Shop roku AlzaBoxy Q1

SENCOR SSM 9940SS

Termékkatalógus
SENCOR SSM 9940SS
4,8 39 értékelés
Szendvicssütő - 4 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, háromszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak gofrihoz, grillezéshez, sütőlapok mérete 28,5 × 15,2 cm (Sz×Mé), túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 900 W teljesítmény, rozsdamentes acél burkolat, fekete és inox kivitel, mérete 11 × 30 × 26 cm (Ma×Sz×Mé)
22 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SENTO098 Termékszám:  SSM 9940SS Gyártó honlapja:

Akciós szettek

25 220 Ft
Szett megvásárlása

SENCOR SSM 9940SS

image_product

Sencor

SSM 9940SS kenyérpirító


SSM 9940SS

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Élvezd az édes és a sós ételeket egyaránt a Sencor SSM 9940SS cserélhető tányéros szendvicssütővel

A Sencor bemutatja az SSM 9940SS szendvicskészítő gépet cserélhető tányérokkal a sütött finomságok szerelmeseinek. Ez egy 4 az 1-ben kenyérpirító, ugyanis könnyedén készíthetsz vele pirítóst, paninit, bagettet és gofrit tetszés szerint. Az extra nagy felület lehetővé teszi, hogy akár XL méretű amerikai pirítóst is süthess. A szendvicssütő elegáns fémes kialakításával nyeri el a tetszésedet. Különösen az ezüst szín illik minden modern konyhához. A tányérok tapadásmentes felületének köszönhetően könnyű karbantartással lepi meg felhasználóit.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Készíts hagyományos háromszög alakú pirítóst

Az első sütőlap háromszög alakú pirítósokat kínál. És ki ne szeretné a pirítóst, amely mindig jól jön egy kiránduláson vagy uzsonnára a munkahelyen vagy az iskolában? Ez a  klasszikus biztosítja a finom és mindenekelőtt gyors vacsorát. A sonka és a sajt hagyományos kombinációja mellett a pirítóst fűszerekkel (paprika), zöldségekkel (paradicsom) is gazdagíthatod, vagy kísérletezhetsz sajtválasztékkal. Választhatsz világos pirított kenyeret, de akár teljes kiőrlésű kenyeret is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Szendvicsek édesen is

Még nem estél az édes szendvicsek bűvkörébe? Akkor van egy tippünk a számodra! A második sütőlapot négyzet alakú szendvicsek készítésére használják. Ezek édes kombinációkhoz is alkalmasak. Kipróbálhatja például a mogyoró- vagy más dióvajak banánnal való sütését. A szendvicsek ugyanolyan jó ízűek lesznek sós kombinációban is. A nagy felületnek köszönhetően akár nagyméretű amerikai kenyeret is készíthetsz.

A lemezek könnyű behelyezése és eltávolítása

quotation

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

Élvezd a házi paninit vagy baguette-et

A négy sütőfelület közül a harmadik olyan felületet kínál, amely alkalmas hosszúkás sütemények, például paninik vagy bagettek sütésére. A konyhában töltött sok-sok óra nélkül is elkészítheted a tökéletes harapnivalót a látogatóid számára. Játssz büféset és kínálj a családnak és a barátoknak sokféle hozzávalót, amelyeket ők maguk állíthatnak össze egy tökéletesen kisütött panini vagy bagett végső formájára.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


image_product
image_product

A népszerű gofri reggeli

Mi a legjobb módja a nap indításának? Például a negyedik sütőlemezről házi készítésű gofri, amelyet a népszerű reggeli elkészítéséhez igazítottak. A vajból, cukorból, tojásból, lisztből, tejből, rumból és sütőporból álló tésztát lassan öntsd az előkészített formákba. 3-5 perc elteltével ízlés szerint díszítsd a gofrit lekvárral, csokoládékrémmel, feltétekkel, gyümölcsökkel, tejszínhabbal vagy kakaóval. A részletes recept az arányokkal együtt megtalálható az utasításokban.

Zöld és piros jelzőfények a könnyű beállításhoz és működtetéshez

quotation

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Nagyon könnyű karbantartás a tányérok tapadásmentes felületének köszönhetően

Az kényelmedet szem előtt tartva a Sencor tapadásmentes lemezekkel szerelte fel a kenyérpirítót. Megakadályozza a nem kívánt odaégést. Ezenkívül ez biztosítja a könnyű karbantartást. A gyártók azt javasolják, hogy minden használat után mossuk el a lemezeke, hogy megakadályozzuk a rájuk sült ételmaradékok felhalmozódását. A textilkendővel együtt gyorsan és egyszerűen elvégezhető, és nem kell időt töltened a szennyeződések lesikálásával.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

image_product
image_product

Garancia a problémamentes kezelésre

A szendvicssütő sütőlapjainak cseréje egyszerű, csak oldd ki a zárat, vedd ki őket, és cseréld ki egy másikkal. A hőszigetelt fogantyú biztosítja a könnyű kezelhetőséget vagy a másik helyiségbe való átvitelt. A szendvicskészítő előnye, hogy függőlegesen tárolható, így helyet takarít meg a konyhapulton. A biztonságos kábeltároláshoz egy akasztóhurok is található.


Paraméterek

Összehasonlít
Sütőlemezek alakja
Háromszög Kész!
Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!
Sütőlemezek tulajdonságai
Tapadásmentes felület, Eltávolítható sütőlemezek Kész!
Típus
4 az 1-ben Kész!
Teljesítményfelvétel
900 W Kész!

Sütőlemezek

Sütőlemezek alakja
Háromszög Kész!
Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!
Sütőlemezek tulajdonságai
Tapadásmentes felület, Eltávolítható sütőlemezek Kész!

Szín

Szín
Fekete, Inox Kész!

Termék méretek

Magasság
11 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Mélység
26 cm Kész!

Lemez méretei

Szélesség
28,5 cm Kész!
Mélység
15,2 cm Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
900 W Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!
Rendeltetés
Gofrihoz, Pirítóshoz Kész!
Tárolás lehetősége
Vízszintes Kész!

Funkciók

Funkciók
Működésjelző lámpa, Tapadásmentes felület, Levehető lap, Túlmelegedés elleni védelem Kész!
Gofrik száma
2 Kész!
Gofrik alakja
Négyszögletes Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SSM 9940SS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SSM 9940SS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SSM 9940SS.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ