A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Sennheiser PC 26

Termékkatalógus
Sennheiser PC 26
Fej-/fülhallgató - Egyoldalas mikrofon, Frekvenciamenet: 40-18000 Hz, Érzékenység: 109 dB, Impedancia: 32 Ohm, 3 méteres kábel, USB csatlakozó
Kód:  JM180d Termékszám:  PC 26 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PC 26

Az egyoldalas mikrofonnal rendelkező fejhallgatók jól jöhetnek call centerek, telemarketing ügynökségek alkalmazottainak vagy az olyan embereknek, akik gyakran vesznek részt videokonferencia hívásokban. A remek minőségű hang a 40-18 000 Hz-es frekvenciatartománynak és a 109 dB érzékenységnek köszönhető. A fejhallgató kábelén található vezérlőnek 3 funkciója van: a hangerőszabályzást, a mikrofonnémítást és a telefonfunkciókat közvetlenül a headsetről kezelheted. Megtalálhatjuk benne a tiszta hangzást is zajkioltással, amely biztosítja, hogy a másik fél kristálytisztán és torzítás nélkül hallja a hangját.

Legfontosabb jellemzők

  • Zajszűrés (maximális hangtisztaság hívás közben)
  • Egyszerű csatlakoztatás USB port-on keresztül
  • Egyoldalas mikrofon, amelynek beállítható a helyzete
  • Az integrált hangkártya jobb hangminőséget biztosít
  • Háromfunkciós vezérlő
  • Csak az egyik füled fedi el, így nem maradsz le arról sem, hogy közben mi történik körülötted
  • Kompatibilis Free HeadSetup szoftver, amely ingyen letölthető

A környezetet is érzékelheted

A Sennheiser PC 26 integrált hangkártyával rendelkezik, amely jobb hangátvitelt biztosít. A hagyományos 3,5 mm-es Jack csatlkozót helyettesíti az USB-csatlakozót, és a modellnek csak egy teljes fülpárnája van, amely lehetővé teszi, hogy jobban megértsd mi történik körülötted egy hívás közben. A mikrofon dönthető, így beállíthatod a pozícióját olyan módon, ahogy neked kellemes vele beszélgetni. 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser PC 26 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PC 26. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser PC 26. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 26. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 26.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ