Siemens TE653M11RW

Termékkatalógus
Siemens TE653M11RW
5 2 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Automata kávéfőző -, otthonra, 1500 W teljesítmény, 19 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejestömlő, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, állítható vízkeménység, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,5 × 28,1 × 46,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 10 kg
319 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SIEAK207 Termékszám:  TE653M11RW Gyártó honlapja:
Siemens TE653M11RW 319 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Siemens TE653M11RW

A kiváló minőségű SIEMENS automata kávéfőző segítségével frissen őrölt kávébabból készített kávét ihatsz. Egyszerű működtetni, hiszen mindössze egy gombnyomást követően már ott is gőzölög a kezedben a forró kávé. Emellett két adag kávé elkészítésére is képes, ami kiváló funkció, ha több ember szeretne kávézni. Rugalmasságot kínál a különféle kávéitalok elkészítéséhez az eszpresszótól a kapucsínón át a latte-ig. 11 féle recept is a rendelkezésedre áll. A kávébabok légmentesen lezárt tartályban vannak, így megmarad a frissességük. A jól kihasználható SIEMENS automata kávéfőző elegendő mennyiséget kínál az egész család igényeinek kielégítésére. dTest díjat érdemelt ki.

Automata kávéfőző Siemens TE653M11RW Lifestyle
Automata kávéfőző Siemens TE653M11RW Jellemzők/technológia

A pompás Siemens TE653M11RW automata kávéfőző legfontosabb jellemzői

 • A pompás SIEMENS automata kávéfőző kitűnő választás minden kávéimádó számára
 • A kerámia őrlővel ellátott automata kávéfőző nem kopik el
 • 11 féle recepttel érkezik
 • 19 bar nyomás alatt készíti a készülék a kávét
 • 2 l a víztartály térfogata, a tejtartályé pedig 1 l
 • A szuper SIEMENS automata kávéfőző műanyag anyagból készült
 • A tejjel készülő italok közül espresso macchiato, latte macchiato, caffe latte, cappuccino és flat white elkészítésére is van mód
 • A nem tejjel készülő italok közül espresso, americano, lungo, double espresso/doppio és kávé elkészítésére is van lehetőséged
 • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea is a rendelkezésedre áll
 • Italhőmérséklet beállítása, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása segítségével módosíthatod az ital ízét
 • Funkciói: forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, ital készítése egy gombnyomással, felhasználói profilok, automatikus kikapcsolás és kedvenc italok beállítása

Kényeztesd magad ezzel a teljesen automata kávéfőzővel, és annak egyedülálló funkcióival

A szuper SIEMENS kávéfőző olyan funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. A kávéfőző lehetővé teszi a beállítások személyre szabását felhasználói profilokkal, így mindenki a saját preferált ízvilága szerint ihatja meg a kávéját. Amikor innál egy kávét, egyszerűen csak válaszd ki a kedvenc italodat a készülék memóriájából, és alig néhány másodperc elteltével már ott fog gőzölögni a csészédben a finom kávéd. A forró víz funkciónak hála a készülék is ad forró vizet, amely hasznos olyan ételek, illetve italok elkészítéséhez, mint a forró tea, az instant leves vagy a zabkása. Egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után a kávéfőző automatikusan kikapcsolja magát, hogy az energiatakarékosság mellett a működése is biztonságos legyen. Amellett, hogy a készülék kevésbé kopik, további lényeges szempont, hogy az élettartam meghosszabbodik.

Automata kávéfőző Siemens TE653M11RW Oldalnézet

Mindig frissen őrölt kávé

A hasznos SIEMENS Automata kávéfőző garantálja minden kávéfőzéskor a frissen őrölt kávébabból készült kávét. 5 őrlési fokozat gondoskodik a kávé különféle, lehetséges textúráiról és ízeiről, ami elengedhetetlen a különböző típusú kávéitalok elkészítéséhez. Az őrölt kávé mennyiségét is egyszerűen beállíthatod. A kávéfőző kerámia őrlővel van felszerelve, amely csak kis mértékben melegszik fel őrléskor, és megőrzi a kávé eredeti ízét és aromáját. Ráadásul kopásálló és hosszú élettartammal rendelkezik. 19 bar a készülék által biztosított nyomás, ez elősegíti a kávébabban lévő olaj- íz- és aromakioldódást, így biztosítva egy egyedi és utánozhatatlan kávéízt. A hermetikusan zárt tartály megakadályozza a kávébabok oxidációját, és megvédi őket a nedvességtől és más külső hatásoktól. 0 g kávébab fér a tartályba.

Automata kávéfőző Siemens TE653M11RW Jellemzők/technológia
Automata kávéfőző Siemens TE653M11RW Oldalnézet

Készíts kávét az ízlésednek megfelelően

A stílusos SIEMENS Automata kávéfőző frenetikus kávét készít, amit egyszerű elkészíteni, és tökéletes ízvilágot kínál. Rendelkezik hőmérséklet beállítása funkcióval, amely a kávét az ellenállhatatlan aroma eléréséhez ideális hőmérsékleten készíti el. Az automata kávéfőző integrált tejrendszerrel készült, egyszerűen csak töltsd fel a tartályt, a többit pedig a gép elvégzi helyetted. Tejjel készült kávék, például Espresso Macchiato, Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino és Flat White elkészítése sem jelent akadály. A kávéfőző beépített tejtömlővel rendelkezik, amely megkönnyíti a tejjel készült kávékülönlegességek elkészítését. Csak önts vizet a tartályba, csatlakoztasd a tömlőt a tejtartályhoz, és válaszd ki a kívánt italt. Az elkészült eszpresszóhoz adagolja a készülék a tömlőből a tejet a tökéletes és gazdag hab érdekében.

A hasznos SIEMENS automata kávéfőzőt egyszerűen tudod majd tisztítani és karbantartani

A profi SIEMENS automata kávéfőző karbantartása rendkívül egyszerű. Garantált a kávéfőző kényelmes használata az automatikus tisztítási folyamatnak köszönhetően. Miután a készüléket bekapcsolod, elindul az automatikus öblítés a kávémaradványok eltávolítása érdekében. A készülék kikapcsolása előtt a belső részek újabb átöblítése történik a kávézacc eltávolítása érdekében. Ha kávéfőződ alapos tisztítást vagy vízkőmentesítést igényel, a készülék időben értesít. A kalcium- és magnézium-lerakódások korlátozhatják a víz áramlását, csökkenthetik a hőmérsékletet, és kedvezőtlenül befolyásolhatják a kávé ízét és aromáját. Amennyiben vízszűrő cserére lesz szükség, jelezni fogja a kávéfőző. Be tudod állítani a vízkeménység szintjét a megfelelő kávéminőség érdekében. A főzőegység eltávolítása egyszerű, folyó víz alatt történő öblítést követően könnyedén visszahelyezhető a gépbe. Így a kávé mindig nagyszerű ízű lesz.

Automata kávéfőző Siemens TE653M11RW Csomagolás/doboz

Felszereltség:

víztartály, beépített kávédaráló, kijelző, tejadagolás és őrölt kávé tartó, érintőképernyő és érintős vezérlőpanel ikonokkal, tárolóhely a poharaknak, tejrendszer és tejestömlő, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

espresso macchiato, latte macchiato, caffe latte, cappuccino és flat white

Tej nélküli kávék:

espresso, americano, lungo, double espresso/doppio és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

őrölt kávé mérőpohár, tejcső, pH papír, csatlakozócső a tej felveréséhez, TZ70003 Brita Intenza vízszűrő és TZ80009N szigetelt tejtartály Fresh-Lockkal

Méretek:

38,5 × 28,1 × 46,8 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

10 kg

Csésze maximális magassága:

1,4 cm

Paraméterek

Összehasonlít
Díjak
dTest Kész!
Kivitel
Szabadon álló Kész!
Rendeltetés
Otthonra Kész!
Design
Klasszikus Kész!

Díjak

Díjak
dTest Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2 l Kész!
A tejtartály térfogata
1 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
0 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Két csésze készítése egyszerre, Ital készítése egy gombnyomással, Felhasználói profilok, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Állítható vízkeménység, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!
Felhasználói profilok száma
4 Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Víztartály, Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás, Őrölt kávé tartó Kész!
Felhasználói felület
Érintőképernyő, Érintős vezérlőpanel ikonokkal Kész!
Italkészítés
Tárolóhely a poharaknak Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer, Tejestömlő Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Vízszűrő használat, Kivehető főzőegység Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Őrölt kávé mérőpohár, Tejcső, pH papír, Csatlakozócső a tej felveréséhez, TZ70003 Brita Intenza vízszűrő, TZ80009N szigetelt tejtartály Fresh-Lockkal Kész!

Méret & súly

Mélység
46,8 cm Kész!
Szélesség
28,1 cm Kész!
Magasság
38,5 cm Kész!
Tömeg
10 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
1,4 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Kerámia Kész!
Őrlési fokozat
5 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Hermetikusan lezárt tartály kávébab számára Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
11 Kész!
Tejes receptek
Espresso Macchiato, Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino, Flat White Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Americano, Lungo, Double Espresso/Doppio, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szeretnék érdeklődni a termékkel kapcsolatban hogy van-e rajta magyar nyelv?Várható-e hogy olcsóbb legyen,mert pár nappal ezelőtt még 285 990 áron láttam a hirdetésükben.

Kérdések és válaszok: Siemens TE653M11RW
Kiegészítők: Siemens TE653M11RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TE653M11RW EQ.6 plus s300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SIEMENS TE653M11RW EQ.6 plus s300.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ