SCHWARZKOPF

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Schwarzkopf

Schwarzkopf: Professzionális hajápolás

A Schwarzkopf márka több mint 100 éve biztosít professzionális hajápolást. Alapítása óta forradalmasította a hajápolást a hajápoló termékek újszerű megközelítésével. Ma a Schwarzkopf határozza meg a legújabb trendeket, és több mint 7600 szabadalommal rendelkezik.

Schwarzkopf samponok

Samponok

A Schwarzkopf samponok minden hajtípus szépségéről gondoskodnak. Egyes típusok jótékony hatású szilikonokkal dúsítottak, mások nem tartalmaznak szilikont. A zsíros, száraz vagy sérült hajra Schwarzkopf Schauma és Gliss samponok női és férfi változatának széles választéka érhető el.

Kondicionálók és balzsamok

Fokozd a hajad egészségét a Schwarzkopf tápláló kondicionálóival és balzsamjaival. Ebbe a termékcsaládba tartozik a híres Gliss márka, amely már számtalan száraz és sérült hajat mentett meg a vágástól. A Schwarzkopf kondicionálók és balzsamok segítségével olyan egészségessé válhat a hajad, amiről eddig csak álmodtál.

Schwarzkopf kondicionálók és balzsamok
 Schwarzkopf hajformázó termékek

Hajformázó termékek

A Taft és a Got2b hajformázó termékek segítenek megalkotni a kívánt frizurát. Használd őket a hajad textúrájának fokozására, vad hullámok formázásához vagy egy elegáns frizura létrehozására. Alkotásodat Taft hajlakkokkal fixálhatod, amelyek elpusztíthatatlan hatást biztosítanak anélkül, hogy elnehezítenék a hajad.

Hajfestékek

Add meg hajadnak a tökéletes árnyalatot, amire mindig is vágytál. A Schwarzkopf márkák széles választékával szabadjára engedheted a fantáziád. Válassz a Palette, a Perfect Mousse vagy a Color Expert félig tartós vagy tartós festék típusok közül, és élvezd a klasszikus vagy divatos árnyalatokat.

 Schwarzkopf hajfesték
 Schwarzkopf hajápolás

Hajápolás

Ki ne szeretne tökéletesen fényes, egészséges és puha hajat? A tápláló termékeknek hála pontosan ezt élvezheted. Az értékes olajokkal, keratinnal és tápláló összetevőkkel gazdagított formulák visszaadják frizurád szépségét és gazdagságát. Válassz a maszkok, kondicionálók, balzsamok vagy Schwarzkopf tápláló olajok széles választékából.

Milyen termékcsaládokat kínál a Schwarzkopf?

Most, hogy röviden bemutattuk a Schwarzkopf márkát, nézzük meg közelebbről az egyes termékcsaládokat. A Schwarzkopf égisze alatt legendás márkák széles portfóliója kapható. Melyek ezek a márkák?

Hajformázás Schwarzkopffal

A Schwarzkopf két jól ismert márkája gondoskodik a hajformázásról, hogy könnyedén elkészíthesd álmaid frizuráját.

  • A Schwarzkopf got2b olyan hajformázó termékeket jelent, amelyek biztosítják, hogy a frizurád szilárdan rögzítve legyen.
  • A Taft egy igazi klasszikus a hajformázó piacon. Folyamatosan új innovációkkal jelentkezik, hogy megfeleljen minden ügyfél különleges szükségleteinek. Választhatsz például hajfixáló, zselé, vagy hajlakk típusok közül.

i

A Schwarzkopf Taft első hajlakkja 1955-ben jelent meg, és az új innovációknak köszönhetően fokozatosan átvette a vezető hajformázó márka szerepét az európai piacon.

A Schwarzkopf termékek professzionális ápolást biztosítanak a hajnak

Szinte minden nő szép és egészséges hajról álmodik, de ennek a célnak az elérése nem feltétlenül könnyű. A haj gyakran sérült vagy törékeny, ami akadályozza egészséges megjelenését. Szerencsére léteznek olyan hajkozmetikumok, mint például a Schwarzkopf sampon, amelyek ideális választás lehetnek a megfelelő hajápoláshoz.

  • A Gliss az igényeidnek megfelelő hajápolást kínál, és segítségével egy lépéssel közelebb kerülhetsz a fényes, egészséges hajhoz. Ezek a termékek speciális, a különböző hajtípusokhoz igazított aktív hatóanyagokat tartalmaznak.
  • A Schauma egy megbízható márka, amelyet az egész család számára fejlesztettek ki. Minden korosztály számára megfelelő hajápolási megoldásokat kínál.

i

Ha hajszíned finom és gyors élénkítésére vágysz, akkor válaszd a Schwarzkopf hajfesték sampont.

Itt a változás ideje - Schwarzkopf hajfestékek

Akár csak felélénkítenéd a hajszínedet és helyreállítanád a hajad pigmentáltságát, akár egy kihagyhatatlan, extravagáns frizurára vágysz, amelyet néhány napig viselhetsz, a Schwarzkopf hajfestékek tökéletesek erre a célra. Lássuk, melyik változat lenne számodra a megfelelő választás.

  • A Schwarzkopf Live kimosható és tartós hajfestékek termékcsaládja, amely lehetővé teszi, hogy felfedezd önmagad.
  • A Perfect Mousse egy olyan habfesték márka, amely mesés eredményeket és egyszerű alkalmazást biztosít. Ez megkönnyíti a hajfestés folyamatát.
  • A Palette gazdag, hosszantartó, fényűző és ápoló természetes színek széles választékát kínálja. Akár tartós változást szeretnél, akár az ősz hajszálakat szeretnéd elfedni, vagy csak valami újat szeretnél kipróbálni, ez a termékcsalád megfelelő választás lehet.
  • A Gliss Color tartós hajfestékek termékcsaládja, amelyek áttörést jelentő technológiáiban egyesül minden, amit a hajfestéstől elvársz. Nemcsak gazdag színt adnak, hanem a hialuronsavnak köszönhetően táplálják és hidratálják a hajat a festés során.
  • A Natural & Easy egy olyan színmárka, amely intenzív és élénk, természetesnek tűnő eredményt kínál. A tápláló olajszérumnak köszönhetően a haj természetes fényt és egészséges megjelenést is kap.

i

A szín kiválasztásakor ne felejtsd el megnézni a Schwarzkopf kisebb mintakönyvét is, amely a csomagolás hátoldalán található. Ez megmutatja, hogy a szín milyen hatással lesz a hajadra.

Schwarzkopf Professional - hajápolás magasabb szinten

A Schwarzkopf Professional egy több mint 100 éves hagyományokkal rendelkező márka. A szaktudásnak, minőségnek és kreativitásnak köszönhetően ezek a termékek világszerte elterjedtek a szalonokban és üzletekben. A kínálat a samponoktól kezdve a hajformázó termékeken át a tápláló maszkokig és olajokig sokféle innovatív és professzionális terméket tartalmaz.

4 termék
4,6
SCHWARZKOPF Live Urban Metallics U71 - Ezüst metál, 60ml
Hajfesték - tartós, rendeltetés: komplex festés
Szuper ár
3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: VLS1086
SCHWARZKOPF LIVE színező hajmaszk Ruby Red 150 ml - Hajpakolás Típusok
5,0
SCHWARZKOPF LIVE színező hajmaszk Ruby Red 150 ml
Hajpakolás női, kiöblítendő, normál hajra, regeneráló hatás
2 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL6206
SCHWARZKOPF LIVE színező hajmaszk Rosy Pink 150 ml - Hajpakolás Típusok
5,0
SCHWARZKOPF LIVE színező hajmaszk Rosy Pink 150 ml
Hajpakolás női, kiöblítendő, normál hajra, regeneráló hatás
3 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL6204
SCHWARZKOPF LIVE színező hajmaszk Icy Pearl 150 ml - Hajpakolás Típusok
5,0
SCHWARZKOPF LIVE színező hajmaszk Icy Pearl 150 ml
Hajpakolás női, kiöblítendő, normál hajra, regeneráló hatás
2 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: KSVL6207

SCHWARZKOPF

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ