AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

SENCOR SVC 0618TI 4in1

Termékkatalógus
SENCOR SVC 0618TI 4in1
5 2 értékelés
Álló porszívó - felmosóval, akkus, alkalmas minden padlótípushoz, allergiásoknak és állatszőrhöz, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 40 perc, töltési idő 6 óra, HEPA szűrő, zajszint 79 dB, fém gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED világítás és teljesítmény szabályozás, tömege 2,5 kg, felmosó textil és víztartály a csomag része, szürke kivitel
81 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SNCRtv71 Termékszám:  SVC 0618TI Gyártó honlapja:
SENCOR SVC 0618TI 4in1 81 790 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

SENCOR SVC 0618TI 4in1

Álló porszívó SENCOR SVC 0618TI 4in1 ...

Ez a praktikus Sencor álló porszívó nagyszerű segédeszköz lesz a gyors takarítás alkalmával. Minden féle felülettel könnyedén megbirkózik. Gond nélkül eltávolítja még a háziállatok szőrét is. A kiváló minőségű szűrője hozzájárul az allergiás családok kényelméhez. Maximális zajszintjének az értéke 79 dB, ami összehasonlítható egy forgalmas utca zajával. Innovatív dizájnját szürke szín finomhangolja.

A kiváló SENCOR SVC 0618TI 4in1 álló porszívó döntő paraméterei

  • A nagyszerű Sencor álló porszívó felmosóval porszívózik és egyben felmossa a padlót
  • Porszívó típusa: Porzsák nélküli, Álló és 4 az 1-ben
  • Légúti nehézségektől szenvedő személyek számára is kiváló
  • Ez az álló porszívó a házi kedvencek után maradó szőr felporszívózásával is megbirkózik
  • 2000 mAh kapacitású megbízható lítiumion-akkumulátorral
  • Egy töltéssel 40 percen keresztül tud üzemelni
  • A kitűnő Sencor vezeték nélküli álló porszívó munka közbeni hangereje körülbelül 79 dB
  • A szemét az előkészített porgyűjtő tartályba kerül
  • A kínálatunkban kapható változat 0,5 l térfogatú szennyeződést és port gyűjt össze
  • A kiváló Sencor álló porszívó színe szürke
  • Tömege 2,5 kg
Álló porszívó SENCOR SVC 0618TI 4in1 ...
Álló porszívó SENCOR SVC 0618TI 4in1 ...

A nagyszerű SENCOR SVC 0618TI 4in1 álló porszívó további tartozékokat is kínál a munka megkönnyítésére

A felkínált tartozékoknak köszönhetően teljesen ki tudod használni a kiváló Sencor vezeték nélküli álló porszívót. Az álló porszívó egyik legfontosabb kiegészítője a részszívó fej, amely által könnyedén eljutsz a nehezen elérhető helyekre. Hasznos lesz a praktikus forgó kefe, ha a kemény padlók mellett szőnyegeket vagy kárpitozott felületeket is porszívózol. A kárpittisztító fej segítségével könnyebben eltakaríthatod a szennyeződéseket és az állatok szőrét a kanapé párnáiról, az ágyról és a kárpitozott felületekről. A kefével rendelkező szívófej egy sokoldalú segítőtárs a kisebb területek tökéletes karbantartása során. A kefe készen áll a kemény padlók és a puha szőnyegek problémamentes porszívózására. A porszívó tartozékai között található egy különleges kicsi kefe, amely tökéletes az állati szőr és a hajszálak eltávolítására. Hatékonyan eltünteti a kanapéról, a szőnyegekről és az autó belsejéből a szőr- és hajszálakat. A hatékony, HEPA szűrős szűrőrendszernek köszönhetően tisztább és frissebb lesz a kibocsátott levegő. Biztosan értékelni fogod a LED világítását, amelynek köszönhetően minden szemétdarabot észreveszel a földön. A szívóerőt a teljesítmény szabályozásával lehet beállítani. Ezen felül a nagyszerű Sencor álló porszívót könnyű karban tartani. Elég hozzá egy nedves kendő vagy szivacs.

Praktikus vezeték nélküli működés

Az akkumulátorral működő modellek közé tartozik, ezért lehetőséged van eljutni a konnektoroktól távolabb található helyekre. 2000 mAh kapacitással rendelkező 18 V-os Li-ion-akkumulátora egy töltéssel 40 perc szünetmentes működést biztosít neked. A remek Sencor vezeték nélküli álló porszívó 6 óra alatt töltődik fel újra teljesen. A beépített töltöttségi szint jelzőnek köszönhetően láthatod, milyen fázisban tart az akkumulátor töltése. Miután felporszívóztál, csak parkold le a nagyszerű Sencor álló porszívót a töltőállomásra, amelyet állványként is lehet használni. A csomagból a szükséges adapter sem hiányzik.

Álló porszívó SENCOR SVC 0618TI 4in1 ...

A kitűnő Sencor álló porszívó értékes lesz az allergiások családjában

Praktikus dolog, hogy hatékonyan fel tudja porszívózni az állati szőrt, aminek főleg azokban az otthonokban veszik hasznát, ahol házi kedvencek is élnek. A levegő szűréséhez HEPA szűrő használható. A minőségi szűrőrendszernek köszönhetően porszívózás közben a levegő csak minimálisan szennyeződik porral, ezért főleg az allergiások vagy asztmások lakásában fogják kihasználni. Nemcsak a port, hanem a többi szennyeződést is a kivehető porgyűjtő tartályba helyezi el, amelyet minden takarítás után egyszerűen kiönthetsz a szemetesbe. A porgyűjtő tartály térfogata 0,5 l.

Paraméterek

Összehasonlít

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
79 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,5 l Kész!
Anyag
Fém Kész!

Méret & súly

Tömeg
2,5 kg Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED világítás, Teljesítmény szabályozás Kész!
Motor típusa
AC Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Padló, Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Víztartály Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Horvátország, Lengyelország Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SVC 0618TI 4in1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVC 0618TI 4v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SVC 0618TI 4 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SVC 0618TI 4v1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SVC 0618TI 4v1.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ