30 dnů na vrácení Shop roku

SENCOR SHD 6800RG

Termékkatalógus
SENCOR SHD 6800RG
4,5 9 értékelés
Hajszárító - ionizáló, diffúzoros, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, rózsaszín kivitel
Leárazás -5 %
9 990 Ft 10 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENFV091 Termékszám:  SHD 6800RG Gyártó honlapja:
SENCOR SHD 6800RG 10 490 Ft 9 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

13 020 Ft
Szett megvásárlása

SENCOR SHD 6800RG

Gyönyörű, fényes és egészséges haj? A neves Sencor gyártó által gyártott hajszárító pontosan ebben segít majd. Imádni fogod, hogy hatékony és gyengéd ápolást biztosít a hajnak. Ez a kiváló hajszárító jól kihasználható funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely rendkívül tartós, teljesítményfelvétele pedig: 2300 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban található többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebben oszlatja el a levegőt a hajszálak között. A szabad levegőn történő száradáshoz hasonlít, ezáltal a hajad nem göndörödik annyira, és tökéletes frizurád lesz. Erős légáramlást biztosít az átgondolt kialakítással büszkélkedő styling szűkítő, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétzilálnád.

Hajszárító SENCOR SHD 6800RG Oldalnézet
Hajszárító SENCOR SHD 6800RG Jellemzők/technológia

A híres SENCOR SHD 6800RG hajszárító legfontosabb előnyei

  • A közismert Sencor hajszárító természetes puhasággal ápolja a hajat
  • Az ionizátornak köszönhetően fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • Rendkívüli erejű motor, amelynek a teljesítményfelvétele: 2300 W
  • 2 sebességfokozattal büszkélkedhet, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura végső rögzítéséhez kiválaszthatod a hideg levegőt is
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A csomag részét képezi többek között egy akasztó pánt
  • Színe: rózsaszín

Ionok az egyenletes és puha hajért

A népszerű Sencor hajszárító nemcsak a kialakításával, hanem a hajadat gyengéden ápoló funkcióival is le fog nyűgözni A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közkedvelt Sencor hajszárító az ionizátorral gondoskodik arról, hogy hajd puha és sima legyen. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek óvják a hajat a száradástól és a göndörödéstől, miközben hidratálják is egyben. Egészségessé és fényessé varázsolják a hajat. Ahhoz, hogy a frizurád a végén tökéletes legyen, vana készüléken egy gomb a hideg levegő aktiváláshoz, amely úgy rögzíti a hajat, hogy közben nem okoz kárt. A csomagban a neves Sencor hajszárítón kívül a következő tartozékok kerülnek szállításra akasztó pánt.

Hajszárító SENCOR SHD 6800RG Tartozékok

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mekkora a súlya ennek a hajszárítónak? miért nincs feltüntetve?

Kérdések és válaszok: SENCOR SHD 6800RG
Kiegészítők: SENCOR SHD 6800RG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHD 6800RG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SHD 6800RG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SHD 6800RG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SHD 6800RG.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ