Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sencor STT 212U

Termékkatalógus
Sencor STT 212U
4,4 46 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, beépített előerősítő, sebesség 33,3, 45 és 78 fordulat/perc, Hi-Fi, közvetlen hajtás, egyenes szárú kar, Bluetooth, hanglemez digitalizálás funkció, rádió, MP3 lejátszó, hanglemez digitalizálás, fejhallgató kimenet, tömege 1,9 kg, méretek 124 × 305 × 288 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
29 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GK736fo8 Termékszám:  STT 212U Gyártó honlapja:

Sencor STT 212U

Az elegáns és megfizethető gramofon nemcsak új fénybe mutatja be régi lemezeid, hanem stílusos kiegészítője is lesz az otthonodnak. A klasszikus lemezek lejátszása mellett a Sencor STT 212U rendelkezik minden modern technológiával, amelyet elvárhatsz egy hasonló készüléktől. Támogatja a Bluetooth technológiát, így vezeték nélkül is hallgathatod a zenét a mobiltelefonodról. Van egy beépített rádiója, amely 30 előre beállítható állomást tartalmaz FM sávon, és 20 előre beállítható rádiót az AM sávon. Természetesen az automatikus állomáskeresés. Nagyra fogod értékelni  az USB / SD nyílást is, amely lehetővé teszi a közvetlen felvételt az USB / SD-re, nemcsak a lemezekről, hanem a rádióból is. Tehát feljátszhatod a kedvenc slágereid egy modern eszközön, majd bármikor újból  lejátszhatod azokat. A Sencor lemezjátszó 2 beépített 5W hangszóróval is rendelkezik. Ha azonban a zene hangereje nem lesz neked elegendő, a cinch  kimenetelnek köszönhetően  csatlakoztathatsz egy másik hangszórót a lemezjátszóhoz.

A Sencor STT 212U lemezjátszó főbb jellemzői

  • Elérhető lemezjátszó közvetett meghajtással egyszerű felhasználás számára
  • 3 sebesség (33/45/78 fordulat / perc)
  • Digitális PLL FM / AM tuner
  • Bluetooth vezeték nélküli lejátszás támogatása
  • USB / SD nyílás (kompatibilis az MP3-val)
  • Feljátszás USB / SD kimeneten keresztül a lemezedről, rádióból vagy külső forrásból
  • L / R cinch kimenet
  • Beépített hangszórók (2 × 5 W RMS)
  • Távirányító
  • Stílusos dizájn

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
305 mm Kész!
Mélység
288 mm Kész!
Magasság
124 mm Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A most vásárolt sencor stt 213u lemezlejátszóhoz,pót tűt szeretnék kapni,vagy ami helyettesíti. Ebben kérem a segítségét!

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,van magyar nyelvű leírás a Sencor stt 212u lemezjátszóhoz? Köszi a választ!

Kérdések és válaszok: Sencor STT 212U
Kiegészítők: Sencor STT 212U Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor STT 212U. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sencor STT 212U.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ