30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Samsung Gear IconX Fehér

Termékkatalógus
Samsung Gear IconX Fehér
5 2 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Vezeték nélküli, aktivált beiktatásával dugók, a forradalmi vezeték nélküli technológia, a pulzusmérő, gyorsulásmérő, kapacitív érintőképernyő érzékelő, fröccsenő víz ellen védett, Bluetooth 4.1, a belső memória 4GB / 1000 dal, a hordozható készülék akkumulátorát 50mAh töltő bölcső + 320mAh a androud 4.4 és újabb
Kód:  SAAA0307b Termékszám:  SM-R150NZWAXEZ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Gear IconX Fehér

A Samsung egy egyedülálló vezeték nélküli headsetek Gear IconX hogy érdeklődik első látásra. Hiába keressük őket, akkor fog vezetni - még egy milliméter kábelt. Jejich použití už nemůže být jednodušší – stačí je vložit do uší, čímž provedete jejich aktivaci. És nem kell foglalkozni bármilyen kábeles kapcsolat, vagy akár az rozmotáváním - csak hallgatni kedvenc zenéit. Ezen kívül vannak felszerelve beépített tároló, fitness tracker vagy mikrofon.

legfontosabb jellemzői

  • Ellenállás splash (P2i Nano Coating)
  • Beépített mikrofon minden hallgató
  • 4 gigabájt tárhelyet zene
  • Pulzusmérő, gyorsulásmérő, kapacitív érintőképernyő érzékelő
  • fitness funkció
  • Voice Guide
  • Bluetooth 4.1
  • töltőtok

Ideális képzési

Ezek az egyedülálló fejhallgató értékelik nem csak zenét hallgat, hanem a sportban. Integrált Fitness Tracker rögzíti az ön tevékenysége és tájékoztatást nyújt a sebesség, távolság, pulzus és elégetett kalóriát, anélkül, hogy készítsen egy mobiltelefon. Mért adatok ezután könnyedén szinkronizálható S Health alkalmazás. Amikor szinkronizál, akkor segíti a Bluetooth vezeték nélküli technológia 1.4 Voice Guide funkció azonnali hangos visszajelzést a képzés során és kivételes élmény, amikor zenét hallgat. 

Integrált memória és érintőképernyős vezérlés

Samsung Gear IconX is talán a legkisebb zenelejátszó a világon. Zene lejátszásához, akkor csak a fejhallgatót, semmi több. Ők még egy beépített memória 4 GB, ami elegendő hely tárolni mintegy 1000 zeneszámokat MP3 formátumban. Egy másik módja annak, hogy élvezze a kedvenc zenéit streaming a mobil telefon Bluetooth-on keresztül már említettük. Továbbá, ellenőrzés lejátszási lista kész érintéssel vagy mozgó vevő. Ezzel a kontroll, akkor is elfogadja vagy elutasítja hívásokat anélkül, hogy távolítsa el a telefont a zsebéből.

személyes fit

Fejhallgató Samsung Gear IconX úgy tervezték, hogy tartsa a helyén. Ezért szinte lehetetlen, hogy ha esik ki a füled. Mindezt tovább fokozza a három különböző méretű szilikon betétek (S, M, L), amelynek köszönhetően képes lesz választani az egyes felhasználók saját méretét, ami illik rá.

A csomag tartalmaz egy védőtok, hogy nem csak fejhallgatóra Samsung Gear IconX védi, hanem azt is, hogy fel van töltve. Minden alkalommal, amikor jön ki a házból fejhallgató mindig teljesen fel van töltve. A fejhallgató kompatibilis mobiltelefonok, különösen a Samsung Galaxy rendelkező Android 4.4 KitKat és a magasabb RAM és magasabb, mint 1,5 gigabájt 

További információk:

súly:
6,3 g (fejhallgató esetén)
52 g (Ház)

méretek:
18,9 × 26,0 mm / egész csomag: 92,0 x 35,3 mm

kapcsolat:
Bluetooth 4.1

memória:
4 GB-os belső memória / akár 1000 dal

érzékelők:
Pulzusmérő, gyorsulásmérő, kapacitív érintőképernyő érzékelő

elemek:
Fejhallgató 50 mAh / töltőről 320 mAh

hangszóró:
dinamikus meghajtó

kompatibilitás:
Android 4.4 / 1.5 GB RAM vagy több

Paraméterek

Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Támogatott audio formátumok
MP3 Kész!
Csomag tartalma
Fülhallgató, Tok Kész!

Kapacitás

Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

Támogatott formátumok

Támogatott audio formátumok
MP3 Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Fülhallgató, Tok Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes MP3 lejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Gear IconX Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Gear IconX bílá . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Gear IconX biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Gear IconX weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Gear IconX weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ