Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Meghosszabítottuk üzleteink nyitvatartási idejét, de ha nem tudsz eljönni hozzánk, a 25 000 Forint feletti rendeléseket ingyen visszük ki!

Aznapi szállítással Windows 7

Samsung Okostelefonok

0
Telefon márka/model

A Samsung széles választékában a legnagyobb teljesítményű Galaxy S és Galaxy Note telefonok mellett megtalálhatod a középkategóriás, kitűnő ár - teljesítmény arányt kínáló Galaxy A sorozatot, valamint az alapfelszereltségű, de mégsem elhanyagolható Galaxy J széria telefonjait is. De vajon melyik a legmegfelelőbb telefon számodra? Segítünk kiválasztani.

Tovább

Samsung Galaxy S és Note - a legmagasabb kategória a azoknak, akik a legjobbat akarják

A Galaxy S és Note sorozattal a Samsung legjobbat nyújtja, amit egy gyártó csak kínálhat. Nemesfém anyagokból készült kialakításukkal, kijelzőik különlegesen finom felbontásával, a legmemóriaigényesebb alkalmazásokhoz tervezett extrém teljesítményükkel és már-már a kompakt fényképezőgépek minőségéhez közelítő lenyűgöző kameráikkal könnyűszerrel túlszárnyalják a legtöbb okostelefon által kínált minőséget.

 • A Samsung Galaxy S10 és a Galaxy S10 + leginkább elegáns kialakításával, valamint keret és kamerakivágás nélküli Infinity-O kijelzőjével fog lenyűgözni. Mindkét modell számos modern funkciót kínál, köztük az ultrahangos ujjlenyomat-olvasót és a programozható Bixby nyomógombot. Mind a Galaxy S10 és a Galaxy S10 + telefon felső részén kivágás található a selfie kamera számára.

i

A Samsung Galaxy S10 5G a Galaxy S sorozat legméretesebb képviselője, 6,7"-es kijelzővel. Támogatja az 5G hálózatokat, valamint ToF kamerával rendelkezik, amely a képben lévő objektumok távolságát is képes érzékelni.

 • A Samsung Galaxy S10e 5,8 ″-es AMOLED Full HD + kijelzőt, elegáns fémkeretes kialakítást, vezeték nélküli töltést, kettős hátsó kamerát és akár 8 GB RAM-ot kínál. Ezeken túl kiváló teljesítményre és 3100 mAh kapacitású akkumulátorra számíthatsz a Galaxy S10e-től.
 • A Samsung Galaxy S9 és S9 + lenyűgöző színeket kínáló Quad HD + Super AMOLED kijelzővel rendelkezik. Emellett elsőrendű kamerát, valamint üveg és nemes fém kombinációjával megalkotott csaknem keret nélküli kialakítást kínál. Nem hiányozhat az IP68-as víz és nedvesség elleni védettség, sztereó hangszórók, optikai és elektronikus képstabilizálás, valamint kitűnő teljesítmény a Galaxy S széria követelményeinek megfelelően.

A Samsung Galaxy S9 és S9 + az IP68-as védettségi minősítést kapott víz- és porálló telefonok sorába tartozik.

 • A Samsung Galaxy S8 és S8 + keret nélküli kialakítással rendelkezik. A nagy teljesítményű Exynos 8895 processzorral az S8 és az S8 + egyaránt a legerősebb telefonok közé tartozik, és nem rettennek meg semmilyen kihívástól. További előnyük a vízállóság, amely mellett mégis gond nélkül használhatunk micro SD kártyát és fejhallgatót.

Samsung Galaxy Note - Phabletek X faktorral

A Samsung Galaxy Note telefonok az S Pen érintőceruzával tűnnek ki, mellyel írhatsz, rajzolhatsz, vagy akár a kamerát is vezérelheted.

 • A Samsung Galaxy Note10 és a Note10 + kompromisszummentes telefonok 6,3 ″ és 6,8 ″-es AMOLED Infinity - O kijelzővel, amelyet a selfie kamera kör alakú kivágása díszít. További funkció a beépített ujjlenyomat-olvasó. Ezeken túl mindkét modell nagy teljesítményű Exynos 9825 processzort, továbbfejlesztett S Pen intelligens érintőceruzát és három kiváló minőségű kamerát kínál. A vízállóság, a gyors, vezeték nélküli és fordított töltés pedig csak természetes.
 • A Samsung Galaxy Note9 6,4 ″-es Quad HD + AMOLED kijelzővel, minimális keretekkel és  S Pen intelligens érintőceruza támogatással. A teljesítményről 8-magos Exynos 9810 processzor gondoskodik, 8 GB RAM-mal. A Samsung Galaxy Note9 akár 512 GB belső memóriát, memóriakártya támogatást és vízállóságot kínál.
 • A Samsung Galaxy Note8 óriási 6,3 ″-es keret nélküli kijelzővel nyűgöz le, melyen kézzel írhatjuk feljegyzéseinket. A prémium funkciók közé tartozik a víz- és porállóság, 6 GB memória, a nagy teljesítményű Exynos 8895 processzor, valamint az ujjlenyomat- és retinaolvasó. Természetesen a tökéletes kamera sem hiányzik.

A Galaxy S és a Galaxy Note összehasonlítása

Model Processzor és belső memória Hátsó kamera Akkumulátor kapacitás Vízállóság
Galaxy Note10 a Note10+ Exynos 9825
8-magos
8 és 12 GB RAM
Duální 12Mpx
16 megapixeles széles látószögű 
Optikai stabilizálás
f/1,5 rekesz
3 500 mAh (Note10)
4 300 mAh (Note10+)
IP68
Galaxy Note9 Exynos 9810
8-magos
6 – 8 GB RAM
12 Mpx
Optikai stabilizálás
f/1,5 rekesz
4 000 mAh IP68
Galaxy Note8 Exynos 8895
8-magos
6 GB RAM
12 Mpx
Optikai stabilizálás
f/1,7 rekesz
3 300 mAh IP68
Galaxy S10 a S10+ Exynos 9820
8-magos
6 – 8 GB RAM
Kettős 16 Mpx
12 megapixeles teleobjektív
Optikai stabilizálás
Optikai zoom
3 400 mAh (S10)
4 100 mAh (S10+)
IP68
Galaxy S9 a S9+ Exynos 9810
8-magos
4 – 6 GB RAM
12 Mpx
Optikai stabilizálás
f/1,5 rekesz
változó apertúra
3 000 mAh (S9)
3 500 mAh (S9+)
IP68
Galaxy S8 a S8+ Exynos 8895
8-magos
4 GB RAM
12 Mpx
Optikai stabilizálás
f/1,7 rekesz
3 000 mAh (S8)
3 500 mAh (S8+)
IP68

Samsung Galaxy A - kiváló ár - érték arányú telefonok

A Galaxy A sorozat kiváló teljesítményt, nagy akkumulátorkapacitást, karcsú kialakítást és vékony keretet kínál, valamint számos, a Samsung Galaxy csúcskategóriás modelljeitől átvett modern funkciót.

 • A Samsung Galaxy A80 csúszó kialakításával és forgó kameráival nyűgöz le: három hátsó kamera, melyek elülső kameraként is funkcionálnak. A csodálatos, 6,7"-es New Infinity kijelző  beépített ujjlenyomat-olvasót is rejt. A 8-magos processzor 8 GB-os RAM-mal kiváló teljesítményt biztosít.
 • A Samsung Galaxy A70 4500 mAh akkumulátorral van felszerelve. A nagyszerű akkumulátor élettartamot kiváló teljesítmény, három hátsó kamera és memóriakártya-nyílás egészíti ki. A Dual SIM vagy USB-C támogatás szintén rendelkezésre áll.
 • A Samsung Galaxy A50 keret nélküli, 6.4"-es Inf Infinity-O kijelzővel rendelkező telefon. A fényképezés rajongóit három hátsó kamera és egy 25 Mpx-es szelfi kamera örvendezteti meg.

i

A Galaxy A50 25 megapixeles érzékelővel, ultra széles lencsével és mélységélesség-érzékelővel rendelkezik.

 • A Samsung Galaxy A40 5,9″-es Full HD + kamerakivágásos kijelzőt, valamint kettős kamerát kínál. Természetes a megfelelő teljesítmény, amelyről  a nyolcmagos processzor és 4 GB RAM gondoskodik. A Galaxy A40-et USB-C, memóriakártya-nyílás és 3,5 mm-es csatlakozó bemenet egészíti ki.
 • A Samsung Galaxy A30s erős versenytárs a középkategóriás telefonok közt. A mezőnyt AMOLED kijelzővel, beépített ujjlenyomat-olvasóval, erős akkumulátorral és holografikus kialakítással uralja.
 • A Samsung Galaxy A20e műanyag felépítésű, kompakt méretű és 3000 mAh-os akkumulátorral rendelkezik. Nem hiányzik a memóriakártya-olvasó, ujjlenyomat-olvasó és a kettős kamera.
 • A Samsung Galaxy A10 nagy, 6,2"-es kijelzővel, NFC technológiával és LTE támogatással rendelkezik. Az egyik legolcsóbb készülék a Galaxy A széria telefonjai közt.

Hogyan lehet kibővíteni a Samsung Galaxy tárolóhelyét? Egyes modellek támogatják a memóriakártyák használatát.

 • A Samsung Galaxy A9 nemcsak négy kamerával büszkélkedhet, hanem nagy teljesítménnyel és nem kevésbé lenyűgöző kialakítással. Élvezd a gyors töltést és a nagy, 3800 mAh kapacitású akkumulátort.
 • A Samsung Galaxy A8 a nagy teljesítményt  keret nélküli kialakítással és vízhatlansággal párosítja. A telefon számos funkciója a Galaxy S széria csúcsmodelljeitől származik, de olcsóbb verzióban.
 • A Samsung Galaxy A7 megfizethető modell, amely 6 ″-es Super AMOLED kijelzőt kínál karcsú keretekkel, lekerekített kialakítással és három hátsó kamerával. A modell ezen túl ujjlenyomat-olvasót, 3.5 mm-es csatlakozó bemenetet és Dual SIM támogatást kínál.
 • A Samsung Galaxy A3 és A5 széles színválasztékban kapható, hangsúlyt fektetve nemcsak a kivitelezésre és a tartósságra, hanem a nagyszerű teljesítményre is szórakozás területén. Mindkettő erősített kijelzővel és IP68 védettséggel rendelkezik. A Galaxy A3 kompaktabb méretű, az A5 Full HD felbontást és több memóriát kínál. Mindkettő rendelkezik memóriakártya-nyílással.

Samsung Galaxy J - az egyszerűség és az elegancia mindenek felett

A Samsung Galaxy J széria szerényebb vagy kezdő felhasználók számárak kínál telefonokat, akik ésszerű kompromisszumot keresnek a prémium felszereltség és a vételár között. Megfelelően nagy kijelzővel, minőségi kialakítással és modern funkciók széles választékával rendelkeznek.

 • A Samsung Galaxy J7 multimédiás alkalmazásokra és a játékokra összpontosít.  5,5″-es képernyőt, nyolcmagos processzort, 13 megapixeles kamerát és memóriakártya támogatást kínál. Szintén örvendetes az ujjlenyomat-olvasó és a 3600 mAh-s kapacitású akkumulátor.
 • A Samsung Galaxy J6 és J6 + számos színopciót és nagyméretű Infinity kijelzőt kínál, valamint az App Pair funkciót, amely lehetővé teszi, hogy több alkalmazást is megtekinthess egy időben. Van még egy kiváló minőségű kamera bokeh effekttel, ujjlenyomat-olvasó és memóriakártya-nyílás.

i

A Samsung Galaxy J5 megfizethető telefon, kompakt méretű, karcsú kialakítású és támogatja a Dual SIM vagy USB OTG funkciót.

 • A Samsung Galaxy J4 és J4 + megfizethető telefonok, amelyek hangsúlyt helyeznek a kialakításra és a megbízható teljesítményre. A Galaxy J4 5,5″-es AMOLED kijelzővel, míg a Galaxy J4 + 6″-es Infinity IPS kijelzővel rendelkezik.
 • A Samsung Galaxy J3 egy kompakt telefon, elegáns, fémből készült kivitelben. Elülső részén egy lekerekített, 5"-es, valósághű színű kijelzővel, hátul 13 megapixeles kamerával.

Samsung Galaxy Fold - két kijelző és forradalmian új, összecsukható kialakítás

A Samsung Galaxy Fold az első ilyen típusú eszköz két kijelzővel, két akkumulátorral és hat kamerával. Egy kompromisszum nélküli eszköz,  a legújabb technológiával felszerelve. A teljesítményt az iparágban vezető, 8 magos Snapdragon 855 processzor biztosítja, 12 GB RAM-mal.

Kiválasztottad a neked megfelelő a Samsung Galaxy készüléket? Válassz hozzá eredeti Samsung kiegészítőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Samsung Galaxy A70 Dual SIM, fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mobiltelefon - 6,7", 2400 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Qualcomm Snapdragon 675 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 32 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 32 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie
-20%
130 290 Ft
103 790 Ft

2.
Samsung Galaxy A70 Dual SIM, fehér Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mobiltelefon - 6,7", 2400 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Qualcomm Snapdragon 675 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 32 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 32 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie
-20%
130 290 Ft
103 790 Ft

3.
Samsung Galaxy A70 Dual SIM, kék Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mobiltelefon - 6,7", 2400 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Qualcomm Snapdragon 675 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 32 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 32 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie
-20%
130 290 Ft
103 790 Ft

Még több
53 tétel
Classic Kategória
Samsung Galaxy A70 Dual SIM, fekete - Mobiltelefon
Több, mint98%Megbízhatóság
-20%
Samsung Galaxy A70 Dual SIM, fekete
Mobiltelefon - 6,7", 2400 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Qualcomm Snapdragon 675 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 32 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 32 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-20% 130 290 Ft
103 790 Ft áfa nélkül 81 720 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0173b1
Arany középút
Samsung Galaxy S10e Dual SIM, fekete - Mobiltelefon
-11%
Samsung Galaxy S10e Dual SIM, fekete
Mobiltelefon - 5,8", 2280 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9820 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SDXC, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 16 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid nyílás, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 15W, 3100 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-11% 199 990 Ft
178 090 Ft áfa nélkül 140 230 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0167b2
Premium Kategória
Samsung Galaxy Note10 Dual SIM, ezüst - Mobiltelefon
-21%
Samsung Galaxy Note10 Dual SIM, ezüst
Mobiltelefon - 6,3", 2280 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9825 processzor, 8 GB RAM, 256 GB belső memória, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 16 Mpx felbontású (f/2,2) + 12 Mpx felbontású (f/2,1), hátsó kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású elülső kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 25W, stylus, 3500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-21% 329 990 Ft
259 990 Ft áfa nélkül 204 720 Ft
Kosárba
Black Friday
Átvehető: ma 8:00-tól
Utolsó 15 db
Termékkód: SAMO0176b2
Samsung Galaxy A70 Dual SIM, fehér - Mobiltelefon
Több, mint98%Megbízhatóság
-20%
Samsung Galaxy A70 Dual SIM, fehér
Mobiltelefon - 6,7", 2400 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Qualcomm Snapdragon 675 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 32 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 32 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-20% 130 290 Ft
103 790 Ft áfa nélkül 81 720 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0173b0
Samsung Galaxy A70 Dual SIM, kék - Mobiltelefon
Több, mint99%Megbízhatóság
-20%
Samsung Galaxy A70 Dual SIM, kék
Mobiltelefon - 6,7", 2400 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Qualcomm Snapdragon 675 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 32 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 32 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-20% 130 290 Ft
103 790 Ft áfa nélkül 81 720 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0173b2
Samsung Galaxy A20e Dual SIM, fekete - Mobiltelefon
Több, mint99%Megbízhatóság
-19%
Samsung Galaxy A20e Dual SIM, fekete
Mobiltelefon - 5,8", 1560 × 720 felbontású TFT, 8 magos Samsung Exynos 7884 processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 13 Mpx felbontású (f/1,9) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-19% 62 090 Ft
49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0172b1
Samsung Galaxy A20e Dual SIM, kék - Mobiltelefon
Több, mint99%Megbízhatóság
-19%
Samsung Galaxy A20e Dual SIM, kék
Mobiltelefon - 5,8", 1560 × 720 felbontású TFT, 8 magos Samsung Exynos 7884 processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 13 Mpx felbontású (f/1,9) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-19% 62 090 Ft
49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0172b2
Samsung Galaxy XCover 4S fekete - Mobiltelefon
Több, mint99%Megbízhatóság
-15%
Samsung Galaxy XCover 4S fekete
Mobiltelefon - 5", 1280 × 720 felbontású TFT, 8 magos Samsung Exynos 7885 processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső memória, akár 256 GB kapacitású Micro SD, 16 Mpx felbontású (f/1,7), hátsó kamera, 5 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, dual SIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, 2800 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-15% 79 990 Ft
67 990 Ft áfa nélkül 53 540 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0175b1
Samsung Galaxy S10e Dual SIM, zöld - Mobiltelefon
-11%
Samsung Galaxy S10e Dual SIM, zöld
Mobiltelefon - 5,8", 2280 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9820 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SDXC, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 16 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid nyílás, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 15W, 3100 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-11% 199 990 Ft
178 090 Ft áfa nélkül 140 230 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0167b3
Samsung Galaxy S10e Dual SIM, fehér - Mobiltelefon
-11%
Samsung Galaxy S10e Dual SIM, fehér
Mobiltelefon - 5,8", 2280 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9820 processzor, 6 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SDXC, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 16 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, hibrid nyílás, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 15W, 3100 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-11% 199 990 Ft
178 090 Ft áfa nélkül 140 230 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0167b1
Samsung Galaxy A20e Dual SIM, narancssárga - Mobiltelefon
Több, mint99%Megbízhatóság
-19%
Samsung Galaxy A20e Dual SIM, narancssárga
Mobiltelefon - 5,8", 1560 × 720 felbontású TFT, 8 magos Samsung Exynos 7884 processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 13 Mpx felbontású (f/1,9) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-19% 62 090 Ft
49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0172b3
Samsung Galaxy A10, kék - Mobiltelefon
Több, mint99%Megbízhatóság
Samsung Galaxy A10, kék
Mobiltelefon - 6,2", 1520 × 720 felbontású TFT, 8 magos Samsung Exynos 7884 processzor, 2 GB RAM, 32 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 13 Mpx felbontású (f/1,9), hátsó kamera, 5 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és Micro USB, dual SIM + kártya, kártyafüggetlen, 3400 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

44 990 Ft áfa nélkül 35 430 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO178b2
Samsung Galaxy A20e Dual SIM, fehér - Mobiltelefon
Több, mint98%Megbízhatóság
-19%
Samsung Galaxy A20e Dual SIM, fehér
Mobiltelefon - 5,8", 1560 × 720 felbontású TFT, 8 magos Samsung Exynos 7884 processzor, 3 GB RAM, 32 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 13 Mpx felbontású (f/1,9) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-19% 62 090 Ft
49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0172b0
Samsung Galaxy Note10 Dual SIM, fekete - Mobiltelefon
-21%
Samsung Galaxy Note10 Dual SIM, fekete
Mobiltelefon - 6,3", 2280 × 1080 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9825 processzor, 8 GB RAM, 256 GB belső memória, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 16 Mpx felbontású (f/2,2) + 12 Mpx felbontású (f/2,1), hátsó kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású elülső kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 25W, stylus, 3500 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-21% 329 990 Ft
261 990 Ft áfa nélkül 206 290 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0176b1
Samsung Galaxy A30s, zöld - Mobiltelefon
-8%
Samsung Galaxy A30s, zöld
Mobiltelefon - 6,4", 1560 × 720 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 7885 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, akár 1024 GB kapacitású Micro SD, 25 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 16 Mpx felbontású elülső kamera, elektronikus képstabilizátor, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-8% 91 690 Ft
84 490 Ft áfa nélkül 66 530 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0179b3
Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM 512 GB ezüst - Mobiltelefon
-10%
Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM 512 GB ezüst
Mobiltelefon - 6,8", 3040 × 1440 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9825 processzor, 12 GB RAM, 512 GB belső memória, akár 1024 GB kapacitású Micro SD, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 16 Mpx felbontású (f/2,2) + 12 Mpx felbontású (f/2,1), hátsó kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású elülső kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, ToF, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid nyílás, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 45W, stylus, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-10% 419 990 Ft
379 490 Ft áfa nélkül 298 810 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0177c1
Samsung Galaxy A10, fekete - Mobiltelefon
Több, mint98%Megbízhatóság
Samsung Galaxy A10, fekete
Mobiltelefon - 6,2", 1520 × 720 felbontású TFT, 8 magos Samsung Exynos 7884 processzor, 2 GB RAM, 32 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 13 Mpx felbontású (f/1,9), hátsó kamera, 5 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és Micro USB, dual SIM + kártya, kártyafüggetlen, 3400 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

44 990 Ft áfa nélkül 35 430 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO178b1
Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 512GB fekete - Mobiltelefon
-15%
Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 512GB fekete
Mobiltelefon - 6,4", 3040 × 1440 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9820 processzor, 8 GB RAM, 512 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SDXC, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 16 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású + 8 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid nyílás, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 15W, 4100 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-15% 369 990 Ft
314 390 Ft áfa nélkül 247 550 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0169b10
Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB kék
Mobiltelefon - 6,4", 3040 × 1440 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9820 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 12 Mpx felbontású (f/2,4) + 16 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású + 8 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid nyílás, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 15W, 4100 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-1% 279 990 Ft
276 290 Ft áfa nélkül 217 550 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0169b4
Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB, fekete
Mobiltelefon - 6,4", 3040 × 1440 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9820 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SDXC, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 16 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású + 8 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid nyílás, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 15W, 4100 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-1% 279 990 Ft
276 290 Ft áfa nélkül 217 550 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0169b2
Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB, fehér
Mobiltelefon - 6,4", 3040 × 1440 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9820 processzor, 8 GB RAM, 128 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 12 Mpx felbontású (f/2,4) + 16 Mpx felbontású (f/2,4) + 12 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású + 8 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid nyílás, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 15W, 4100 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-1% 279 990 Ft
276 290 Ft áfa nélkül 217 550 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0169b1
Samsung Galaxy A30s, fekete
Mobiltelefon - 6,4", 1560 × 720 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 7885 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, akár 1024 GB kapacitású Micro SD, 25 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 16 Mpx felbontású elülső kamera, elektronikus képstabilizátor, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-2% 91 690 Ft
89 990 Ft áfa nélkül 70 860 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0179b2
Samsung Galaxy A30s fehér - Mobiltelefon
Több, mint98%Megbízhatóság
Samsung Galaxy A30s fehér
Mobiltelefon - 6,4", 1560 × 720 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 7885 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, akár 1024 GB kapacitású Micro SD, 25 Mpx felbontású (f/1,7) + 8 Mpx felbontású (f/2,2) + 5 Mpx felbontású (f/2,2), hátsó kamera, 16 Mpx felbontású elülső kamera, elektronikus képstabilizátor, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-2% 91 690 Ft
89 990 Ft áfa nélkül 70 860 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0179b1
Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM, ezüst - Mobiltelefon
-8%
Samsung Galaxy Note10+ Dual SIM, ezüst
Mobiltelefon - 6,8", 3040 × 1440 felbontású AMOLED, 8 magos Samsung Exynos 9825 processzor, 12 GB RAM, 256 GB belső memória, akár 1024 GB kapacitású Micro SD, 12 Mpx felbontású (f/1,5) + 16 Mpx felbontású (f/2,2) + 12 Mpx felbontású (f/2,1), hátsó kamera, optikai zoommal, duál rekesszel, 10 Mpx felbontású elülső kamera, optikai és elektronikus képstabilizátor, ToF, GPS, Glonass, NFC, LTE, USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, hibrid nyílás, IP68 védelem, kártyafüggetlen, vezeték nélküli és fordított töltés, gyorstöltés 45W, stylus, 4300 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie

-8% 379 990 Ft
350 290 Ft áfa nélkül 275 820 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: ma 15:30-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAMO0177b2

Samsung Okostelefonok

mobiltelefonokA legjobb teljesítményű 2019-es mobiltelefonok: a bajnokok listája Érdekel, hogy mely mobiltelefonok jelenleg a legnagyobb teljesítményűek? Itt van róluk egy áttekintés. Az...
A koreai gyártó "munka" telefonjainak újabb generációja, a Samsung Galaxy Note10 megérkezett. Rögtön...
2019-ben a koreai gyártó továbbfejlesztette a Samsung Galaxy A sorozatú okostelefonjait. Összesen már 10...
cikkMWC 2018: Mire számíthatunk? Az MWC 2018 a legnagyobb mobiltelefon és kapcsolódó szakkiállítás, melyet 2018 február 26. és március 1...
A kémprogramok nehéz észlelhető rosszindulatú szoftverek (programok), amelyeket hackerek használnak a...
A műanyag SIM kártyák ideje lejárt. Az eSIM a műanyag SIM kártya helyettesítője ...
További cikkek Összes cikk

Samsung Okostelefonok

A Samsung Okostelefonok kategóriában összesen 53 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Samsung Okostelefonok – megbízható márkák

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó samsung Okostelefonok A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb samsung Okostelefonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod samsung Okostelefonok vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB5
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon