Shop roku 30 dnů na vrácení

SENCOR SHD 7100BK

Termékkatalógus
SENCOR SHD 7100BK
4,8 37 értékelés
Hajszárító - utazáshoz, ionizáló, 2000 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátoros, akasztó pánt a csomag része, 1,8 m hosszú kábel, fekete kivitel
5 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENFV398 Termékszám:  SHD 7100BK Gyártó honlapja:

SENCOR SHD 7100BK

SENCOR SHD 7100BK egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

Olyan hajat szeretnél, mintha a fodrásztól jönnél? A népszerű Sencor gyártó által gyártott hajszárító pontosan ebben segít majd. Nélkülözhetetlen, mert segítségével gyengéden ápolhatod is a hajadat. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító egy rendkívüli erejű motort kapott, amely hosszú élettartamot kínál, a teljesítményfelvétele pedig: 2000 W. 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérséklet-fokozat teszi lehetővé a legmegfelelőbb kiválasztását. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor. A styling szűkítő ötletes kialakításával büszkélkedhet, amely nagy sebességű légáramlást eredményez, így tincsenként alakíthatod a frizurádat, anélkül, hogy a már megformázott tincseket szétfújnád.

Hajszárító SENCOR SHD 7100BK Oldalnézet
Hajszárító SENCOR SHD 7100BK Jellemzők/technológia

A közkedvelt SENCOR SHD 7100BK hajszárító leglényegesebb előnyei

  • A közismert Sencor hajszárító segítségével stílusos frizurát varázsolhatsz magadnak
  • Az ionizátor fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amelynek teljesítményfelvétele: 2000 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • Hideg levegő is a rendelkezésedre áll a frizura befejezéséhez
  • A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor
  • Kábelhosszúság: 1,8 m
  • Kis méretének hála utazásra is kiváló
  • A csomag részét képezi többek között egy akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok a sima és puha hajért

A híres Sencor hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem ápoló funkcióival is rabul ejti A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A népszerű Sencor hajszárító az ionizátorral garantálja a sima és tökéletesen puha hajat. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal teszi a dolgát amelyek óvják a hajat a száradástól és a göndörödéstől, miközben hidratálják is egyben. A hajad kellemes tapintású, puha és szép lesz. A hideg levegő gomb ideális a frizura végső rögzítéséhez, mivel nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. A csomagban a neves Sencor hajszárítón kívül a következő tartozékokra számíthatsz akasztó pánt.

Hajszárító SENCOR SHD 7100BK Jellemzők/technológia

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SHD 7100BK
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ