Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony Xperia M4 Aqua Fekete

Termékkatalógus
Sony Xperia M4 Aqua Fekete
4,6 88 értékelés
Mobiltelefon 5.0 "1280x720, a processzor Qualcomm MSM8939 Octa Core 64bit, 2GB RAM, belső memóriája 8 GB, microSDXC akár 128 gigabájt, kamera 13Mpx + 5 megapixeles, A-GPS / GLONASS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / 4G / LTE, FM rádió, microUSB, nano SIM, 2400mAh akkumulátor, Android 5.0
Kód:  SOM0350a2d Termékszám:  1294-6603 Gyártó honlapja:

Sony Xperia M4 Aqua Fekete

telefon funkciók

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
SOM0350a2d

72,6 mm-es

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
SOM0350a2d

7,3 mm

Telefon súlya: 136 g

Úhlopříčka displeje

5.0

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 5.0

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

6.0

az akkumulátor élettartamát

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

72,6 x 145,5 x 7,3 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

8 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

13 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

MicroSD

memóriakártya-nyílás

Váha

136 g

súly kézibeszélő

Friss hírek, amelyek türelmetlenül várta sok rajongója Sony. Igen, valóban most a kezében tart egy teljesen új vízálló telefonok Sony Xperia M4 Aqua. A készülék sikerült elvenni precíziós feldolgozás hardver nagy szoftver, minden jó áron lehet mindenki számára. Mint már modellek Gyártó birtokolja, jön a piacon kiváló minőségű design, tele egyszerű vonalak és formák. De nem felejtette sem ellenállás ház, éppen ellenkezőleg, az ellenállás, a termék felé tolódott el egy magasabb szintre. A Meet tanúsítvány IP68 egy vízálló telefont. Tehát most ez nem probléma, hogy a munka ezen gépek még esőben is!

A termék alvó 8-core processzor, amely biztosítja teljesen zökkenőmentes az operációs rendszer platform Android 5.0 Lollipop. CPU frekvencia nyújthat teljesítmény 4x 1,5 GHz és 1,0 GHz 4x, ami több, mint a jó körülmények között. Az öt hüvelykes IPS LCD kijelző felbontása 720x1280 képpont házasságban GPU Adreno 405 GPU gondoskodik arról, hogy még a jól kidolgozott játékok, videók és filmek dolgozzák meg a képernyőn tökéletesen éles. NanoSim támogatja a készülék.

legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes kialakítás, vízálló
  • 8-magos processzor
  • Támogatja az Android 5.0 Lollipop
  • Két kamera 13 és 5 megapixel
  • Telefon memória 8 gigabájt
  • Az akkumulátor élettartama akár két nap

tökéletes Photography

13megapixelový hátsó kamera hozhat létre kiváló minőségű képek hihetetlen felbontása 4128x3096 pixel, videókat forgatott 1920x1080 pixel. Első kamera kínál 5 megapixeles forró hit Szelfik. Ezek az előírások garantálják mindig szép, hogy rögzítse a tapasztalatait. Super Auto technológia felismeri akár 52 lövés a lehetőségeket, és úgy dönt, a leginkább megfelelő beállításokat a végső képet. Hogy mentse pillanatfelvételek lehet használni, hogy sem belső tároló cella mérete 8 gigabájt Az igényes felhasználók számára lehet bővíteni a memóriát microSD kártyával további 128 gigabájt Így kap több mint elegendő hely a mindennapi élet és emlékezetes pillanatok.

Hosszútávfutó

Egyedi akkumulátor garantálja futtat egy igazán hosszú távú. Li-Ion 2400 mAh kínál egy óriási 779 óra üzemidő készenléti üzemmódban. Tizenhárom óra folyamatos beszélgetési idő és hét óra videó vagy 65 órányi zenehallgatást is magától értetődő, értékelik sok rajongó valóban folyamatos használata a készülék nyugodtan mondhatjuk, hogy két nappal a problémát. Az olyan funkciók, mint a rádió és a GPS, akkor használja ezt a készüléket is.

Paraméterek

Kijelző átmérője
5" Kész!
Kijelző felbontása
1280 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5" Kész!
Kijelző felbontása
1280 × 720 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Magasság
145,5 mm Kész!
Szélesség
72,6 mm Kész!
Mélység
7,3 mm Kész!
Súly
136 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
2 400 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
2 GB Kész!
Belső memória
8 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,5 GHz (1 500 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 5.0 Lollipop Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia M4 Aqua Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia M4 Aqua Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia M4 Aqua Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia M4 Aqua Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia M4 Aqua Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ