Solight DC32

Termékkatalógus
Solight DC32
4,9 7 értékelés
Autós töltő - Adapter, 4x USB bemenet: DC 12-24V Kimenet: DC 5V / 6000 mA
Kód:  UD999f6 Termékszám:  DC32 Gyártó honlapja:

Solight DC32

Multifunkcionális töltő márka Solight akkor teszi a hosszú utazások autóval. A tervezés, hanem inspirálja utasok szállítása vagy kisteherautók. Valóban megoldani egyszer és mindenkorra, hogy aggódnia újratöltés sok intelligens készülékek. Ez most már két USB töltő port maximális teljesítménye 3 A.Speciális Texas Instruments chipset gyors töltés táblagépek és okostelefonok a híres márka, függetlenül attól, hogy a konkrét részvételét az eredeti USB töltő adapter. Hála a gumírozott felület gondoskodik a nagyobb ellenállást még nagyon nehéz használni.

Az adapter ellenáll bemeneti feszültség 12 és 24 voltos, így elfér autók és teherautók. Ez lesz az ideális eszköz az utazáshoz, ha több eszközt.

legfontosabb jellemzői

  • Töltésére alkalmas számos multimédiás eszközök egyszerre
  • 4 x USB A típusú kimenet + 2 × időközi CLA cigaretta aljzat adapter
  • Bizonyított kompatibilitás eszközök Apple, Samsung, Sony, LG, Nokia, a Lenovo és a ZTE, a Huawei, a HTC, Blackberry, Amazon Kindle, a Google Nexus, Sharp, Asus
  • Intelligens áramkör érzékeli a csatlakoztatott akkumulátor készülék minden kimeneti és a töltési sebesség függ a kapacitás és az akkumulátor töltöttségi
  • Túltöltés elleni védelem, túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat
  • Beépített kábel hossza 90 cm az ideális elhelyezés
  • Cserélhető biztosíték 10 A LED jelzi a hiba a biztonságos használat és védi az autót

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Solight DC32
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solight DC32. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Solight DC32. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte solight DC32. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte solight DC32.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ