Slevy s AP+ Slevy s AP+

Sencor Element MINI Fehér

Termékkatalógus
Sencor Element MINI Fehér
Mobiltelefon 0,96 "128x64, Bluetooth, RAM 32MB belső memória 32 MB, microUSB, 3,5 mm-es jack, ébresztő, naptár, akkumulátor 320mAh
Kód:  SENC1006b Termékszám:  30014809 Gyártó honlapja:

Sencor Element MINI Fehér

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Néhány hete vettem egy Sencor Mini telefont, melyet azóta sem tudok használni. Az vele a problémám, hogy nem enged semmiféle hívást indítani, mert mindenre azt írja ki, hogy „csak rögzített szám tárcsázása”. Átnéztem az összes lehetséges beállítást, letöltöttem a netről a használati útmutatót, de nem jutottam előrébb. A készüléket visszavittem a forgalmazóhoz, aki készségesen kicserélte, de az újjal pontosan ugyanaz a helyzet, mint a régivel. Természetesen jártam a szolgáltatónál is, ahol azt mondták, a SIM-kártya rendben van, a szolgáltatás él (erre utal az is, hogy hívásokat fogadni tudok). Őszintén szólva, nem tudom, mit kell itt érteni „rögzített szám’-on (pl. a telefonkönyvbe „rögzített” számokat sem hívja). Kérem, ha valaki tud segíteni, írja meg, mi a megoldás! János

Kérdések és válaszok: Sencor Element MINI Fehér
Kiegészítők: Sencor Element MINI Fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element MINI White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor Element MINI White.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ