AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Sony BDV-E2100

Termékkatalógus
Sony BDV-E2100
4,5 15 értékelés
Házimozi rendszer - 5.1, aktív (független), 1000 W teljesítmény, WiFi, Bluetooth és NFC, CD, DVD és Blu-Ray, kimenet: USB és HDMI
Kód:  GS521x2 Termékszám:  BDVE2100.CEL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony BDV-E2100

A Sony BDV-E2100 házimozi-rendszer összeköti a Blu-ray 3D-t a Bluetooth-al és a Wi-Fi-vel, beleértve az NFC modern technológiáját is. Élvezze a filmek és a zene gazdag hangzásvilágát, játsszon le zenéket az okostelefonjáról az egyérintéses zenelejátszás opciót használva, majd dőljön hátra és engedje át magát az előadásnak! A készülék igazán elegáns és kifinomult megjelenést biztosít a nappalijának.

 

Az igazi mozihangzás élménye


Dőljön hátra, és élvezze az új élményt, amelyet az erőteljes 5.1 csatornás Magnetic Fluid hangfalrendszer részletgazdag hangzása garantál. Ezek a vékony hangszórók lenyűgöző 1000 W-os teljesítményt biztosítanak, éles, torzításmentes Hi-Fi hangminőséget - olyasmit, mint amiben egy robbanás hangtorzítása megegyezik a halk suttogáséval.

Kiemelkedő és tökéletes stílus


A legújabb Sony házimozi rendszer az exkluzív Sense Quartz design-ra épült. Ezt a stílus a csiszolt üveg sarkak és élek és a tökéletesen csillogó kristály oldalak ihlették. A hangsugárzó minden eleme, amely a távirányítóval kitűnően szabályozható, kifinomult, visszafogottan elegáns benyomást kelt majd nappalijában. 

Négyszer nagyobb részletgazdagság: a Full HD hatás


Élvezze a filmek 1080p-s, kiváló, tömörítetlen digitális video és audio minőségét. Növelje meg a hagyományos DVD felbontást akár a Full HD felbontásra is (upscaling funkció). Az Audio Return Channel (ARC) támogatásával kihasználhatja a TV és a házimozi rendszer kétirányú kommunikációját egy HDMI kábel segítségével, amelyen keresztül képes lesz video / audio tartalom küldésére és audio tartalom fogadására a beépített TV-tuner irányából.

Zenehallgatás egy gombnyomásnyira


Ossza meg az okostelefonon vagy házimozi rendszeren található zenéit a Bluetooth és az NFC technológiával az egyérintéses funkciónak köszönhetően Vagy streamelheti a zenéjét egyenes a számítógépről is, iPhone, iPad vagy iPod Bluetooth kapcsolaton keresztül. Bármit is játszhat, a Digital Music Enhancer biztosítja majd a gyönyörűen tiszta hangzást.

Fedezze fel a világ az online szórakozás világát


Már az összes létező filmjét látta, és kifogyott az újakból? A Sony Entertainment Network hálózata képzeletének egyetlen korlátja-rengeteg HD filmet és több millió zeneszámot tartalmaz, amit Ön is le tud játszani az otthonában. Rendelkezik  'Kedvenc TV csatornák' és 'Webböngésző alkalmazások' funkciókkal is, amely olyan rovatokkal szolgál, mint az időjárás-jelentések, hírek, játékok és sok egyéb más is.  

 

Zökkenőmentes kapcsolat a külső tárhellyel


A szórakoztató lehetőségek továbbfokozásához adjon a készülékhez külső tároló helyet. A rendszer rendelkezik egy elülső USB-porttal, amely lehetővé teszi az a külső merevlemezek és USB flash meghajtók azonnali csatlakozásának biztosítását.

Műszaki adatok:

Hang jellemzők:
Erősítő kimeneti teljesítmény: 1000 W
Csatornák száma: 5.1
Szélessávú zenelejátszás
 
Egyéb jellemzők:
Bluetooth / NFC / Sound  All Front / BRAVIA Sync / Audio Return Channel / XMB (XrossMediaBar) / 24-bites digitális erősítő S-Master / AV Sync / SLEEP / könnyű beállítás (gyors beállítás) / Screen Saver / Auto Power Off (automatikus készenléti mód)
 
Tuner:
Sáv: FM
Programozott állomások: 20
Hibakeresés automatikus kereséssel
RDS
 
Lejátszó:
Blu-ray 3D, Blu-ray Disc, DVD, SACD (SA-CD / CD) - (csak egy része a CD-nek), Bonus View, BD-Live
Fájlrendszer (FAT32, NTFS)
Külső merevlemez (olvasás)
Színes Triluminous funkció
Videó: XviD HD 1080 / WMV9 / MPEG-1 / MPEG-2 / MPEG-4 AVC / AVCHD
Zene: MP3 / audio formátum MPEG-2 / AAC / WMA9 Normál / LPCM / DTS
Fotó: JPEG (.jpg.jpeg) / (GIF.gif) / (PNG.png)
 
Hang dekódolás:
LPCM (2k / 5.1k / 7.1k) / Dolby Digital / Dolby Digital Plus / DTS / DTS96 / 24 / DTS-ES Matrix 6.1 / DTS-ES Discrete 6.1 (például a DTS Core) / Dolby True HD / DTS-HD HR / DTS-HD / DTS-HD LBR
 
Hang módok:
Auto (Automatikus) / Improvement Digital Music / Film (AFD STD + Videó) / Zene (AFD STD + Filmek) / Labdarúgás / Éjjeli
 
Hálózati jellemzők:
A Sony Entertainment Network (beleértve az élő és a 3D adatátvitelt) / beépített Wi-Fi (2,4 GHz) / zajcsökkentés az internetes forrásokhoz / Share Home - DLNA (videó, audio, fotó) / TV távirányító Side View - intelligens telefon / tabletta (Axis, iOS, Android) / Entertainment Database böngésző (Gracenote) / webböngésző / party mód
 
Csatlakozók:
1x HDMI kimenet
1x elülső USB port
1x optikai digitális bemenet
1 analóg audio bemenet (2 x RCA)
1x RJ-45 Ethernet LAN
 
Kivitelezés:
Szín: Fekete
Fő egység méretei: 430 x 50,5 x 296 mm (Sz x H x D)
Elülső  egység / SFX hangszóró méretei: 95 x 189 x 80 mm (szélesség x mélység x magasság)
A középső hangszóró méretei: 225 x 84 x 75 mm (Sz x H x D)
Mélynyomó méretei: 220 x 305 x 255 mm (Sz x H x D)
Fő egység súlya: 2,7 kg
Elülső egység / SFX hangszóró súlya: 0,5kg
Központi hangszóró súlya: 0,5kg
Mélynyomó súlya: 3,8 kg

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Csatornák száma
5.1 Kész!
Csatlakozó típus
Digitális optikai Kész!
Maximális teljesítmény
1 000 W Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
5.1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
Digitális optikai Kész!

Karakterisztika

Maximális teljesítmény
1 000 W Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!
Mélynyomó csatlakoztatása
Vezetékes Kész!

Rendszer típusa

Rendszer típusa
5.1 Kész!
Aktív/Passzív
Aktív (független) Kész!
Mechanika
CD, DVD, Blu-Ray Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Rádió, Vezeték nélküli zenelejátszás Kész!

Jellemzők

Összteljesítmény
1 000 W Kész!

Kapcsolat

Technológia
Wi-Fi, Bluetooth, NFC Kész!
Bemenetek
Digitális optikai, RCA - Cinch, USB, Ethernet (RJ-45) Kész!
Kimenetek
USB, HDMI Kész!

Hangátviteli rendszer

Hangszóró
Vezetékes Kész!
Mélynyomó
Kábel Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szép napot A termekkel kaocsoatbsn kerdeznem hogy a wifit mire lehet hadznalni a keszuleken? Köszönöm Zsolt

Kérdések és válaszok: Sony BDV-E2100
Kiegészítők: Sony BDV-E2100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony BDV-E2100. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony BDV-E2100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony BDV-E2100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony BDV-E2100.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ