Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

SEVERIN WK 3416

Termékkatalógus
SEVERIN WK 3416
Vízforraló - rozsdamentes, űrtartalma 1,7 l, 2400 W energiafogyasztás, forgótalp, rejtett spirál és kábeltartó rekesz, automatikus fedélnyitás, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, túlmelegedés elleni védelem, hőbiztosíték, vízszint jelző, eltávolítható szűrő
Kód:  SEVRK074 Termékszám:  WK 3416

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SEVERIN WK 3416

Az elektromos vízforraló mára minden háztartás szerves része. A dizájnos SEVERIN vízforraló 1,7 l térfogatot és könnyű kezelést kínál. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például rozsdamentes acél. Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz egyészségre ártalmas anyagokat, és nem visz át semmilyen nem kívánt szagot vagy ízt, még akkor sem, ha használata gyakori és hosszútávú. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és gond nélkül kiegészíti minden konyha megjelenését. A hasznos SEVERIN elektromos vízforraló teljesítménye 2400 W. A hatékony eltávolítható szűrő ügyesen felfogja a szennyeződéseket és az esetleges vízkövet. A stílusos és megbízható SEVERIN elektromos vízforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló SEVERIN WK 3416 Képernyő
Vízforraló SEVERIN WK 3416 Jellemzők/technológia

A minőségi SEVERIN WK 3416 vízforraló kanna legfőbb tulajdonságai

  • Ezen SEVERIN elektromos vízforraló kényelmes használatot és hatékony működést biztosít
  • Kapacitása 1,7 l
  • A vízforraló kanna anyaga rozsdamentes acél
  • A stílusos SEVERIN elektromos vízforraló teljesítménye 2400 W
  • Felszerelésének része a praktikus eltávolítható szűrő
  • A forgótalp és a kábeltároló rekesz könnyű használatot garantál
  • A fűtőtekercs az elektromos vízforraló aljában van elhelyezve
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • LED világítás jelzi, hogy a készülék üzemel
  • Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőspirál a kanna fenekében került elhelyezésre, így a vízkőlerakódás veszélye nem áll fenn.

Vízforraló SEVERIN WK 3416 Oldalnézet
Vízforraló SEVERIN WK 3416 Jellemzők/technológia

Megbízhatóság és hosszú élettartam garancia

Ezen SEVERIN elektromos vízforraló nemcsak a gyártásánál felhasznált elsőosztályú anyagokkal tűnik ki, hanem főként a forgótalppal és kábeltároló rekesszel, amelyek a készülék praktikusságát növelik. A kannát akármilyen szögből a talpra helyezheted. A vízforralóban lévő víz mennyisége könnyen ellenőrizhető a vízszint jelző segítségével. A melegítés LED világítás mellett zajlik, amely jelzi, hogy a vízforraló működik. Nagy előnye az automatikus fedélnyitás funkció, amely könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé.

Paraméterek

Anyag

Anyag
Rozsdamentes acél (inox) Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték Kész!
Energiafelhasználás
2 400 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Rozsdamentes acél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SEVERIN WK 3416 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEVERIN WK 3416. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SEVERIN WK 3416. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SEVERIN WK 3416. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SEVERIN WK 3416.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ