A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Velikonoce HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sony-a6700-recenze-nahled.jpg

Sony Alpha A6700 (TESZT): a Sony legjobb kompakt tükör nélküli fényképezőgépe?

Ha kompakt tükör nélküli fényképezőgépet keresel, ne hagyd figyelmen kívül a Sony Alpha A6700 fényképezőgépet. Ez a Sony Alpha sorozat legjobban felszerelt modellje, amely APS-C formátumú chipre támaszkodik. Kíváncsi vagy mit gondol Michal Kupsa fotós erről a fényképezőgépról? A választ megtalálod a cikkben! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-slim-design-obe-verze-nahled.jpg

PlayStation 5 Slim – Minden, amit tudni kell róla

A Sony hivatalosan 2023. október közepén jelentette be a régóta várt Slim modellt, amely még idén fokozatosan leváltja az eredeti PlayStation 5-öt a boltokban. A PS5 Slim kisebb, könnyebb, átdolgozott dizájnnal és nagyobb, 1 TB-os SSD-vel rendelkezik. Emellett a digitális változat mostantól Blu-ray meghajtóval is bővíthető lesz. Ebből a cikkből mindent megtudhatsz a PlayStation 5 Slim-ről, amit tudni kell. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-vi-recenze-test.jpg

Sony Xperia 1 V (TESZT): nagyszerű kamera, viszont kevésbé barátságos ergonómia jellemzi

A Sony Xperia 1 V egyike azon okostelefonoknak, amelyek egy lépéssel mindig közelebb állnak a professzionális kamerákhoz. Hogyan teljesített ez a Sony telefon a teszt során? A kamera mellett a látszólag nagyon szép készülék egyéb funkcióit is kipróbáltuk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-5-v-nahled.jpg

Sony Xperia 5 V (BEMUTATÓ): csúcskategóriás chipset és kamera a nagyobb testvér mintájára

A Sony márka gondoskodik róla, hogy a telefonjai tökéletesen fel legyenek szerelve. Különösen audiovizuális szempontból. Nincs ez másként az Xperia 5 V okostelefon új generációjával sem. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ps-vr2-headset-design-nahled.jpg

PlayStation VR2 – Minden, amit tudni kell róla

A PlayStation VR2 headset a sikeres elődjére épül, és a legújabb virtuális valóság technológiát hozza el PlayStation 5-re. A 4K HDR OLED kijelzővel és számos más technológiával, például szemmozgáskövetéssel és haptikus reakcióval ellátott sisakhoz új Sense kontrollerek és természetesen számos játék is jár. Minden, amit a PlayStation VR2-ről tudni kell, ebben a cikkben olvasható. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-televizi-sony.jpg

Milyen Sony TV-t vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Sony televíziót szeretnél vásárolni, de nem tudod, mit jelentenek az egyes kifejezések és jelölések? Vagy csak szeretnél többet megtudni a SONY TV-k egyedi jellemzőiről? Akkor jó helyen jársz. Cikkünkben röviden ismertetjük a SONY TV-k technológiáit és jellemzőit. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-wh1000x5-nahled.jpg

Sony WH-1000XM5 (BEMUTATÓ): az év fejhallgatója a népszerű japán gyártótól?

A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott bővíteni, de számos újdonságot is kínál. Újragondolt megjelenés, továbbfejlesztett ANC, megbízható tartósság és új funkciók. Nézzük meg közelebbről is a várva várt Sony fejhallgatót! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-uvodni-obrazek-nahled.jpg

PlayStation 5: Minden, amit tudunk + Értékelés

A PlayStation 5 a játékkonzolok történetének legjobb rajtját produkálta, mind a játékosok körében, mind az értékelésekben jól szerepelt (az AlzaTech munkatársaitól származó értékelésünket itt találod). Rengeteg újítást és bevált receptet hozott a játékok világába, ebben a cikkben pedig összegyűjtöttünk mindent, amit a PlayStation 5-ről tudni kell. Mennyibe kerül, milyen játékokat lehet játszani a Sony új konzolján, mennyire erős a PS5, mi a helyzet a PlayStation 4 játékok támogatásával, vagy miért jelent ilyen nagy előrelépést az új DualSense kontroller - mindezt és még sok mást megtudhatsz ebből a rendszeresen frissített cikkből.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

A legjobb játékok PlayStation 5-re

A PlayStation 5 még nem olyan régóta van köztünk, mégis ez a konzol számos sikeres exkluzív játékot vezetett be. Ugyanakkor a PlayStation 4 játékokkal való visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően számos korábban kiadott gyöngyszemet élvezhetünk jobb grafikában vagy egyéb újítások kíséretében. És mivel nem könnyű kiválasztani a legjobbakat ennyi játék közül, elvégeztük helyetted a munkát, és összeállítottuk a legjobb 15 játék listáját a PlayStation 5-höz. A cikk második részében a következő hónapokban és években PlayStation 5-re érkező 15 legjobban várt játékot is megtalálod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-10-iii-nahled.jpg

A Sony Xperia 10 III – Komoly potenciál a középkategóriában

Az új Sony Xperia 10 III egy középkategóriás telefon, amelyről még nem hallottunk. Tetszetős dizájnt, érdekes kamerákat és olyan felszereltséget kínál, amely semmilyen módon nem korlátozza a felhasználói élményt. Nézzük, mivel tud lenyűgözni ez a telefon? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-iii-nahled.jpg

Sony Xperia 1 III (PREVIEW): 4K kijelző és változtatható periszkóp

Elődjéhez képest az új Sony Xperia 1 III megjelenése csak kissé változott, de sok meglepetést rejt a belseje. Milyen újdonságokat hozott, és ami a legfontosabb - mit kínál azoknak, akiknek elsősorban szánják, a professzionális videótartalom-készítőknek vagy fényképészeknek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tv-novinky-2019.jpg

Panasonic OLED TV: együttműködésben a hollywoodi produkciókkal

A Panasonic új OLED televíziókat dob piacra. A hollywoodi alkotók igényei, melyeket a Panasonic OLED televíziók maradéktalanul kielégítenek a legnagyobb bizonyítékai annak, hogy ez a gyártó igazán vezető technológiai szereppel bír. A színbeállításokért felelős vezető szakemberek stúdióiban is megtaláljuk őket. Részletekért olvasd el cikkünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pametove-karty-slovnik-nahled.jpg

Memóriakártya (FOGALOMTÁR)

A memóriakártya egy olyan adathordozó, amely nemcsak képeket és videókat, hanem bármilyen fájlt képes tárolni. Melyek a különböző memóriakártya-típusok, miben különböznek egymástól, és milyen előnyeik vannak? Cikkünk ezekre a kérdésekre adja meg a választ. Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ