kamera és egy új teleobjektív is, amely lenyűgöző 3x-os optikai zoommal és akár 30x-os Space Zoom-mal rendelkezik. Az előlapi 10 MPx-es szelfikamerával is készíthetsz fotókat, egy másik 4Mpx-es kamera pedig láthatatlanul bújik meg közvetlenül a belső kijelzőben. Emellett teljes mértékben kihasználhatod a Samsung Galaxy okostelefon összehajtható kialakításának előnyeit. Készíts a lehető legjobb minőségű önarcképeket a hátsó kamera használatával, miközben az összehajtott Z Fold 4 elülső kijelzője keresőként szolgál. Vagy részben kihajthatod a telefont, és hagyd,hogy zseniális állványként szolgáljon.


Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
7,6" Kész!
Kijelző felbontása
2176 × 1812 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
7,6" Kész!
Kijelző felbontása
2176 × 1812 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
4 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Arcfeloldás, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex), Stylus Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Hajlítható Kész!
Védelmi fokozat
IPX8 Kész!
Gorilla Glass verziója
Victus+ Kész!
Magasság
155,1 mm Kész!
Szélesség
130,1 mm Kész!
Mélység
6,3 mm Kész!
Súly
263 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
2 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
4 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,8 Kész!
Második elülső kamera felbontása
10 Mpx Kész!
A második elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 400 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
11 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,19 GHz (3 190 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 730 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Samsung Knox Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy Z Fold4 termékhez:

449 900 Ft - 499 000 Ft

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB bézs

Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
499 000 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
 

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB szürkészöld

Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 4Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 11W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
Kosárba
449 900 Ft
Szállításra kész 4 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB fekete
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ