A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Samsung MB

Sony Xperia X Performance - fehér

Termékkatalógus
Sony Xperia X Performance - fehér
5 2 értékelés
Mobiltelefon 5.0' IPS 1920 x 1080 Qualcomm Snapdragon 820 processzor, 3GB RAM, 32 GB belső memória, amely microSDXC-el akár 200 GB-ig bővíthető, 23 Mpx kamera első kamera prediktív hibid fókusszal + 13 MPx előlapi kamera, IP65/IP68 vízállóság, GPS, NFC, 3G/LTE, microUSB, ujjlenyomat-olvasó, 2700 mAh akkumulátor, Nano SIM, gyors töltés, Android 6.0
Kód:  SOM0730a3d Termékszám:  1303-0703 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia X Performance - fehér

A telefon jellemzői

143,7 mm

le
Sony Xperia X Performance

70,4 mm-es

le
Sony Xperia X Performance

8,7 mm-es

Telefon tömege: 165 g

Úhlopříčka displeje

5.0 "

A kijelző átlója

Typ operačního systému

Android 6.0

Az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2700 mAh

Az akkumulátor kapacitása

MicroSim

nano

A SIM-kártya típusa

Rozměry

70 × 144 × 8,7 mm

A telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 GB

Belső memória

Typ kamerau

23 MP

Kamera

Připojení

LTE

A leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

165 g

A telefon tömege

le
Hi-Res Audio
 

Hangzásminőség

A Hi-Res Audio technológiával és a digitális zajszűrő technológiával minden mást kizárva úgy hallgathatod a zenét, mintha a stúdióban lennél.

le
Displej s Full HD rozlišením
 

Luxus színek

 

A Sony beépített BRAVIA tv-technológiáját rejtő Full HD kijelzőn minden tartalom élénkebb színben látható.

le
PS4 Remote Play
 

Játék határok nélkül

A PS4 Remote Play funkcióval okostelefonodról is hozzáférhetsz PS4 konzolodhoz, és bármelyik helyiségben, folyamatosan játszhatsz.


Az Xperia X Performance kitűnő kamerával büszkélkedhet, amely a legkisebb, a leggyorsabb és a legjobb, amit valaha létrehoztunk. A rövidebb válaszidőnek, az intelligensebb fókusznak és a rendkívül adaptív záridőnek köszönhetően tisztább képeket készíthetsz még a legcudarabb helyzetekben is. A készülék vékony kialakítással és lekerekített szélekkel rendelkezik, valamint kiváló teljesítményű hardver eszközökkel, villámgyors négy magos processzorral és 3 GB memóriával lett felszerelve. A telefon főbb előnyei közé tartozik a luxus kategóriájú kamera és az előlapi sztereó hangszórók, valamint  a Clear Audio+ technológia.


Elegancia és hatékonyság

Az Xpera X Performance négy rendkívüli színben kapható, amely tökéletesen passzol a stílusodhoz. Kifinomult külsejének és intuitív működésének hála ez a készülék nélkülözhetetlen társad lesz mind a munkában, mind a szórakozásban. A biztonságról ujjlenyomat-olvasó gondoskodik.


Élmény minden szögből

A minőségi Full HD IPS technológia és Triluminos 5"-es képernyő magasfokú élességet és hihetetlen képmegjelenítést biztosít minden szögből. A Live Colour LED technológiának hála gazdagabb, mélyebb és intenzívebb színekben gyönyörködhetsz.


A holnap fókusza

A 23 Mpx-es felbontású első kamera villámgyors hibrid autofókusszal és gyorsabb képfeldolgozással rendelkezik, amelynek köszönhetően a legspontánabb pillanatokat is megörökítheted a gyerekeidről vagy kiskedvenceidről, homályos foltok nélkül.

 A Sony prediktív hibrid autofókuszával ellátott okosfelvételnek köszönhetően a kiválasztott személyt vagy tárgyat a kamera automatikusan követi. A téma így mindig fókuszban marad, még mozgás közben is, és a legkiszámíthatatlanabb jelenetek is élesek lesznek. A 13 Mpx-es előlapi kamerűnak köszönhetően éles szelfiket készíthesz még gyenge fényviszonyok között is.


Kompromisszumok nélküli teljesítmény

A Sony Xperia X Performance támogatja a gyors LTE hálózatokat és lehetővé teszi a vezeték nélküli és Bluetooth-os csatlakozást. A zökkenőmentesen futó Android 6.0 és a kivételesen gyors Qualcomm Snapdragon 820 processzor olyan teljesítményt nyújt, amelyben sohasem csalódsz. A készülék 32 GB belső memóriával rendelkezik, amely microSD kártyával akár 200 GB-ig is bővíthető.


Napokra elegendő akkumulátor kapacitás

Míg más telefonok akkumulátorának ereje gyorsan csökken, az Xperia X akkumulátora a leghosszabb élettartamot biztosítja. A forradalmi Qnovo Adaptive Charging megőrzi az akkumulátor egészségét töltés közben. A készülék intelligens akkumulátorkezelési technológiával büszkélkedhet, amely akár kétnapos akkumulátor-üzemidőt és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosít, így akár a táskádban is hagyhatod a töltődet.

 
 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
23 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
200 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
2,15 GHz (2 150 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia X Performance - fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia X Performance White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia X Performance White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Performance White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Performance White.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ