Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Shure SRH145M +

Termékkatalógus
Shure SRH145M +
Fej-/fülhallgató fülhallgató, zárt egy 3 gombos fülhallgató, 36 mm-es neodímium mágneses dinamikus inverter 100 db, 200 mW, 34ohm, 25Hz - 18 kHz ultra könnyű (150g), 1,52 m-es kábel
Kód:  SHU001q Termékszám:  SRH145M+

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Shure SRH145M +

Shure SRH145M + az ideális választás azok számára, akik igénylik kiváló minőségű hangvisszaadás.Zárt rendszer tökéletesen illeszkedik a fülbe, és csökkenti a háttérzajt. Fejhallgató pontos választ a teljes tartományban is, és akkor képes lesz arra, hogy élvezze a kristálytiszta magas és mély basszus hibátlan, minden hála a 36 mm-es neodímium meghajtók dinamikus optimalizált alkalmi hallgatni.

Impedancia bemenő teljesítmény és érzékenység vannak kalibrálva kapcsolat leggyakoribb és professzionális audio berendezés.Biztosítva kényelmet fülhallgatóját speciális hab, amely túl van az Ön kényelmét biztosítja a jobb hangszigetelés. A ergonomikus fejpánt fejhallgató is fel lehet használni a hosszú távú kopás. Minden összefügg az egyik vonzó és elegáns berendezés, ami szintén összecsukható, így végzése közben a fejhallgató nem foglal sok helyet.

Ez a fejhallgató is třítlačítkovým rendszer mikrofonnal, így elfogyasztható a headset és a mobiltelefon.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Shure SRH145M + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SHURE SRH145M+ . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SHURE SRH145M +. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SHURE SRH145M +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SHURE SRH145M +.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ