Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sennheiser RS 185

Termékkatalógus
Sennheiser RS 185
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - Zárt, rádiófrekvenciás, 2,4 GHz, 96 kHz DAC, 17-22000 Hz frekvenciatartomány, 100 m hatótávolság, 3,5/6,3 mm jack
Kód:  JM171i2 Termékszám:  505564 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser RS 185

Élvezd kedvenc filmedet, sorozatodat, vagy zenédet, ahogy még soha azelőtt. Amit hallasz, az felülmúlja majd minden korábbi elképzelésedet. A Sennheiser RS 185 fejhallgatót a legigényesebb vásárlóknak tervezték.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi vezeték nélküli fejhallgató digitális rádiós jelátvitellel
  • Kivételes zenei hangzás, mély basszus
  • Kényelmes szabályzás a jeladón
  • Digitális, és analóg jelforrás csatlakoztatására is képes (optikai audio bemenet és 3,5 mm-es jack)
  • Forradalmi akkumulátor-töltés
  • Kényelmes fejhallgató hosszan tartó használatra is, beépített gombok a headseten
  • Jel hatótávolság akár 100 méter
  • Az jeladóról akár két HDR 185 fejhallgató is működtethető
  • Beépített DAC konverter, melynek mintavételezési frekvenciája 96 kHz

Kivételes zenei hangzás, kompromisszumok nélkül

A fejhallgató belsejében két nagyteljesítményű, dinamikus hangszóró kapott helyet. Ezek neodímium mágnesekkel vannak felszerelve. Mindez együttesen még a legkisebb hang visszaadására is képes, mint például a nagyon mély basszus. A jeladóba épített szabályzógombok segítségével könnyedén testreszabhatod a hangminőséget a saját igényeidnek megfelelően.

Ami a technikai megoldásokat illeti, a szett egy HDR 185 fejhallgatót, és egy TR 185 jeladót tartalmaz. Ezek az eszközök vezeték nélküli csatornán kommunikálnak egymással, digitális jelet, és a legújabb, a tömörítetlen adatátviteli rendszert használva. Ennek köszönhetően a zene nem veszít minőségéből, és pontosan abban a formában hallgathatjuk meg, ahogyan azt a szerző megálmodta.

Minden irányban tökéletes

A kivételes zenei élmény mellett intelligens technológiai megoldások egész tárházával találkozhatunk, mint például a forradalmi akkumulátor töltés. Mindegyik kagylón belül egy-egy akkumulátor található, amelyek fejenként 18 órányi folyamatos zenelejátszást biztosítanak, mielőtt újra töltést igényelnének. A jó hír, hogy nem muszáj emlékezni töltőre rakni őket, mivel a TR 185 jeladóra helyezve a töltés automatikusan megkezdődik. Minden alkalommal, amikor éppen nincs használatban, a fejhallgató újratöltődik.

Emellett ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén alkalmazkodik minden zenehallgató igényeihez, és a kagylóba épített gombok segítségével még könnyebben testreszabhatóvá válik. Végül, de nem utolsó sorban a jelsugárzás akár 100 méterig is elérhet. Így a kedvenc zenéidet az egész házban gond nélkül hallgathatod.

További információk:

Jel / zaj arány: 85 dB
Hangnyomás 106 dB (1 kHz, 1 Vrms)

A csomag tartalma:
HDR 185 fejhallgató
Univerzális töltő
Optikai kábel
RCA kábel
TR 185 jeladó
3,5 mm / 6,3 mm-es adapter
AAA NiMH akkumulátor x 2
Használati útmutató

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser RS 185 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser RS 185. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser RS 185. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser RS 185. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser RS 185.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ