ApF HU Shop roku

Selfie botok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Max. hossz
28 cm
1000 cm
-
Tulajdonságok
Állványmenet
(16)
Stabilizálással
(12)
Jack csatlakozóról üzemeltethető
(1)
Kivehető távírányító
(22)
Adapter a GoPro akciós kamera rögzítéséhez
(13)
Szín
Fehér
(6)
Fekete
(50)
Ezüst
(2)
Világosszürke
(1)
Szürke
(1)
Zöld
(1)

A selfie az utóbbi évek slágere, és a selfie botok és állványok azok a termékek amik ezeknek a fényképeknek az elkészítését a leginkább segítik. Ezek többnyire műanyag vagy fém teleszkópos rudak, amelyek szabványos menetben végződnek, vagy egy egyenesen speciális kameratartók vannak rajtuk az okostelefon rögzítésére. Mire kell odafigyelni a selfie bot kiválasztásakor?

Tovább

Selfie bot - mi az a szelfi?

A szelfi egyfajta önarckép, amelyet a saját kezeddel, vagy csak egy selfie bot segítségével készítesz, hogy megkönnyítsd ezt a fajta fotózást. Segítségével az egész tested megjeleníthető a fényképen, amit csak a kezeddel nem tudnál elérni. A selfie bot segítségével távolabbról készíthetsz fotókat szinte bárhol.

A selfie bot kiválasztása

A selfie bot kiválasztásakor érdemes bizonyos paramétereket figyelembe venni, például a selfie bot maximális és minimális hosszát, a benne elhelyezhető telefon maximális szélességét, funkciókat és a selfie bot anyagát.

Mekkora a megfelelő hosszúságú selfie bot?

Az összes selfie bot mérete összehajtva nagyjából azonos - körülbelül 30 cm. Az egyes selfie bot modellek azonban teljesen kinyújtott állapotban eltérő hosszúságúak. A legrövidebb selfie bot változatok 60 cm-re, a leghosszabbak 210 cm-re képesek kinyúlni.

Bele fog férni a telefonod a selfie bot tartójába?

A selfie botok tartójában lévő rugóknak köszönhetően különböző méretű telefonok rögzíthetők a selfie bot segédeszközökbe. Bár a legtöbb tartó nagyméretű okostelefonokat is képes befogadni, vásárlás előtt mindig ellenőrizni kell a maximális befogadási méretet, és össze kell hasonlítani a telefon szélességével. Egyes selfie bot gyártók maximális szélességet, míg mások átlós szélességet határoznak meg.

i

Ha akciókamerához kell egy selfie bot akkor győződj meg róla, hogy a tartó állkapcsainak minimális tartománya nagyobb, mint a kamera magassága. A fényképezőgép az állványcsavar segítségével is rögzíthető a selfie bot testéhez, a mellékelt konzolok segítségével. Ez a módszer biztonságosabb.

Egy selfie bot különböző anyagokból készülhet

Egy selfie bot többféle anyagból is készülhet. Ez lehet műanyag, alumínium vagy fém, ezek a leggyakoribbak, de találkozhatunk rozsdamentes acélból vagy alumíniumötvözetből készült selfie bot modellekkel is. Melyik anyag a legmegfelelőbb a számodra?

  • A műanyagból készült selfie bot könnyebb, de nem olyan jó minőségű. Alkalmi fotózásra alkalmasabb.
  • A fém selfie bot valamivel nehezebb, mint a műanyag, de lényegesen erősebb és tartósabb.
  • Az alumínium selfie bot könnyebb, mint a hagyományos fém, de ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik. Erős és tartós.
  • A rozsdamentes acélból készült selfie bot alkalmas esőben vagy vízben való használatra is, mivel rozsdamentes.
  • Az alumíniumötvözetből készült selfie bot nagyobb szilárdságot kínál, mint a klasszikus alumínium selfie bot.

A gumírozott fogantyú megakadályozza, hogy a selfie bot kicsússzon a kezedből. A habszivacs markolat kényelmes fogást biztosít. Azonban műanyag fogantyúval ellátott selfie bot is kapható.

Milyen funkciókat tartalmazhat egy mobiltelefonos selfie bot?

A mobiltelefonhoz való selfie bot több olyan funkcióval is felszerelhető, amelyek leegyszerűsítik a használatát.

  • Az állvánnyal vagy állványlábbal ellátott selfie bot lehetővé teszi, hogy bárhová elhelyezd, és távolról fotózz.
  • A Bluetooth selfie bot lehetővé teszi, hogy telefonodat kábel nélkül csatlakoztasd.
  • Az állványmenettel ellátott fényképezőgép tartó lehetővé teszi, hogy bármilyen szélességű telefont vagy fényképezőgépet rögzítsünk.
  • A stabilizátorral ellátott selfie bot stabilizálja a videót felvételt, így biztosítva, hogy a kép ne remegjen.
  • A jack csatlakozóval vezérelhető selfie bot egyszerűen csatlakoztatható a telefonhoz egy kábellel.
  • A levehető távirányítóval rendelkező selfie bot segítségével nagyobb távolságból is készíthetsz fényképeket.
  • Az akciókamerákhoz való adapterrel ellátott selfie bot lehetővé teszi GoPro vagy más kamera csatlakoztatását is.

i

A legtöbb újabb telefon már nem tartalmaz fejhallgató-csatlakozót. Ebben az esetben előnyösebb egy USB-C-vel szerelt selfie bot beszerzése, amely szinte minden okostelefonnal kompatibilis (iPhone esetében USB Lightning). Azonban bluetooth selfie bot modellek is kaphatók

Selfie bot mobiltelefonhoz állvánnyal

Az állvánnyal felszerelt mobiltelefonos selfie bot lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból készíts fényképet, akár a távirányító, akár az önkioldó használatával.

Távoli selfie bot zárkioldó a könnyebb fotózás érdekében

Egyes selfie bot modellek nem rendelkeznek semmilyen vezérlőelemmel, így kézzel kell elindítania a videofelvételt, vagy időzítőt kell használnia a fénykép elkészítéséhez. Egy komolyabb selfie bot olyan távirányítót tartalmaz, amely Bluetooth-on vagy fejhallgató-csatlakozón keresztül kommunikál az okostelefonnal. Tehát a fényképezéshez csak nyomd meg a gombot közvetlenül a selfie bot fogantyúján.

Egy selfie bot nem csak fekete vagy ezüst lehet. Rengeteg színválaszték közül is választhatunk.

A vezeték nélküli távirányítóval ellátott selfie bot áramot igényel

A vezeték nélküli távirányítóval ellátott selfie bot modellek akkumulátort tartalmaznak, és áramot igényelnek. Ugyanazzal a micro-USB kábellel tölthető a selfie bot, amelyet az okostelefonod töltéséhez használsz (iPhone esetében nem alkalmazható). Azonban a selfie bot egy power bankról is tölthető. A töltöttségi szint leolvasható a LED-kijelzőkről.

i

Egyetlen selfie bot akkumulátortöltéssel körülbelül 500 fényképet készíthetünk. Ha az elem lemerül, a selfie bot a távirányító nélkül is használható.

Láthatatlan selfie bot a legjobb fotókért és videókért

Szeretnéd, ha fotóid és videóid a lehető legjobb minőségűek és érdekesek lennének? A láthatatlan selfie bot eltávolítja a fogantyút a felvételről. Így a fényképek és videók például úgy néznek ki, mintha drónról készültek volna. Ne feledd azonban, hogy a láthatatlan szelfibot csak az Insta360 kamerákkal kompatibilis.

Még mindig nem tudod, hogy melyik selfie bot a legmegfelelőbb a számodra? Olvass bele a cikkünkbe, hogy többet megtudj a megfelelő selfie bot kiválasztásáról.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Hohem iSteady XE Kit, fekete Szállításra kész > 5 db
Stabilizátor - telefonhoz, akkumulátor élettartama: 8 óra, rögzítés típusa: 1/4"-os csavar, Bluetooth, USB-C
41 690 Ft

2.
Hohem iSteadyM6 Kit Szállításra kész > 5 db
Stabilizátor - telefonhoz/fényképezőgépekhez, teherbírása: 400 g, akkumulátor élettartama: 18 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, beépített powerbank, tripod állvány és vezérlés mobil alkalmazással, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
88 390 Ft

3.
Hohem iSteady Q 360° AI selfie stick black Szállításra kész > 5 db
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 3 óra, rögzítés típusa: gyorskioldó lemez, Bluetooth, USB-C, teleszkópikus nyél, távirányító és tripod állvány, panoráma mód és 360°-os mód
11 590 Ft

Még több
62 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,6 67×
Eternico Selfie Tripod S300BT
Szelfibot max. hossza 63cm, hossza összehajtva 20,6 cm, alumínium, műanyag fogantyú, telefonméretek 56-85mm, Bluetooth, 3/4 menet, fényképezőgépekhez is alkalmas, adapter a GoPro kamera felszereléséhez, 360 ° -os elforgatás, levehető távkioldó, tripod állvány, CR1632 akkumulátor a csomagban
Szuper ár
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETSS30
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Hohem iSteady Q 360° AI selfie stick black - Stabilizátor
Típusok
4,2 39×
Hohem iSteady Q 360° AI selfie stick black
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 3 óra, rögzítés típusa: gyorskioldó lemez, Bluetooth, USB-C, teleszkópikus nyél, távirányító és tripod állvány, panoráma mód és 360°-os mód
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH009
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
Hohem iSteady XE Kit, fekete
Stabilizátor - telefonhoz, akkumulátor élettartama: 8 óra, rögzítés típusa: 1/4"-os csavar, Bluetooth, USB-C
41 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH013b
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,3 25×
Hohem iSteadyM6 Kit
Stabilizátor - telefonhoz/fényképezőgépekhez, teherbírása: 400 g, akkumulátor élettartama: 18 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, beépített powerbank, tripod állvány és vezérlés mobil alkalmazással, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
88 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH015
4,0
Hohem iSteady M6
Stabilizátor - fényképezőgépekhez, teherbírása: 400 g, akkumulátor élettartama: 18 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, beépített powerbank és tripod állvány, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
57 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH016
4,3 12×
Hohem iSteady Pro4
Stabilizátor - kamerákhoz, teherbírása: 150 g, akkumulátor élettartama: 14 óra, rögzítés típusa: gyorskioldó lemez, Bluetooth, távirányító, beépített powerbank, tripod állvány és vízálló, time lapse mód és 360°-os mód
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH011
4,5 51×
FIXED Snap XL állvánnyal és vezeték nélküli kioldóval, 1/4"-os csavarral fekete
Szelfibot - max. hossz: 113cm, alumínium öntvény, szilikon fogantyú, állványmenet, GoPro adapter, telefon maximális szélessége: 90 mm
17 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD088d53
4,3 25×
Swissten Bluetooth Selfie Stick
Szelfibot - max. hossz: 97cm, alumínium öntvény, gumi fogantyú, Bluetooth, kivehető távirányító, telefon maximális szélessége: 72 mm
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSc1
Gogen BT Szelfik 4 teleszkópos fekete - Szelfibot
Típusok
4,5 203×
Gogen BT Szelfik 4 teleszkópos fekete
Szelfibot - max. hossz: 117cm, alumínium, állványmenet, Bluetooth, kivehető távirányító, GoPro adapter, telefon maximális szélessége: 80 mm
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JGO913a
4,3 52×
Eternico Selfie Tripod with Stabilizer S400BT
Szelfibot - stabilizálással egy síkban, max. hossza 58 cm, összecsukott állapotban a hossza 18,8 cm, alumínium, műanyag fogantyú, telefon méret: 53-111 mm, Bluetooth, levehető távvezérlő, tripod állvány, a stabilizátor üzemideje 2,5-3 óra, fekete színű
Szuper ár
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETSS40
4,2 68×
Hama Smartphone tartó 1/4 "
Tartó okostelefonokra szélessége 5,5-8,2 cm, állvány 1/4 "
3 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP384b1
4,5 79×
FIXED Snap háromlábú állvánnyal és vezeték nélküli kioldóval, 1/4"-es menet - fekete
Szelfibot - max. hossz: 56cm, alumínium, gumi fogantyú, állványmenet, Bluetooth, kivehető távirányító, GoPro adapter, telefon maximális szélessége: 90 mm
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD088d46
Gogen BT Selfie 4 teleszkópos titán - Szelfibot
Típusok
4,5 203×
Gogen BT Selfie 4 teleszkópos titán
Szelfibot - max. hossz: 117cm, alumínium, állványmenet, Bluetooth, kivehető távirányító, GoPro adapter, telefon maximális szélessége: 80 mm
9 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JGO913c
4,2 60×
Gogen BT Selfie 5B teleszkópos
Szelfibot - max. hossz: 75cm, alumínium, habfogantyú, állványmenet, Bluetooth, kivehető távirányító, GoPro adapter, telefon maximális szélessége: 85 mm
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JGO914a
4,1 19×
Swissten szelfibot 3,5 jack
Szelfibot - max. hossz: 66cm, alumínium öntvény, gumi fogantyú, fül/fejhallgató jack, telefon maximális szélessége: 85 mm
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSc2
4,2
Swissten Bluetooth selfie stick aluminum tripod Pro
Szelfibot - max. hossz: 63,5cm, alumínium, műanyag fogantyú, állványmenet, GoPro adapter
Szuper ár
14 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWISSc3
5,0
Hohem iSteady MT2 Kit
Stabilizátor - telefonhoz/fényképezőgépekhez/kamerákhoz, teherbírása: 1200 g, akkumulátor élettartama: 17 óra, rögzítés típusa: gyorskioldó lemez, Bluetooth, USB-C, tripod állvány, vezérlés mobil alkalmazással, gesztusvezérlés és megvilágítás, panoráma mód, time lapse mód és 360°-os mód
138 780 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH020
5,0
Trust MAKU 2in1 Vlog Light & Green Screen Kit
Stúdió lámpa - állandó, integrált LED fényforrás, fény alakja kör, tápellátás USB-A csatlakozón keresztül, körkörös felépítés
17 770 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS380a2
4,0
Hohem iSteady XE Kit
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 8 óra, rögzítés típusa: állítható szorítók, Bluetooth, USB-C, tripod állvány és vezérlés mobil alkalmazással, panoráma mód és 360°-os mód
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH013
FIXED MagSnap, MagSafe + állvány, vezeték nélküli kioldó - fehér - Szelfibot Típusok
5,0
FIXED MagSnap, MagSafe + állvány, vezeték nélküli kioldó - fehér
Szelfibot - max. hossz: 72cm, alumínium, műanyag fogantyú, kivehető távirányító
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD088d55
4,8 19×
Eternico Selfie Stick S200BT
Szelfibot - max. hossza 63 cm, hossza összehajtva 20,6 cm, alumínium, gumi fogantyú, telefonméretek: 56-85 mm, Bluetooth, CR1632 elem a csomagban
Szuper ár
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AETSS20
4,5 38×
FIXED Snap Lite háromlábú állvánnyal és vezeték nélküli kioldóval - fekete
Szelfibot - max. hossz: 56cm, alumínium, gumi fogantyú, Bluetooth, kivehető távirányító, telefon maximális szélessége: 90 mm
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD088d47
3,2 12×
Cellularline Selfie Ring LED fénnyel szelfi fotókhoz és videókhoz, fekete színben
Szelfibot -, műanyag, kivehető távirányító, telefon maximális szélessége: 85 mm
9 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FXD088d49
Hohem iSteady Q 360° AI selfie stick white - Stabilizátor Típusok
4,2 39×
Hohem iSteady Q 360° AI selfie stick white
Stabilizátor - telefonhoz, teherbírása: 280 g, akkumulátor élettartama: 3 óra, rögzítés típusa: gyorskioldó lemez, Bluetooth, USB-C, teleszkópikus nyél, távirányító és tripod állvány, panoráma mód és 360°-os mód
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOH010
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Kipróbáltuk az új Honor Magic5 Pro-t, egy funkciógazdag telefont, amely jó kamerákkal, akkumulátoros üzemidővel és teljesítménnyel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a gyakorlatban? Mik az erősségei és miben mutatkoznak meg a gyengeségei?
Az ASUS ROG Phone sorozat már évek óta a minőségi gamer telefonok listájának élén áll. A termékcsalád legújabb tagja a hatodik modell, az ASUS ROG Phone 6.
mobiltelefonok5G hálózat Magyarországon (AKTUALIZÁLVA): sebesség, előnyök, lefedettség és minden, ami ezzel kapcsolatos A mobilhálózatok ötödik generációja, az úgynevezett 5G egy új szabvány, amelynek paraméterei jelentősen meghaladják a jelenlegi 4G hálózatét. Akár tízszeres sebességnövekedést is eredményezhet, ami a válaszidő csökkenésével együtt gyakorlatilag minden eszköz számára...
A TOP kütyük következő részében praktikus kiegészítőket mutatunk töltéshez, videókészítéshez vagy személyes tárgyak kereséséhez. Vajon kínálatunk melyik darabja kelti fel most a figyelmedet?
További cikkek

Selfie botok

A Selfie botok kategóriában összesen 62 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó selfie botok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább selfie botok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb selfie botok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: selfie botok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ