AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sony Inzone Buds, fehér

Termékkatalógus
Sony Inzone Buds, fehér
4,5 9 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, True Wireless hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, LC3 kodek támogatás, Ambient sound, játék mód, IPX4 tanúsítvány, 8,4 mm-es hangszóró
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RO980wb2 Termékszám:  WFG700NW.CE7 Gyártó honlapja:
Sony Inzone Buds, fehér 80 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

94 520 Ft
Szett megvásárlása

Sony Inzone Buds, fehér

Tetszeni fog

Vezeték nélküli gamer fülhallgató

Sony Inzone Buds

Élvezd a játékot a legmagasabb szinten a Sony Inzone Buds True Wireless fülhallgatóval, amelyet a Fnatic profi játékosaival együttműködve terveztek. A 8,4 mm-es meghajtók nagyszerű és precíz hangzást biztosítanak, amelyet a 360 Spatial Sound for Gaming támogatás egészít ki. A fülhallgatót úgy tervezték, hogy valódi kényelmet nyújtson a játékél során. A Sony Inzone Buds fülhallgató funkcióit érintőképernyőkkel vezérelheted. 2,4 GHz-es, alacsony késleltetésű USB-C csatlakozón vagy Bluetooth 5.3-on keresztül csatlakoztathatod a készülékedhez. A játékélményt tovább fokozza az Active Ambient Noise Cancellation technológia és az AI algoritmusokkal ellátott mikrofon, amelynek hála zavartalanul kommunikálhatsz csapattársaiddal.

Sony Inzone Buds gamer fülhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Inzone Buds gamer fülhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Inzone Buds gamer fülhallgató főbb jellemzői

A fülhallgató kifejlesztéséhez a Fnatic csapat profi játékosainak tapasztalatait használták fel

A 8,4 mm-es meghajtók tiszta, részletgazdag hangzást biztosítanak

Támogatja a 360 fokos hangtechnológiát (Spatial Sound for Gaming)

Könnyű és kompakt kialakítás a kényelmes használat érdekében

Aktív környezeti zajszűrő technológia

Akár 12 órás akkumulátor-üzemidő alacsony késleltetésű üzemmódban

A gyorstöltés támogatása

Integrált mikrofon AI algoritmusokkal támogatva a kényelmes és zavartalan kommunikáció érdekében

Intuitív érintésvezérlés

Csatlakozás USB-C csatlakozón (2,4 GHz) keresztül kevesebb mint 30 ms késleltetéssel vagy Bluetooth 5.3 segítségével

Elegáns fehér színkivitel

A Sony Inzone Buds vezeték nélküli gamer fülhallgató előnyei


Sony Inzone Buds gamer fülhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

360 fokos, térhatású hangtechnológia

Ne lepjen meg semmi és senki! A Sony vezeték nélküli fülhallgató támogatja a 360 Spatial Sound for Gaming technológiát, amely lehetővé teszi, hogy érzékeld az ellenfelek tartózkodási helyének irányát és távolságát. A 360 Spatial Sound Personaliser segítségével az okostelefonos alkalmazásban a füleidről készített fényképek segítségével létrehozhatod személyes hallásprofilod, majd páratlan térbeli pontossággal élvezheted a játékot. A Sony vezeték nélküli játék headsetje oldalanként két mikrofonnal rendelkezik. Ezeket úgy tervezték, hogy felfogják és hatékonyan elnyomják a környezetedben lévő hangokat, így azok nem zavarnak majd játék közben. A belső, koaxiálisan a jelátalakító előtt elhelyezett mikrofon lehetővé teszi a hang optimalizálását a belső fül akusztikai jellemzőihez.

Sony Inzone Buds gamer fülhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kicsi és kényelmes fülhallgató a valódi vezeték nélküli élményért

A Sony Inzone Buds fülhallgatót a kényelem jegyében tervezték, így észre sem fogod venni, hogy a füledben van. A speciális kialakítás a minimumra csökkenti a belső füllel való érintkezést, így hosszabb ideig játszhatsz, miközben a kényelem megmarad. A Sony Inzone Buds fülhallgató 2 színváltozatban, fekete és fehér színben kapható.

Sony Inzone Buds gamer fülhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony vezeték nélküli fülhallgató hosszú akkumulátor-üzemidővel

Élvezd a hosszabb ideig tartó játékot anélkül, hogy állandóan azon kellene gondolkodnod, hogy mennyi energiád maradt. A Sony gamer fülhallgatót az új L1 processzorral szerelték fel, amely alacsony energiafogyasztásával tűnik ki. Ezért a Sony Inzone Buds fülhallgató alacsony késleltetésű üzemmódban akár 12 órán át is bírja. Még az egész napos üzemidő is elérhető, ha LE Audio segítségével használod a készüléket. Ha a fülhallgató véletlenül lemerülne, egy gyors, 5 perces töltéssel elegendő energiát nyerhetsz a mérkőzés befejezéséhez.

Sony Inzone Buds gamer fülhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Inzone Buds minőségi mikrofonnal

Egyezz meg csapattársaiddal a győztes taktikáról! A Sony Inzone Buds vezeték nélküli fülhallgatót kiváló minőségű mikrofonnal látták el, amelynek funkcióit mesterséges intelligencia is kiegészíti. Ez gondoskodik arról, hogy mindig tisztán hallható legyél, és a háttérzajok ne szűrődjenek be a játékba. A zajokat a DNN algoritmus távolítja el, amely több mint 500 millió hangmintát használ, hogy pontosan rögzítse a hangodat.

Az alacsony késleltetés megőrzi az éberségét

Stabil, minimális késleltetésű kapcsolatot biztosít a 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatra képes USB-C dongle segítségével. A késleltetés kevesebb mint 30 ms. Így bármi történik, a Sony Inzone Buds fejhallgatónak köszönhetően azonnal hallani fogod.

Csatlakozás USB-C adapteren keresztül

A Sony Inzone Buds fejhallgató USB-C adapteren keresztül csatlakoztatható számítógéphez, PlayStation 5 játékkonzolhoz vagy USB Type-C kompatibilis mobiltelefonhoz. Az adapteren található csúszkával könnyen kiválaszthatod a készüléket.

Sony Inzone Buds gamer fülhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Minden szükséges tartozék

Ha megvásároltad a Sony Inzone Buds vezeték nélküli fülhallgatót, már rögtön el is kezdheted a játékot. A töltőtokban lévő fülhallgatón kívül egy 2,4 GHz-es adaptert, töltőkábelt és tartalék szilikon fülpárnabetétet is kapsz, hogy a fülhallgató méretét a füledhez igazíthasd.

Sony Inzone Buds gamer fülhallgató

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Bluetooth verzió
5.3 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Hangszóró mérete
8,4 mm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor töltése
Tokban Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tömeg

Tömeg
6,5 g Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4, PlayStation 5 Kész!

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!

További változatok Sony Inzone Buds, fehér termékhez:

Sony Inzone Buds, fekete

Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.3, rádiófrekvenciás kapcsolat, PC, PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolhoz, LC3 kodek támogatás, Ambient sound, IPX4 tanúsítvány, 8,4 mm-es hangszóró
Kosárba
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Inzone Buds, fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Inzone Buds bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Inzone Buds biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Inzone Buds weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Inzone Buds weiß.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ