Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

SEVERIN KM 3892

Termékkatalógus
SEVERIN KM 3892
4,0 5 értékelés
Konyhai robotgép - teljesen fém ház, középoszlopos keverés, 1200 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, keverőtál anyaga üveg, 1,5 l-es keverőtál, 2 sebességfokozat, teljes fordulatszám szabályozás, PULSE gomb, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok szeletelő feltét, mixerfej, emulgeáló, daráló, keverőtál és vágó kés szett, 3 szeletelő korong, tömege 2 kg, mérete 14 × 14 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), rozsdamentes kivitel
48 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SEVKR099 Termékszám:  KM 3892

SEVERIN KM 3892

Spórolj időt, és szerezz örömöt a főzés során az új SEVERIN KM 3892 konyhai robotgéppel. 1200 W-os motort kapott, amelynek köszönhetően megbízható a teljesítménye még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. Igény szerint könnyedén módosítható a motor teljesítménye 2 sebességben, így egyszerűen elkészíthetünk különböző recepteket. A középoszlopos mozgásnak hála, amikor is a habverő a hozzávalók keverése közben a saját tengelye körül forog, a robotgép garantálja az egyes összetevők tökéletes keverékét. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy sima üveg tállal, melynek kapacitása 1,5 l, amely ideális minden kisebb háztartás számára. Olyan lényeges előnyei vannak, mint PULSE (Turbo) gomb, teljes fordulatszám szabályozás, teljesen fém ház és automatikus receptek. Eme SEVERIN konyhai robotgép megjelenését rozsdamentes acél szín tökéletesíti.

Konyhai robotgép SEVERIN KM 3892 Lifestyle
Konyhai robotgép SEVERIN KM 3892 ...

SEVERIN KM 3892 konyhai robotgép legfontosabb paraméterei

  • Az ügyes SEVERIN konyhai robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a sütés-főzés során, felszabadítja egyik kezünket
  • 1200 W teljesítményű motorral szerelték
  • 2 fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A robotgép a középoszlopos keverést támogatja
  • Strapabíró üveg keverőtál 1,5 l térfogattal
  • Olyan funkciói vannak, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Az alapanyagok alaposabb és gyorsabb feldolgozását a pulzáló funkció teszi lehetővé
  • Ez a teljesen fémből készült SEVERIN konyhai robotgép működése közben tökéletesen stabil
  • A munkatempót igény szerint testre szabhatjuk, hála a folyamatos sebességszabályozásnak
  • Szabadon választhatunk a több automatikus program közül
  • Rozsdamentes acél szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

A remek SEVERIN KM 3892 konyhai robotgép funkciói

Az ügyes SEVERIN konyhai robotgéppel a sütés-főzés szakértőjévé válhatsz. Használhatjuk tojás vagy tojásfehérje, tejszínhab vagy habkrémek felverésére. Nagy segítség lesz a különféle krémek, öntetek vagy töltelékek készítése során. Nincs szükség többé a fárasztó dagasztásra, mivel tökéletesen összedolgozza a tésztát ügyelve arra, hogy az kellően könnyű és levegős legyen. Köszönhetően a dagasztó funkciónak, bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthetünk. Játszi könnyedséggel előállítja kedvenc desszertünk, kenyerünk vagy pizzánk tésztáját.

Konyhai robotgép SEVERIN KM 3892 Tartozékok
Konyhai robotgép SEVERIN KM 3892 Képernyő

Próbáld ki a remek SEVERIN konyhai robotgép extra funkcióit

A remek SEVERIN KM 3892 konyhai robotgép nagy segítség egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely biztosítja az alapanyagok gyorsabb és alaposabb feldolgozását. Teljes mértékben fémből készült, így hosszú élettartamot és teljes stabilitást garantál működés közben. Igény szerint állíthatjuk be a megfelelő munkatempót, köszönhetően a folyamatos sebességszabályozásnak. Eme SEVERIN Konyhai robotgép garantálja, hogy megkönnyíti a munkánkat az ételek készítése során.

A konyhai robotgép intelligens funkciói garantáltan lenyűgöznek használat közben

A konyhai robotgép intelligens funkciói hihetetlenül megkönnyítik a munkánkat, és élvezetessé varázsolják a sütés-főzés minden pillanatát. Ízletes desszertekhez és főételekhez egyaránt kész recepteket tartalmaznak a robotgépben található automatikus programok. A gép úgy állítja be a teljesítményt, a keverési intervallumot és a hőmérsékletet, hogy az megfelelő legyen az étel tökéletes elkészítése szempontjából. A tartós SEVERIN robotgép nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában, mivel képes alkalmazkodni igényeinkhez.

Konyhai robotgép SEVERIN KM 3892 Tartozékok
Konyhai robotgép SEVERIN KM 3892 Tartozékok

Ezen SEVERIN konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal rendelkezik, mint szeletelő feltét, mixerfej, emulgeáló, daráló, keverőtál és vágó kés szett és 3 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának eme SEVERIN KM 3892 konyhai robotgép egyszerre több különálló készüléket helyettesít, így rengeteg helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

14 × 14 × 14 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

2 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
1,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!
Teljesítmény
1 200 W Kész!

Tartozékok

Keverőtál űrtartalma
1,5 l Kész!
Szeletelő korongok száma
3 Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Üveg Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
14 cm Kész!
Szélesség
14 cm Kész!
Magasság
14 cm Kész!
Tömeg
2 kg Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEVERIN KM 3892 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN KM 3892. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEVERIN KM 3892. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN KM 3892. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN KM 3892.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ