Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Sennheiser Urbanite XL Wireless

Termékkatalógus
Sennheiser Urbanite XL Wireless
5 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - OverEar mikrofonnal, frekvenciatartománya 16-22 000Hz, érzékenysége 110dB, Bluetooth 4.0 + NFC
Kód:  JM185x9 Termékszám:  urbanite XL BT Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sennheiser Urbanite XL Wireless

A Sennheiser Urbanite XL-t  a fiatal, elektronikai kütyükhöz értő, lazább életmódot folytató Y generációnak tervezték. Az Urbanite XL modellek képesek kommunikálni a mobiltelefonokkal és kiváló minőségű hangzást biztosítanak. A meghajtók nagy mérete ellenére, érzékenységük magas és széles frekvenciatartományban képesek pontos hangzást adni. A népszerű "Club Sound", amely felerősíti a basszust és a magas hangokat, erősen és élethűen reprodukál bármilyen zenét. Az alacsony, 18 Ohm impedanciának köszönhetően, a fejhallgató a kevésbé gyakorlott játékosoknak is tökéletes. Bluetooth 4.0 és NFC párosítás teszi lehetővé a vezeték nélküli kapcsolat kialakítását a fejhallgató és a mobiltelefonod között.

A masszív, tartós, mégis könnyű és összecsukható kialakítás nem csak az acél elemek felhasználásának, hanem a kagyló levehető alumínium részeinek is köszönhető.  A nagyon puha, párnázott kagyló megszűnteti a külső zajokat, így hosszú ideig hallgathatsz zavartalanul zenét. Emellett, a fejhallgató egyszerűen összecsukható és kompakttá alakítható a könnyű szállítás és tisztítás érdekében.  A hangerőszabályzó közvetlenül a kagyló külsején található. A megfelelő hangerőt egy mozdulattal beállíthatod.

Legfontosabb tulajdonságok:

  • Kifinomul tervezésű luxus fejhallgató  nagy kagylókkal, egyaránt alkalmas beltéri és kültéri zenehallgatásra
  • Innovatív felépítés erős membránnal
  • Kellemes hangzás - Club Sound
  • Bluetooth 4.0 csatlakozás apt-X és NFC párosítással
  • Hangerőszabályzó közvetlenül a fejhallgatón
  • Különleges lapos kábel, távvezérlővel és mikrofonnal
  • Működés akár 25 órán át egy feltöltéssel

Alap tartozékok:
Kábel univerzális szabályozóval
USB töltőkábel
Puha hordtáska

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sennheiser Urbanite XL Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sennheiser Urbanite XL Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sennheiser Urbanite XL Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sennheiser Urbanite XL Wireless. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sennheiser Urbanite XL Wireless.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ