A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Sony SDXC 64GB Class 10 Pro UHS-II 94MB/s

Termékkatalógus
Sony SDXC 64GB Class 10 Pro UHS-II 94MB/s
5 1 értékelés
Memóriakártya - Olvasd akár 94 MB / s, írási sebessége 70 megabájt / s, 4K felvételt. File Rescue adat-helyreállító szoftver, vízállóság, röntgen, sokk és a magas hőmérséklet
Kód:  DU251c2a Termékszám:  SF64UX2 Gyártó honlapja:

Sony SDXC 64GB Class 10 Pro UHS-II 94MB/s

Ez a megbízható Sony SDHC (Secure Digital High Capacity) memóriakártya 64 GB kapacitással rendelkezik. A Class 10 nagyszerű sebességével kiválóan alkalmas minőségi fotók készítéséhez vagy videofelvételére. A kártya használható továbbá biztonsági mentések készítésére vagy két számítógép közötti adatátvitelre a hagyományos lemezek helyett.  A kártya alkalmas a kompatibilis médialejátszókba és táblagépekbe is, ahol az UHS-II támogatás mellett akár 94 MB/s olvasási sebesség is elérhető. A kártya méretének köszönhetően sok fényképet, videót, zenét és egyéb fájlokat tárolhat. Emellé még hozzá tartozik a letölthető File Rescue adat-helyreállító szoftver is.

Legfontosabb jellemzők

  • 64 GB kapacitás
  • Akár 94 MB/s olvasási sebesség
  • Ideális nagyfelbontású videofelvételek készítésére
  • File Rescue szoftverrel helyreállíthatja a sérült fájlokat
  • Magas megbízhatóság
     

File Rescue

Néha a dolgok meghibásodhatnak, az adatok függetlenül attól, hogy fényképek vagy fájlok, ezek mind megsérültek vagy elveszettek. A File Rescue Software egy hatékony eszköz, hogy az elveszett vagy sérült adatait helyreállíthassa, hála az egyszerű működésének és kiváló átláthatóságának mindenki könnyedén tudja majd használni. Támogatja a XAVC és a 4K felbontású video formátumot.

Paraméterek

Lemez tárolókapacitása
64 GB Kész!
Tárhelykapacitás
64 GB Kész!
Olvasási sebesség
94 MB/s Kész!
Írási sebesség
70 MB/s Kész!

Kapacitás

Lemez tárolókapacitása
64 GB Kész!
Tárhelykapacitás
64 GB Kész!

Sebesség

Olvasási sebesség
94 MB/s Kész!
Írási sebesség
70 MB/s Kész!

Sebességkategória

Sebességosztály
Class 10 Kész!
Memóriakártya felülete
UHS-I, UHS-II, U3 Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:
» További Memóriakártyák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony SDXC 64GB Class 10 Pro UHS-II 94MB/s Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SDXC 64GB Class 10 Pro UHS-II 94MB/s. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony SDXC 64GB Class 10 Pro UHS-II 94MB/s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SDXC 64 Gigabyte Class 10 Pro UHS-II 94 MB / s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SDXC 64 Gigabyte Class 10 Pro UHS-II 94 MB / s.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ