Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SENCOR SFH 8019WH

Termékkatalógus
SENCOR SFH 8019WH
5 4 értékelés
Ventilátoros hősugárzó - lakásba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 50 dB, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, időzítő, LED kijelző, távirányító, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 50 × 21 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
45 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
SENCOR SFH 8019WH 45 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

SENCOR SFH 8019WH

A SENCOR SFH 8019WH elektromos fűtőelem minden helyiséget nagyon rövid időn belül felmelegít az optimális energiafogyasztás mellett. A fűtés elegáns kivitelét PTS fűtőelemek egészítik ki, amelyek növelik teljesítményét, ugyanakkor lehetővé teszik a szoba hőmérsékletnek megfelelő melegítést. Minél alacsonyabb a szobahőmérséklet, annál nagyobb a fűtési teljesítmény. Amint a hőmérséklet megemelkedik, lassan csökkenni kezd a teljesítmény. Ezenkívül értékelni fogod az időzítő beállításának lehetőségét is, 1 és 24 óra között. A beállított idő elteltével a fűtőkészülék készenléti üzemmódba vált. Egyedülálló tulajdonsága a testérzékelő is, amelynek köszönhetően az infravörös érzékelőkkel 1,8 m-es személyt képes felismerni a helyiségben. Amikor észleli, a SENCOR elkezdi a hő kibocsátását.

A SENCOR SFH 8019WH elektromos fűtés főbb jellemzői

  • Elektromos fűtés modern kivitelben
  • A szoba melegítéséhez, hűtéséhez és frissítéséhez
  • PTS fűtőtestekkel a jobb teljesítmény érdekében
  • Az időzítő beállítása 1 és 24 óra között
  • Testérzékelő funkció, amely érzékeli a szobában tartózkodó személyt
  • Fokozat nélküli hőmérsékleti beállítás 5-35° C tartományban
  • Vízszintes forgás 80° -ig, hogy eloszlassa a hőt az egész helyiségben
  • SENCOR SFH 8019WH 4 ECO üzemmóddal
  • Kényelmes kezelés érintőképernyős LED-es panelen és távirányítón keresztül
  • Túlmelegedés elleni védelem a biztonságos üzemeltetés érdekében
  • Automatikus kikapcsolás véletlenszerű felborulás esetén
  • Nagyon csendes futás
  • Fehér szín

A szoba felmelegszik, lehűti és frissíti

A SENCOR SFH 8019WH lehetővé teszi a folyamatos hőmérsékletszabályozást 5-35 ° C között. Tehát hideg napokon a szoba felmelegszik, forró napokon pedig a szoba felfrissül, mivel a levegő lehűl. Ventilátorral van felszerelve a levegő keringtetésére. A hő és a hűtés a szoba minden sarkában eloszlik a vízszintes forgásnak köszönhetően, akár 80 °-ig. A fűtőegység 4 ECO üzemmódot is kínál, beleértve a hőmérsékletet 22 °C-ra, az automatikus teljesítménynövelést 18 °C alatt, az automatikus váltást alacsony energiafelhasználásra 18-22 °C-on és az automatikus készenléti üzemmódot 22 °C feletti hőmérsékleten.

SENCOR SFH 8019WH intuitív működéssel

Az összes funkció és üzemmód nagyon kényelmesen beállítható a LED érintőképernyő segítségével. Ez a lehető legtisztább, intuitív ikonokkal és világító diódákkal rendelkezik, amelyek tájékoztatnak az aktuális beállításokról. A panelen kívül a távirányítóval is kényelmesen beállíthat mindent. A fűtés túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik a biztonságos működés biztosítása érdekében. Véletlen felborulás esetén automatikusan kikapcsol. Ezen felül kiemelkedik stabil felépítésével és igazán csendes működésével, amely éjjel sem zavar meg. A SENCOR SFH 8019WH egy nagyon intelligens elektromos fűtés, amely tökéletesen melegíti vagy élénkíti a helyiséget.

Méretek:
50 x 21 x 21 cm


Paraméterek

Összehasonlít
Fűtőrendszer típusa
Elektromos Kész!
Alkalmas
Lakásba Kész!
Elhelyezés
Földre Kész!
Tulajdonságok
Termosztát Kész!
Energiafelhasználás
2 000 W Kész!

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa
Elektromos Kész!

Alkalmas

Alkalmas
Lakásba Kész!

Tulajdonságok

Elhelyezés
Földre Kész!
Tulajdonságok
Termosztát Kész!
Energiafelhasználás
2 000 W Kész!
Fűtési teljesítmény
2 000 W Kész!
Teljesítményszintek száma
2 Kész!
Zaj
50 dB Kész!

Funkciók

Funkciók
Túlmelegedés elleni védelem, Időzítő, LED kijelző, Távirányító, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Magasság
50 cm Kész!
Szélesség
21 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SFH 8019WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SFH 8019WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SFH 8019WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SFH 8019WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SFH 8019WH.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ