Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor SHP 90

Termékkatalógus
Sencor SHP 90
4,3 201 értékelés
Trimmelő haj és szakáll, 4 normál fésű mellékletek, rozsdamentes acél penge, üzemideje 45 perc., Tartozékok: 6 mellékleteket, töltő / hálózati adapter, tisztító kefe, olaj a vágóegység
Kód:  EAT6182c Termékszám:  SHP90 Gyártó honlapja:

Sencor SHP 90

Sencor SHP 90 egy praktikus haja és szakálla gépek, amely fel van szerelve kiváló minőségű korrózióálló rozsdamentes pengével. A szálloda négy standard fésű mellékletek vágás hossza 3-30 mm, speciális mellékletet vágására a füle körül, és kapcsolódási lyukasztó. Ergonomikus kialakítás, gumiborítású együtt felek által biztosított rendkívül kényelmes és gyors munkát. Ez hajtja a hálózat, akkor képes működni akár 45 percig is. Az akkumulátor állapotát mindig megbízható mutatója, hogy tájékoztassa a töltés.
 
Műszaki adatok:

Vágási magasság:
3-30 mm

áramellátás:
Hálózati / akkumulátor (600 mAh)

méretek:
50 x 37 x 180 mm (szé x mé)

súly:
152 g

Színek:
Szürke / fekete

A csomag tartalma:
4 fésű mellékletek (03/06 mm, 09/12 mm, 15/20 mm, 25/30 mm)
Attachment vágására a füle körül
Extension for lyukasztó
hálózati adapter
tisztító kefe
Olaj a vágóegység

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sencor SHP 90
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SHP 90. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor SHP 90.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ