Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SnapCam 360

Termékkatalógus
SnapCam 360
360 fokos kamera - CMOS, Full HD, 1920x1440 30fps, LCD kijelző, 360°-os felvétel, 1x digitális zoom, WiFi, Android és iOS eszközökkel való vezérlés, panoráma fotó és videó, Time-lapse fotó, akár 32GB MicroSDHC, USB, 1000mAh akkumulátor
Kód:  LMA003a Termékszám:  4894478012902 Gyártó honlapja:

SnapCam 360

SnapCam360 - 360°-os kamera

Teljesen új módot kínál arra, hogy megragadd a megismételhetetlen élményeket 360°-os formátumban, és mindezt egyetlen egy ujj segítségével. Ehhez elég a kezedbe venni a kamerát és máris elkezdhetsz felvenni, megosztani, valamint egyedülálló és megismételhetetlen pillanatokat rögzíteni.


Egyszerű, de szép

A SnapCam 360 vezérelhető a gombokkal, valamint egy mobileszközre vagy tabletre telepített ingyenes alkalmazás segítségével is. Ez az alkalmazás valóságos képet nyújt arról, hogy  éppen mit rögzítesz. Ezzel az alkalmazással megváltoztathatod a funkciók beállításait, vezérelheted a felvételt, lejátszhatod és élvezheted a 360°-os pillanatot a saját tested elforgatásával. Ez az alkalmazás egyaránt telepíthető az iOS és az Android operációs rendszerrel futó eszközökre.

Nagy és széles látószög

A SnapCam360 képes videókat rögzíteni, fotókat készíteni, valamint lehetővé teszi a pillanatfelvételeket is. A kifinomult 360°-os objektívnek köszönhetően többet rögzíthetsz, mint valaha. Ehhez elég a SnapCam360 kamerát függőleges helyzetben tartanod és a pillanatfelvétel máris a világon van.

A megfelelő szög kiválasztása

A rögzített videók és fotók egy 360°-os kupola formáját öltik fel. A felvétel során szabadon mozoghatsz a preferenciáid szerint. Tehát nem kell azzal foglalkoznod, hogy speciális szoftvereket tölts le vagy megtaláld a legjobb kamerahelyzetet.


Egy kattintással hozzáférhetsz a 360°-os formátumhoz

Az integrált giroszkópnak köszönhetően anélkül mozoghatsz a videó rögzítésénél, hogy valami is kimaradna a felvételről. Ehhez elég csak átkapcsolnod a videókat és a fényképeket 360°-os üzemmódba egyetlen egy ujj segítségével. A mozgásod révén így lenyűgöző, 360°-os videókat és fotókat készíthetsz.

Megtekintés szegmensekben

A rögzített videók és fényképek két szegmensben jelennek meg, amelyek a 360°-os felvételt két részre osztják. Ez a szegmens nézet lehetővé teszi a videók és fényképek megtekintését még szélesvásznú televízió nélkül is.



A SnapCam 360 paraméterei

Szenzor8MP CMOS Szenzor
VideóFull HD Video 30fps
FényképIgen, és szekvenciális is
RekeszF2.0
Time-lapseVideó, fotó
AkkumulátorCserélhető Li-ion 1 000 mAh akkumulátor
AlkalmazásiOS és Android
LCD kijelzőIgen
WiFiIgen

A csomagolás tartalma

  • SnapCam360
  • Lítium akkumulátor
  • Töltőkábel
  • Védőtok
  • Csuklópánt
  • Használati utasítás

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SnapCam 360
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SnapCam 360. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SnapCam 360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SnapCam 360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SnapCam 360.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ