0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Sony Alpha A6700 (TESZT): a Sony legjobb kompakt tükör nélküli fényképezőgépe?

Termékkatalógus

Teszt

Aktualizálva • Szerző: Michal Kupsa

A Sony Alpha A6xxx sorozat, amelyet különösen az igényes amatőrök kedvelnek, nemrég új modellel bővült, a Sony Alpha A6700-zal, amely így a legfrissebb és legjobb készülék lett nem csak ebben a sorozatban, hanem általában a Sony APS-C formátumú chipeket használó fényképezőgépek között. Örvendetes látni, hogy a Sony, annak ellenére, hogy a teljes képmezős tükör nélküli fényképezőgépek népszerűsége növekszik, nem feledkezett meg erről a modellsorozatról, amely továbbra is sokat tud nyújtani - nem csak a kisebb méretei, alacsonyabb súlya és kedvezőbb ára miatt, hanem számos más tulajdonság és paraméter miatt is.

Sony Alpha A6700 - áttekintés

Sony Alpha A6700 tükör nélküli fényképezőgép (TESZT) - TARTALOM

 1. Mechanikai kialakítás, ergonómia és vezérlés - a kompakt méret nagy szerepet játszik
 2. A Sony Alpha A6700 tükör nélküli fényképezőgép főbb műszaki adatai
 3. Tulajdonságok, chip, képminőség és funkciók
 4. Csatlakozók, tartozékok és következtetés - megéri az árát?

Mechanikai kialakítás, ergonómia és vezérlés - a kompakt méret nagy szerepet játszik

Az egész Sony Alpha modellsorozat már a kezdetektől fogva kiemelkedik elsősorban nagyon kompakt méreteivel, és ez a Sony Alpha A6700 új modell esetében sem kivétel, amelyet szinte zsebre lehet vágni. Az első személyes találkozáskor még kisebbnek is tűnik, mint amekkorának a termékfotókon látszik. Szubjektíven az első kézbevételkor kissé nehezebbnek tűnhet, mint amire az ember számít, de csak egy kicsit. Ez a benyomás főként a valóban példás felépítésből adódik, amelynek alapja egy magnézium ötvözetből készült fém test, és ebben a tekintetben szerepet játszik a viszonylag nagy akkumulátor is.

Sony Alpha A6700 Sony Alpha A6700 - tükör nélküli fényképezőgép Sony Alpha A6700 - tükör nélküli fényképezőgép

A Sony Alpha A6700 fényképezőgép ergonómiája azonban a kicsi méret ellenére kiváló és ez elsősorban a jobb oldalon kiálló markolatnak köszönhető. Könnyedén és ami a legfontosabb, igazán stabilan és biztonságosan tartható egy kézben is, ami szerintem igazán nagy előny. Ráadásul a fényképezőgép teste elég masszív, és nem csak ránézésre. Megfelel a nedvesség- és porállósági követelményeknek is - bár a gyártó nem ad pontosabb specifikációt erre az ellenállóságra vonatkozóan. A kis méret és a fokozott tartósság kombinációjának köszönhetően jó társunk lesz a kirándulásokhoz a szabadban, mivel nem szakad le tőle a hátizsákunk és magunkkal vihetjük nehezebb körülmények között is, például esős időjárásban is.

Az ergonómia szempontjából fontos kiemelnünk a (hagyományosan) jól elhelyezett főkapcsolót közvetlenül a kioldónál, ami növeli a fényképezőgép készenlétét, ha gyorsan kell reagálni, még akkor is, ha csak egy kézzel tartjuk. Kellemes a görgőpár jelenléte is (elülső és hátsó gomb az értékek beállításához), ami szintén egyszerűsíti az egész Sony Alpha A6700 kezelését és reakciókészségét.

Sony Alpha A6700 Sony Alpha A6700 - tükör nélküli fényképezőgép Sony Alpha A6700 - tükör nélküli fényképezőgép

Az LCD-monitor szintén kedvünkre lesz, mivel minden elképzelhető pozícióba beállítható, beleértve az előrefelé nézést is, mivel a szelfik még mindig nagyon divatosak. De természetesen a fényképezőgép teste felé is elforgatható, hogy szállítás közben védve legyen, vagy olyan esetekben, amikor csak a keresőt szeretnéd használni.

A kezelés egyszerű, főként azért, mert minden lényeges funkciót külön gombok szolgálnak, így a fényképezőgép menüjébe csak ritkán kell belépni, amikor nagyon részletes beállításokra van szükség. A vezérlés kényelmét támogatja még érintőképernyős LCD monitor illetve az a lehetőség, hogy az irányító gombokat kedvünk szerint személyre szabhatjuk.

A Sony Alpha A6700 tükör nélküli fényképezőgép mechanikus kialakítását, ergonómiáját és vezérlését összességében kiválónak tartom, mivel a kis méretek ellenére minden vezérlő könnyen elérhető, logikusan elhelyezett, és többségüket egy kézzel is kezelhetjük, ami sok helyzetben valóban nagyon hasznos.

A Sony Alpha A6700 tükör nélküli fényképezőgép főbb műszaki adatai

Paraméter Érték
Képérzékelő chip APS-C, CMOS Exmor R, 26 Mpx
Képarány 3 : 2
Bajonett Sony E
ISO érzékenységi tartomány ISO 100-32 000 (50-102 400)
Chipen belüli stabilizálás , (5 EV hatásfok)
Chip tisztítása
Autofókusz 759 pont
AF érzékenység -3 EV
Záridő 30 - 1/4 000 s
Képkocka sebesség 11 fps
LCD monitor 3" (7,5 cm) / kb. 1 Mpx
Kereső XGA OLED / 2,36 Mpx
Video 4K - 120p
Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi és Bluetooth 4.2
Vezetékcsatlakozók USB-C, HDMI, mikrofon, fejhallgató
Memóriakártyák 1× SD/SDHC/SDXC (UHS I/II)
Beépített flash
Időjárásállóság
Szín fekete
Méretek körülbelül 122 × 69 × 75 mm
Tömege körülbelül 493 g (akkumulátorral és kártyával együtt)

Tulajdonságok, chip, képminőség és funkciók

A Sony Alpha A6700 fényképezőgép alapját a Sony saját gyártású, EXOMOR R-nek elnevezett, új BSI CMOS érzékelő chip képezi, melynek a formátuma APS-C és a felbontása 26 Mpx (hatékony). Az ISO érzékenység alaptartománya ISO 100 és ISO 32 000 között van, és ezt a tartományt ISO 50-től ISO 102 400-ig lehet kiterjeszteni. Ahogy az lenni szokott, a legmagasabb értékek csak elméletiek, a marketing kedvéért, a gyakorlati értékek néhány fokkal kisebbek, de nem túl sokkal. A gyakorlati használhatóság nagyban függ a konkrét fényképezett jelenettől és megvilágításától - az eredmények azonban nagyon tisztességesek, és nem kell attól tartani, hogy a fényérzékenységet túl magasra állítod, mint a sorozat korábbi fényképezőgépeinél. Természetesen rendelkezésre áll az automatikus érzékenységvezérlés is a legmagasabb határérték beállításának lehetőségével.

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 6 400, f/5,6, 1/100 s
16 mm

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 12 800, f/5.6, 1/200 s
16 mm

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 25,600, f/5.6, 1/500 s
16 mm

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 51 200, f/5.6, 1/800 s
16 mm

Közvetlenül a Sony Alpha A6700 chipjén található egy képstabilizátor is, amely továbbfejlesztett öttengelyes stabilizálással igen tekintélyes hatékonyságot ér el, akár 5 EV tartós expozíció hosszabbítással. Ez (valamint az automatikus chip-tisztítás) igazán jól jöhet, különösen rosszabb fényviszonyok vagy hosszabb gyújtótávolságú objektívek használata esetén (vagy mindkét esetben).

A teljes vezérlést ezután a legújabb BIONZ XR képfeldolgozó processzor végzi, amely sokszor gyorsabb, mint az előző generáció. Az egész rendszer rugalmassága aztán leginkább az autofókuszban mutatkozik meg a rendkívül részletes beállítási lehetőségekkel. A téma követése magától értetődő, ahogyan annak részletes meghatározása is, hogy mi a téma - ember, állat, madár, rovar, jármű. Azt is kiválaszthatod, hogy a szemre, a fejre vagy az egész testre fókuszáljon.

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 1600, f/5.6, 1/80 mp
50 mm

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 100, f/5.6, 1/60 s
16 mm

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 100, f/8, 1/200 s
50 mm

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 100, f/5.6, 1/60 s
28 mm

A gyakorlati fotózás során meggyőződhettem róla, hogy az autofókuszálás tényleg kiválóan működik, nemcsak nagyon gyors, hanem nagyon pontos is. Természetesen minél pontosabban határozod meg a témádat és az igényeidet, annál jobb. Ha például az emberek arcára állítod a fókuszt, nagyon szórakoztató látni, hogy az automatika milyen jól érzékeli az arcokat - például fotókon, tévében, utcai reklámokon vagy akár régi házak homlokzatán lévő szobrokon és stukkókon.

A képkockasebesség is nagyon gyors, az autofókusz és az automatikus expozíció használata mellett a maximális sebesség 11 képkocka másodpercenként. A puffermemóriát is megnövelték, egyszerre akár 1000 képet is tud tárolni JPG formátumban vagy 59-et RAW formátumban. A fényképek SD/SDHC/SDXC UHS II memóriakártyára kerülnek mentésre, és a legújabb HEIF formátumban is elmenthetők. Ugyanakkor csak egy memóriakártya foglalat van, ami a gyakorlatban egyeseket zavarhat - de én személy szerint nem látom ezt olyan nagy problémának, főleg ha jó minőségű kártyákat használunk.

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 3 200, f/5,6, 1/40 s
26 mm

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 6 400, f/5.6, 1/13 s
16 mm

Azok a felhasználók, akik számára fontos a videofelvétel, szintén elégedettek lesznek. A Sony Alpha A6700 tükör nélküli fényképezőgép ebben a tekintetben valóban elsőrangú, és akár 4K/120p felbontású, 10 bites 4:2:2:2 videót is képes készíteni. Ha beéred a Full HD videóval, akkor akár 240p felbontást is használhatsz. Emellett aktív öttengelyes stabilizáló módot és rengeteg egyéb funkciót és effektet is kapsz - például közvetlenül a fényképezőgépben készíthetsz gyorsított vagy lassított videókat és így tovább.

A Sony Alpha A6700 tükör nélküli fényképezőgép valóban kiváló minőségű képeket készít a gyarkolatban is, mind a színvisszaadás, mind pedig - még az APS-C formátumhoz képest is - az igazán nagy dinamikatartomány tekintetében. Az autofókusz és a témakövetés ugyanilyen hibátlan. Érdemes megemlíteni a (fényképezőgép méretét tekintve váratlanul) nagyméretű akkumulátort is, amely kiváló üzemidővel rendelkezik. A gyártó szerint a Sony A6700 akkuja egy feltöltéssel 550 - 570 kép elkészítését bírja, attól függően, hogy a keresőt vagy az LCD-monitort használjuk-e, és ez az adat nagyjából megfelel a valóságnak.

Amit viszont hiányolok a Sony Alpha A6700 tükör nélküli fényképezőgépnél, az elsősorban a beépített vaku. Tudom, hogy a beépített vaku manapság nem éppen divatos, de szerintem ez még mindig egy olyan dolog, ami egyszerűen praktikus, főleg az ilyen kategóriájú fényképezőgépeknél. Persze nem megoldhatatlan probléma, de ma már nem olyan kényelmes, és ami még fontosabb, régen mindennapos volt - ráadásul még egy kis beépített vaku is hasznos eszköz, ha megtanulod igazán kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 100, f/5.6, 1/200 mp
28 mm

Sony Alpha A6700

Sony Alpha A6700
ISO 800, f/5, 1/320 mp
32 mm

Csatlakozók, tartozékok és következtetés - megéri az árát?

Már van teljes vezeték nélküli csatlakoztathatóság, mind Wi-Fi-n, mind Bluetooth-on keresztül. Ezzel a kapcsolattal távolról vezérelheted a Sony Alpha A6700 fényképezőgépet, letöltheted a fényképeket, vagy hozzáadhatof a megosztott GPS-koordinátákat a fényképadatokhoz. Különösen a Bluetooth-kapcsolat ma már alacsony energiaigényű is, így nem kell amiatt aggódnod, hogy ez a funkció "leszívja" az akkumulátort, amikor úton vagy - jellemzően akkor, amikor hosszabban használod a vezeték nélküli kapcsolatot a GPS-koordinátákhoz.

De a vezetékes csatlakozási lehetőségekből sincs hiány, amelyek szintén hibátlanok, és az összes szükséges csatlakozót tartalmazó kvartett is rendelkezésre áll. Talán a leglényegesebb az USB-C csatlakozó, amelyet az adatátvitel mellett az áramellátásra és az akkumulátor töltésére is használhatunk - itt hozzá kell tenni, hogy a Sony hasonló utat járt be, mint a mobiltelefongyártók, és a töltőt már nem mellékelik a fényképezőgéphez. Az árat tekintve ez egy kicsit kellemetlen, másrészt viszont igaz, hogy manapság már szó szerint mindenkinek van otthon elég töltője. Ehhez a kamerához persze egy újabb és erősebb töltő használatát javaslom.

Sony Alpha A6700 - ismertető Sony Alpha A6700 - kiegészítők

A másik három kábelcsatlakozó között található egy HDMI video-csatlakozó, valamint két további különálló csatlakozó a fejhallgatóhoz és a mikrofonhoz, melyeket főleg a videofelvételek készítése során használhatsz. A fényképezőgép felső részén található egy csatlakozó a külső vakuhoz, amely azonban multifunkcionális, és lehetővé teszi más tartozékok, például mikrofon telepítését is.

A Sony A6700 ára valamivel 800 000 Forint alatt van (2024 márciusában), ami első ránézésre elég sok, de másrészről érdemes megjegyezni, hogy a befektetett összegért cserébe rendkívül minőségi fényképezőgépet kapsz, amelyet nemcsak fényképek készítésére használhatsz, hanem kiválóan alkalmas videofelvételek készítésére is - mindkettő alkalmas még a közepesen profi felhasználásra is. Ráadásul számos funkcióval és a legújabb technológiákkal van felszerelve, melyek közül különösen a tökéletes autofókuszt szeretném kiemeleni. Mindez egy nagyon kicsi, könnyen kezelhető, ergonomikus, valamint erős és ellenálló testben.

Másrészről viszont komoly hátrányt jelenthet a beépített vaku hiánya, és egyesek hiányolhatják a második memóriakártya foglalatot is, a kiegészítő akkumulátoros markolat opciót, illetve csalódást okozhat, hogy az alapcsomag nem tartalmaz akkumulátortöltőt.


Sony A6700 teszt

Sony Alpha A6700

Tükör nélküli fényképezőgépek

Mindent egybevetve a Sony Alpha A6700 egy nagy teljesítményű és kompakt fényképezőgép, amely számos előnyt kínál az igényes amatőr fotósok számára. Magnéziumötvözetből készült fémvázával, valamint nedvesség- és porállóságával ideális a különböző körülmények között történő fényképezéshez. Kiváló 26 megapixeles APS-C érzékelős chipjével és öttengelyes, chipen belüli stabilizátorával kiemelkedő képminőséget biztosít. A 11 fps képkockasebesség és a kiváló autofókusz lehetővé teszi a gyors pillanatok precíz megörökítését.

A videósok számára a Sony Alpha A6700 nagy felbontású 4K videók készítésére kínál lehetőséget 10 bites tömörítéssel, akár 240 fps Full HD felbontásban és aktív öttengelyes stabilizáló móddal. A kezelés kényelmes és egyszerű a jól elhelyezett gomboknak és az érintőképernyős LCD-monitornak köszönhetően. A Sony Alpha A6700 továbbra is kivételes fényképezőgép azok számára, akik minőségre és teljesítményre vágynak egy nagyon kompakt és tartós készülékben.

Előnyök

 • csúcs fotóminőség
 • nagyszerű funkcióválaszték
 • kiváló autofókusz
 • magnéziumötvözetből készült test
 • nedvesség- és porálló
 • forgatható LCD monitor
 • kiváló ergonómia
 • minőségi objektívek széles választéka
 • töltés és áramellátás USB-n keresztül
 • kis méret
 • megfelelő akkumulátor-üzemidő

Hátrányok

 • második kártyahely hiánya
 • hiányzó akkumulátormarkolat
 • beépített vaku hiánya
 • nem tartalmaz töltőt
 • Sony Alpha A6700 váz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
  szállítás boltjainkba
  4,5 11×
  Sony Alpha A6700 váz
  Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, vakupapucs, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 26 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,9 × 12,2 × 6,36 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 409 g, akkumulátor, szíj/pánt és vázsapka a csomag része
  599 900 Ft
  Kérés esetén megrendeljük 1 db
  Várható 2024. 05. 21.
  Termékkód: OS073d1a
  Sony Alpha A6700 fekete + E 18-135mm f/3.5-5.6 - Digitális fényképezőgép Ingyenes
  szállítás boltjainkba
  4,5 11×
  Sony Alpha A6700 fekete + E 18-135mm f/3.5-5.6
  Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, vakupapucs, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 26 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, magassága 6,9 cm, tömege 409 g, akkumulátor, szíj/pánt, USB kábel, objektív és vázsapka a csomag része
  780 000 Ft
  Raktáron 2 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: OS073d1c
  Sony Alpha A6700 + E PZ 16-50 mm f/3.5-5.6 - Digitális fényképezőgép Ingyenes
  szállítás boltjainkba
  4,5 11×
  Sony Alpha A6700 + E PZ 16-50 mm f/3.5-5.6
  Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, webkameraként használható, tartós kialakítás, vakupapucs, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 26 Mpx, max. videófelbontás 4K, zebra élőkép, Sony E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS objektív, kijelző mérete 2,99", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB-C, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, magassága 6,9 cm, objektív a csomag része
  650 000 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: OS073d1b
  Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 - Digitális fényképezőgép
  Ingyenes
  szállítás boltjainkba
  4,5 20×
  Sony Alpha ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6
  Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, kereső nélkül, elektronikus képstabilizálás, Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC, SDXC és Memory Stick PRO memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 343 g, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, USB kábel, töltőkábel/adapter és objektív a csomag része
  325 990 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: OS062a1
  4,5 20×
  Sony Alpha ZV-E10 - váz
  Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, tartós kialakítás, vakupapucs, állványmenet, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, kereső nélkül, elektronikus képstabilizálás, Sony E bajonett, APS-C érzékelő, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, micro HDMI és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,42 × 11,52 × 4,48 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 343 g, akkumulátor, szíj/pánt, használati útmutató, USB kábel és töltőkábel/adapter a csomag része
  269 900 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: OS062a
  Sony ZV-E1 váz - Digitális fényképezőgép Ingyenes
  szállítás boltjainkba
  Sony ZV-E1 váz
  Digitális fényképezőgép - Full Frame tükör nélküli vlogkamera, 28–60 mm f/4–5,6 cserélhető objektív (kompakt és könnyű, 4K60p, 12,2 Mpx, 5 tengelyes és digitális képstabilizáló rendszer, nagy kapacitású akkumulátor), Sony E bajonett, kereső nélkül, állítható szögű érintős, akár 4K videó, SD, SDHC és SDXC, microHDMI, 3,5 mm-es jack, tömege 500 g
  1 086 990 Ft
  Kérés esetén megrendeljük
  Termékkód: OS080zve1
  5,0
  Sony M Tough SDXC 256GB
  Memóriakártya 256 GB - SDXC, olvasási sebesség akár 277 MB/s, írási sebesség akár 150 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-II, U3, V60 Video Speed Class, 4K videofelvétel, ellenáll víznek, ütődésnek és röntgensugárzásnak
  63 190 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: DU250a7a9a
  Sony Alpha A6100 fekete + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS - Digitális fényképezőgép Ingyenes
  szállítás boltjainkba
  4,8
  Sony Alpha A6100 fekete + E PZ 16–50 mm f/3,5–5,6 OSS
  Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, selfie tükör, beépített vaku, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, optikai kereső, Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi és GPS, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,6 × 12 × 5,94 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 396 g, objektív a csomag része
  402 890 Ft
  Raktáron 4 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: OS074c1
  Sony Alpha A6600 ház - Digitális fényképezőgép Ingyenes
  szállítás boltjainkba
  5,0
  Sony Alpha A6600 ház
  Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, vakupapucs, videóhoz alkalmas, elektronikus kereső, képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony E bajonett, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,2 Mpx, max. videófelbontás 4K, Log, HLG és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 0,921 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, USB 2.0, Wi-Fi, bluetooth és NFC, micro HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 6,7 × 12 × 6,93 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 503 g
  526 290 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: OS073b1
  Sony Alpha A7 IV + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS - Digitális fényképezőgép
  Ingyenes
  szállítás boltjainkba
  5,0 21×
  Sony Alpha A7 IV + FE 28–70 mm F3,5–5,6 OSS
  Digitális fényképezőgép - tükör nélküli, arcfelismerés, állapotjelző, videóhoz alkalmas, cserélhető lencsék, elektronikus kereső, optikai képstabilizálás az érzékelőn (IBIS), Sony FE bajonett, Full Frame érzékelő, érzékelő felbontása 33 Mpx, max. videófelbontás 4K, 10 bites videó, Log, HLG, korlátlan rögzítés és zebra élőkép, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző Live View funkcióval, támogatott formátumok RAW , SD, SDHC, SDXC és CFexpress Type A memóriakártya, USB-C, Wi-Fi és bluetooth, objektív a csomag része
  +Ajándék Kiterjesztett garancia SONY melynek értéke 30 790 Ft
  Leárazás -6 %
  1 000 000 Ft 1 066 190 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: OS170b
  5,0 18×
  Sony NP-FZ100 akkumulátor
  Fényképezőgép akkumulátor - alkalmas Sony A7 III, A7R III és a9 fényképezőgépekhez, li-ion (lítiumion) cella, kapacitás 2,28 Ah, akkumulátor feszültsége 7,2 V, gyári
  Leárazás -5 %
  32 890 Ft 34 490 Ft
  Kérés esetén megrendeljük > 5 db
  Várható 2024. 05. 21.
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: OT313v6
  3,0
  PATONA - Dual Sony NP-FZ100, LCD,USB-vel
  Fényképezőgép és kamera akku töltő - USB kábellel, sony NP-FZ100 akkumulátorhoz, kijelző, maximum 2 akkumulátor töltéséhez, mérete 5,5 × 8,5 × 1,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 40 g
  8 190 Ft
  Raktáron 1 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: PATh11
  4,6 30×
  Canon SELPHY CP1500 fekete
  Hőszublimációs nyomtató - fotónyomtató, 10 × 15 cm formátum, nyomtatási felbontás 300 x 300 DPI, memóriakártya olvasó, kijelző, súlya 0,84 kg, USB és Wi-Fi
  47 590 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: PC104n8l
  4,9 205×
  SanDisk SDXC 256 GB Extreme PRO + Rescue PRO Deluxe
  Memóriakártya 256 GB - SDXC, olvasási sebesség akár 200 MB/s, írási sebesség akár 140 MB/s, Class 10 sebességosztály, UHS-I, U3, V30 Video Speed Class, 4K videofelvétel
  Szuper ár
  23 760 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: DU828a8c4
  4,8
  FOMEI MINI RGB 12
  Stúdió lámpa - állandó, integrált LED fényforrás, 12 W teljesítmény, fény alakja négyzetes, színvisszaadási index (CRI) 95 Ra, elemes tápellátás, vakusín csatlakozás, szűrők a csomag része, mérete 86 × 160 × 15 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 300 g
  61 890 Ft
  Utolsó termék a raktáron
  Termékkód: FOM701a1
  4,4 19×
  Gogen FRAME 20 WIFI
  Digitális képkeret - 255mm, 1280 × 800, támogatott videoformátumok: WEBM, óra, hangszórók és wifi
  45 790 Ft
  Raktáron > 5 db
  Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
  Infó
  Termékkód: WHY600a119a2
  Nyomtatás
  P-DC1-WEB05
  30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
  3 millió megrendelés évente
  a vásárlók 98% visszatérő
  Több infó
  Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
  06-1-701-1111
  Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
  Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
  Kérjük, add meg a telefonszámodat:
  Keress minket
  Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
  További információ Kevesebb információ