30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Hi-Res PHA1EU

Termékkatalógus
Sony Hi-Res PHA1EU
Fül-/fejhallgató erősítő - Sony Walkman, Sony Xperia, iPhone/iPad/iPod készülékekhez, frekvenciatartomány 10-100 kHz, 6 óra lejátszási idő, szilikon pántok a telefonhoz való könnyű rögzítéshez, USB audio port kompatibilitás
Kód:  JW908i Termékszám:  PHA1EU.CE7 Gyártó honlapja:

Sony Hi-Res PHA1EU

Éld meg a stúdió minőségű hangot otthoni vagy útközbeni hallgatásnál! A kicsi, könnyű és ellenálló erősítő alumínium tokban nem nehéz, így bárhol élhetsz vele a kedvtelésednek. A fejhallgatós erősítő saját kifinomult DAC átalakítójával tökéletesen kiemeli a nagy felbontású hangzást, hogy a hang legfinomabb árnyalatait is halld. A nagy felbontású hang messze túlmutat a CD lemezek hangminőségén. Tapasztald meg a hangot túl ezen a tartományon és éleszd fel a zene iránti szenvedélyedet!

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy felbontású hangzás kompromisszumok nélkül
  • A könnyű, tartós váz alumíniumból készült a hordozáshoz
  • Csúcsminőségű audió komponensek, élükön a speciális DAC átalakítóval
  • Támogatja a zajcsökkentés aszinkron átvitelét
  • Rendkívüli frekvenciatartomány (10 Hz - 100 kHz)
  • Mellékelve egy kábel a Walkman csatlakoztatásához és egy kábel az eredeti XperiaHanghoz

Az eredeti hangja

Az erősítő átveszi a hordozható készülékedtől a digitális adatok feldolgozásáért és tovbbításáért való felelősséget, majd a saját beépített erősítő segítségével felerősíti a hangot. A hang PCM formátumból való átalakítása a lehető legjobb hangzást biztosítja magasabb frekvenciérték esetében, összehasonlítva azokkal, amilyeneket általában a CD lemezek használnak. A PCM formátum maximum 192 kHz/24 bites mélységű mintavételi frekvenciával dolgozik, ezáltal az eredeti felvételt jól megközelítő jelet produkál.

Speciális hátország

Nem minden DAC átalakító egyforma. A digitális jel átalakításáról átlátszóan iszta hangzássá a DAC (WM8790) átalakító gondoskodik, amely akár 192 kHz / 24 bites zenei minőségre is képes. Az átalakító olyan hangminőséget produkál, amellyel egyetlen okostelefonba vagy számítógépbe beépített DAC átalakító sem tud versenyezni. Semmilyen további fokozatról nincs említés. Az operációs erősítőt (LME49860) a csekély torzítás és zaj jellemzi, a fejhallgatós erősítőt (TPA6120) pedig a nagy teljesítmény és hanghűség.

Paraméterek és specifikációk:

Frekvenciatartomány:
10 Hz - 100 kHz

Impedancia:
8-600 Ohm

Akkumulátor:
Használat ideje: kb. 6 óra
Töltési idő: kb. 3,5 óra

Méretek:
kb 62 x 18,5 x 109 mm

Tömege:
kb. 145 g

Tartozékok:
Digitális kábel Walkman készülékhez, digitális kábel az Xperia sorozathoz, szilikon szíj, zacskó

 

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Hi-Res PHA1EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res PHA1EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Hi-Res PHA1EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res PHA1EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hi-Res PHA1EU.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ