A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Sony MHC-V73D - fekete

Termékkatalógus
Sony MHC-V73D - fekete
5 10 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, aktív mélynyomó, 3,5mm jack, RCA (cinch), HDMI, Bluetooth, NFC, ARC, mikrofon, Dolby Digital, AAC és LDAC kodekek támogatása, rádio, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
248 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  GS580d5h3 Termékszám:  MHCV73D.CEL Gyártó honlapja:
Sony MHC-V73D - fekete 248 790 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

Sony MHC-V73D - fekete

Tetszeni fog

A Sony MHC-V73D Bluetooth hangszóró bárhol és bármikor tökéletes hangulatot biztosít

A Sony MHC-V73D nagy teljesítményű audiorendszer tökéletesen alkalmas kisebb vagy nagyobb otthoni partikhoz. De a könnyű szállítást biztosító, zseniálisan megtervezett rendszernek köszönhetően szinte bárhová magaddal viheted. A Sony MHC-V73D kiemelkedik a minden irányban működő élő hangtechnológiának és a látványos 360°-os világításnak köszönhetően, amely ízelítőt ad a fesztiválhangulatból. A Sony MHC-V73D Bluetooth hangszóróhoz akár 3 okostelefon is csatlakoztatható, amelyekről zenét játszhatunk le. Az audiorendszer összesen akár 50 kompatibilis rendszerhez is csatlakoztatható, ami még jobb hangzást és a fényhatások szinkronizálásának lehetőségét biztosítja. Ha megunod a zenehallgatást, a DAB+ szabványnak megfelelő FM-tunerrel ráhangolódhatsz kedvenc rádióállomásodra. A Sony MHC-V73D audiorendszer masszív, kemény műanyagból készült, a sarkokat burkolatok védik. Ennek köszönhetően a hangszóró hosszú ideig használható, még akkor is, ha sokat mozgatod. A praktikus fogantyúk és az alján található görgők segítik a szállítást.

A Sony MHC-V73D Bluetooth hangszóró legfontosabb jellemzői

A hangszóró minden irányba irányuló hangzást és 360°-os megvilágítást biztosít

Hallgasd kedvenc rádióállomásodat a DAB+ szabványú FM tunerrel

Egyszerre akár 3 okostelefon is csatlakoztatható a Sony MHC-V73D hangszóróhoz

A Sony MHC-V73D egyszerre akár 50 kompatibilis rendszerhez is csatlakoztatható, ami javítja a teljes hangzást és lehetővé teszi a színhatások szinkronizálását.

Két kimenet mikrofonhoz vagy gitárhoz

A Sony MHC-V73D egyszerűen, gesztusokkal vezérelhető

A hangszóró könnyen szállítható a fogantyúknak és az alján lévő kerekeknek köszönhetően.

A Sony MHC-V73D lenyűgöző hangzást biztosít

Minden irányban terjedő hangzás

A Sony MHC-V73D vezeték nélküli hangszóróból minden irányba áramlik a hang, így mindenki élvezheti - akár állva, táncolva vagy ülve.

A Sony MHC-V73D erőteljes magas hangszórókkal rendelkezik

A térhatású hangzás érdekében a Sony MHC-V73D audiorendszer négy felfelé irányuló magas hangszórót tartalmaz, kettőt elöl és kettőt hátul.

Hatékony középsávos hangszóró

A Sony MHC-V73D középsávos hangszórójának köszönhetően tisztábban hallod az énekhangot - tánc közben és éneklés közben egyaránt.

JET BASS erősítő

A mélysugárzók kúp alakú kialakításának köszönhetően nem csak a hangzásuk javul, de a basszusokat fizikailag is érezheted.

A Sony MHC-V73D vezérléséhez használj egyszerű gesztusokat

Tartsd a tempót, és irányítsd a Sony MHC-V73D Bluetooth hangszórót függőleges és vízszintes gesztusokkal. Ezzel az intuitív, gyors és szórakoztató vezérléssel átugorhatsz egy dalt, megváltoztathatod a fényhatást, felerősítheted a mikrofon hangját és még sok minden mást.

Robusztus konstrukció, hogy szinte bármilyen eseményt túléljen

A Sony MHC-V73D Bluetooth hangszóró külseje minden oldalról kemény műanyagból készült, a sarkoknál pedig védősarkok borítják a hangszórót. Így biztos lehetsz benne, hogy a Sony MHC-V73D hangszóró hosszú ideig tökéletes állapotban marad, még akkor is, ha gyakran szállítod különbözőa eseményekre.

Fröccsenésbiztos kezelőpanel

Lássuk be, hogy néha mozgalmasabb az akció, és előfordulhat, hogy például a Sony MHC-V73D vezérlőpanelére öntjük az italunkat. De nem kell aggódni, nem fog baja esni a Bluetooth hangszórónak. Ha le akarod törölni a panelét, mindenképpen használd a Party Lock gombot, amely gondoskodik a 30 másodperces vezérlőrögzítésről, így nem szakítod meg vagy hagyod ki az éppen lejátszott dalt a takarítás közben.

A Sony MHC-V73D könnyen áthelyezhető

A Sony MHC-V73D tetején praktikus szállítási fogantyúk találhatók, amelyek segítségével a hangszóró hátrafelé dönthető. Az alján stabil kerekek találhatók, így a Sony MHC-V73D-t gond nélkül mozgatható.

Digitális rádió

Szeretnél egy kis szünetet tartani a zenével? Kapcsold be a változatosság kedvéért kedvenc rádióállomásodat, és hallgasd meg például a legfrissebb híreket. A Sony MHC-V73D teljes mértékben kompatibilis a DAB+ sugárzási szabvánnyal.

Játsz ritmusra a Sony MHC-V73D Bluetooth hangszóró TAIKO üzemmódjával

Egyszerűen koppints a Sony MHC-V73D hangszóró felső panelére, és máris lejátszhatod a samplereket, köztük a bongót, a djembe-t, a surdót és a japán taiko dobot a zenéd mellett.

Mutasd meg ritmusérzéked a Sony MHC-V73D-vel

A Sony MHC-V73D Bluetooth hangszóró lehetővé teszi, hogy a TAIKO Game üzemmód segítségével játékkal teszteld ritmusérzékedet. Érintsd meg és húzd át a felső panelt a fényekkel egy időben, hogy megnézd, ki éri el a társaságból a legjobb pontszámot. A Fiestable alkalmazáson keresztül azt is megnézheted, hogyan teljesítettél más játékosokkal szemben online.

Tartsd mozgásban a bulit a Fiestable alkalmazással

Vezérlés mobiltelefonon keresztül

A Fiestable alkalmazást akkor tudod használni, ha letöltötted a Sony | Music Center alkalmazást. Ha ezt megtetted, okostelefonod segítségével gyorsan és egyszerűen vezérelheted a Sony MHC-V73D audiorendszert. Nemcsak azt befolyásolhatod, hogy mi szóljon, hanem a megfelelő megvilágítást is beállíthatod.

Engedd meg másoknak, hogy lejátszási listát hozzanak létre

Ahhoz, hogy a Sony MHC-V73D folyamatosan szóljon, vendégeid is hozzáadhatják kedvenc zeneszámaikat. Mindössze egy vezeték nélküli WiFi-kapcsolatra és a Fiestable alkalmazásra van szükséged.

Karaoke Ranking

Dobd fel rendezvényedet a kedvenc karaokéddal. A Fiestable alkalmazásban versenyt is szervezhetsz a legjobb énekes vagy énekesnő számára. Minden versenyző, aki bekerül a legjobb 10 közé, lehetőséget kap arra, hogy nevét és dalának címét beírja a toplistába.

A Sony MHC-V73D felejthetetlen hangulatot teremt a fényekkel

Világítsd meg a partidat a padlótól a mennyezetig a Sony MHC-V73D minden irányú világítással és hangszórófénnyel. A többszínű fényszalag képes fényhullámokat és sötétkéket zölddel együtt sugározni, így rendezvényed egy éjszakai klub vagy egy zajos fesztivál hangulatát kelti. Ráadásul a Sony MHC-V73D audiorendszer már a dobozból kivéve két mikrofonbemenettel rendelkezik, így máris énekelhetsz vendégeiddel együtt. Ha van gitárod, csatlakoztathatod a Sony MHC-V73D hangszóróhoz, majd magát a rendszert erősítőként használhatod. Ha befejezted az éneklést, a mikrofonokat biztonságosan tárolhatod a mikrofontartóban, amely közvetlenül a hangszóró testén található.

A Sony MHC-V73D Bluetooth hangszóró előnyei

A Sony MHC-V73D élő hangzást biztosít

A DSP-technológia lehetővé teszi, hogy a zenét valósághűvé tegye, így a zeneszámok úgy szólalnak meg, mintha élőben hallanád őket egy fesztivál színpadán.

Számítanak a zene részletei

Annak érdekében, hogy minden digitális felvétel a lehető legjobb minőségű legyen, a Sony MHC-V73D DSEE technológiával rendelkezik, amely visszaállítja a tömörített zenefájlok részletességét.

A HDMI kimenet egyszerű telepítést biztosít

A Bluetooth hangszóró a HDMI (ARC) kimenet segítségével csatlakoztatható a tévéhez. Élvezd a prémium minőségű képet a tévéden és a Sony MHC-V73D hangrendszer páratlan hangkimenetét.

Beépített DVD-lejátszó

Ha a Sony MHC-V73D hangrendszert csatlakoztatod a televízióhoz, akkor kedvenc filmjeidet magával ragadó hangzással és hangnyomással élvezheted.

Vezeték nélküli csatlakozás a Sony MHC-V73D készülékhez

A Bluetooth vezeték nélküli technológia mellett a Sony MHC-V73D készülékhez egyetlen érintéssel csatlakoztatható az NFC technológia segítségével.

Wireless Party Chain

A Sony MHC-V73D a Bluetooth technológia segítségével akár 50 kompatibilis audiorendszerhez is csatlakoztatható. Ez jobb hang- és fényszinkronizációt eredményez.

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, CD, HDMI, RCA - Cinch Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
3,5 mm Jack, CD, HDMI, RCA - Cinch Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth, NFC Kész!
USB
1 × Kész!

Audio átvitel

Támogatott kodekek
AAC, LDAC Kész!

Subwoofer

Mélynyomó típusa
Aktív Kész!

Soundbar méretek

Szélesség
42,8 cm Kész!
Mélység
37 cm Kész!
Magasság
92,1 cm Kész!

Tömeg

Teljes tömeg
21,2 kg Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Party Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztel Alza, Érdekel hogy önöknél lehetöség van-e külfödi vásárlo (szerbiai) számára az ÁFA visszaigénylése ? Üdvözlettel Zoltán

Kérdések és válaszok: Sony MHC-V73D - fekete
Kiegészítők: Sony MHC-V73D - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MHC-V73D, černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony MHC-V73D, čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MHC-V73D, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MHC-V73D, schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ