Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

SHURE SRH145

Termékkatalógus
SHURE SRH145
Fej-/fülhallgató fülhallgató, zárt, 36 mm-es neodímium mágneses dinamikus inverter 100 db, 200 mW, 34ohm, 25Hz - 18 kHz ultra könnyű (150g), 1,52 m-es kábel
Kód:  SHU001p Termékszám:  SRH145

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SHURE SRH145

Shure SRH145 az ideális választás azok számára, akik igénylik kiváló minőségű hangvisszaadás.Zárt rendszer tökéletesen illeszkedik a fülbe, és csökkenti a háttérzajt. Fejhallgató pontos választ a teljes tartományban is, és akkor képes lesz arra, hogy élvezze a kristálytiszta magas és mély basszus hibátlan, minden hála a 36 mm-es neodímium meghajtók dinamikus optimalizált alkalmi hallgatni.

Impedancia bemenő teljesítmény és érzékenység vannak kalibrálva kapcsolat leggyakoribb és professzionális audio berendezés.Biztosítva kényelmet fülhallgatóját speciális hab, amely túl van az Ön kényelmét biztosítja a jobb hangszigetelés. A ergonomikus fejpánt fejhallgató is fel lehet használni a hosszú távú kopás. Minden összefügg az egyik vonzó és elegáns berendezés, ami szintén összecsukható, így végzése közben a fejhallgató nem foglal sok helyet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SHURE SRH145 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHURE SRH145. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SHURE SRH145. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SHURE SRH145. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SHURE SRH145.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ