AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

SENCOR SVS 0910WH

Termékkatalógus
SENCOR SVS 0910WH
4,0 1 értékelés
Vákuumozó gép a felfüggesztés lehetősége, a maximális 300 mm-es zsákszélesség, a vákuumszivattyú vákuum -0,8 bar, a kompresszor kapacitása 12l / perc, csomag tartalmazza a vákuumcsomagot, a vákuumcsövet, 5 vákuumzsákot 20 × 30cm, 1 vákuumfóliát
Kód:  SENCV791 Termékszám:  SVS 0910WH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SENCOR SVS 0910WH

A Sencor SVS 0910WH vákum zsákok hegesztésére, élelmiszer zsákban való vákumozására és hegesztésére, vagy az élelmiszer vákuumtartályban történő eltételére szolgál. A készülék nagy előnye az élelmiszer hosszabb frissessége és élettartama. A Sencor vákumozót bárki kezelheti. A vákuumszivattyú vákuum és az erős kompresszor biztosítja a jó vákuumot. Kiválóan alkalmas a Sous-vide főzési módszer szerinti vákuum főzéshez. A biztonságot a biztonsági lábak és a szünet funkció garantálja, amely lehetővé teszi, hogy azonnal megszakítsd a folyamatot. A készülék LED-es kijelzővel rendelkezik a hegesztési folyamat ellenőrzésére.

A Sencor SVS 0910WH vákumozó legfontosabb jellemzői

  • A Sencor vákumozó segítségével az étel hosszabb ideig tart és ötszörös élettartammal rendelkezik
  • Egy erős kompresszor és egy erős vákuumszivattyú vákuum biztosítja a megfelelő és jó vákumozást
  • A hegesztési folyamatot a LED-kijelző vezérli
  • A Sencor vákumozó könnyen és gyorsan használható
  • A vákumozó biztonságát garantálja a futás leállítása és a biztonsági láb
  • Tökéletes a Sous-vide főzési módszer szerinti vákuum főzéshez, ahol az élelmiszerek megőrzik eredeti tulajdonságaikat

A Sencor vákumozó meghosszabbítja az élelmiszer élettartamát

A szokásos módon a hűtőszekrényben történő tárolás során az étel elveszíti az ízét, szagát és táplálkozási értékeit, amelyek fontosak a minőség és az egészséges életmód szempontjából. A Sencor vákumozóval az élelmiszer élettartama és frissessége ötszörösére meghosszabbodik. Tehát nem kell olyan gyakran kidobni a lejárt ételt. Egy hétre előre előkészítheted az ételeket, és mindent frissen tarthatsz a hűtőszekrényben lévő vákuumzsákokban. A nagy előnye az, hogy a vákumozás során nem használsz tartósítószert, hogy az élelmiszerek megtartsák az emberi szervezet számára előnyös vitaminokat. A Sencor vákumozó ideális a vákuum főzéshez a Sous-vide főzési módszer szerint, ahol az ételeket légmentesen záró tartályban állítják elő egy hőmérsékletszabályozott vízfürdőben.

Egyszerű működés

Mindössze annyit kell tenned, hogy mérd meg az élelmiszerhez szükséges film méretét és hozzon létre egy hegesztést a zsák létrehozásához. Amikor a Sencor vákumozót csatlakoztatod a hálózathoz, és a gombot megnyomod, a hegesztési folyamatot el is végzi. Ez a folyamat csak néhány másodpercig tart. Amikor a LED jelzőfény világít, a hegesztés kész, és van egy zacskó, amelyben vákuumba helyezheti az ételt. A Sencor vákuumcsomagban egy vákuumcső is található, amely a vákuumtartályból a levegő kiszűrésére szolgál.

A csomag tartalma:
Vákuumcsomagoló
Vákumcső

5 vákuumzsák 20 × 30 cm

Kompresszor teljesítménye:
12 l / perc

Vákuumszivattyú vákuum:
-0,8 bar


Paraméterek

Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SVS 0910WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVS 0910WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SVS 0910WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SENCOR SVS 0910WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SENCOR SVS 0910WH.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ