AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Sennheiser PC 373D

Termékkatalógus
Sennheiser PC 373D
4,1 6 értékelés
Gamer fejhallgató - mikrofonos, nyitott, 7,1 Dolby Surround Sound, 15-28000 Hz frekvenciatartomány, 116 dB, impedancia 50 Ohm, zajcsökkentés, kábel hossza: 1,7 m + 1,2 m
Kód:  JM112g7 Termékszám:  506528 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser PC 373D

A tökéletes térhatású hangzás közepette könnyű megfeledkezni a külvilágról, és teljesmértékben beleélheted magad a játék világába. Semmi sem helyetteisítheti a minőségi hangzást, a stílust és a kényelmet, ezáltal elég könnyedén rá fogsz majd szokni erre a gamer headsetre, amely az előbbiekből egy kiadós adaggal szolgál. Az audiofilek biztosan értékelik majd a high-end akusztikát a tökéletes Dolby 7.1 Surround térhatásával, amely a megtestesült kristálytiszta és definiált hang.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompromisszummentes fejhallgató hardcore gamereknek
  • Tökéletes tájékozódás a játék terében (Dolby 7.1 Surround)
  • Minden apró részlet pontos érzékelése (fejlett reprodukciós technológia)
  • Könnyű testreszabhatóság az igényeid alapján
  • Légáteresztő fülpárnák a maximális kényelem érdekében
  • Kristálytiszta beszéd (profi zajszűrő mikrofon)
  • Könnyen lecsatlakoztatható mikrofon (csak emeld fel a kart, és már senki sem hall téged)

Csak a legjobb

Ez az új modell a bestseller PC 363D utódja tökéletesített designnal és egy új szoftverrel, hogy még a legújabb kihívásoknak is megfeleljen. A kiegyenlítő gondoskodik arról, hogy a hangzás mindig tökéletesen alkalmazkodjon a felhasználás céljához. Legyen szó játékokról, de akár zenehallgatásról is, amely közben elég csupán megnyomni az Off gombot, és már megtapasztalható a semleges, semmi által nem befolyásolt hanghatás. A headset igen csak kényelmes puha fülpárnákkal felszerelt, amelyek által a fül szabadon tud szellőzni.

Mindig csatlakoztatva

Hála a csúcsminőségű mikrofonnak és a tökéletes beállításokkal rendelkező zajszűrő algoritmusoknak, a headset garantálja, hogy a csapattársaiddal kristálytisztán kommunikálhass mindenféle zavaró tényezőt kiküszöbölve. A 3 féle tonális szűrő jóvoltából magad állíthatod be, hogy milyen hangosan szeretnéd hallani a saját hangod. Ez meggátolja az indokolatlanul hangos megnyilvánulásokat, vagy épp megelőzi, hogy kiabálni kelljen a mikrofonba. A mikrofon kikapcsolása roppant egyszerű - elég csupán felemelni a kart.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Platform
PC Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Platform

Platform
PC Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser PC 373D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser PC 373D. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser PC 373D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 373D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser PC 373D.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ