Shop roku Shop roku

Sony Xperia X Rose Gold

Termékkatalógus
Sony Xperia X Rose Gold
4,3 9 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS TRILUMINOS 1920x1080 processzor Qualcomm MSM8956 Hexa Core 64bit, RAM 3GB belső memória 32 GB-os microSDXC akár 200 gigabájt, a kamera 23Mpx + 13Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, microUSB, ujjlenyomat-olvasó, Nano SIM, 2620mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  SOM0710a2e Termékszám:  1303-0696 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Sony Xperia X Rose Gold

telefon funkciók

143 mm

le
front

69 mm

le
side

7,7 mm

Telefon súlya: 152 g

Úhlopříčka displeje

5.0 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 6.0

 operációs rendszer típus

Výdrž baterie

2620 mAh

akkumulátor kapacitás

MicroSim

nano

SIM-kártya típus

Rozměry

69 × 143 × 7,7 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

23 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSDXC

memóriakártya-nyílás

Váha

152 g

telefon súly

le
Hi-Res Audio
 

minőségi hang

Hála a Hi-Res audionak és a digitális zajszűrőnek, úgy lehet hallgatni a zenét, mint ahogy annak szólnia kell és az összes környezeti zajból eredő interferenciát is kiszűri.

le
Displej s Full HD rozlišením
 

luxus színek

Minden, ami a Full HD képernyőn látható, az fényesebb és sokkal élénkebb a Sony BRAVIA TV- által kifejlesztett technológiának köszönhetően.

le
PS4 Remote Play
 

 folyamatos játék

A PS4 Remote Play-el csatlakozni tud a PS4 rendszerhez az okostelefonjával - és így egy másik szobába is magával viheti a játékát.


Az új sorozatú, kiváló felszereltségű Sony Xperia X jól megközelíti a piacvezető modelleket és mindeközben nagyon vonzó ára van. Ez a modell karcsú megjelenésű, enyhén lekerekített élekkel és kiváló, nagy teljesítményű hardver eszközökkel,  a  hatmagos processzor felügyeletével és 3 GB memóriával rendelkezik. Ezen túlmenően, a telefon luxus minőségű kamerával van felszerelve és előre néző sztereó hangszórókkal , Clear Audio + áll még rendelkezésre.


Az elegancia és a hatékonyság együttese

Xperia X  négy színben készült, amely tökéletesen megfelel az ön stílusának. A kifinomult designnak  és intuitív kezelésnek köszönhetően a telefon elválaszthatatlan társa lesz a munkában és a játékban is. Adatvédelmi biztonságot a készülék oldalán található ujjlenyomat-olvasó biztosítja.

 Minden szögből lehet tapasztalatot szerezni

Minőségi Full HD IPS kijelző együttesen az  átlós Triluminos 5 " -el biztosítja a magas szintű kép élességet és megfelelő látványt minden szögből. Hála a Live Colour LED-nek ez egy szélesebb színpaletta, így a kijelző gazdagabb, mélyebb és intenzívebb színeket ad vissza.


 A jövőre összpontosított figyelem

 A 23 megapixel felbontású első kamera ultra-gyors autofókusszal van felszerelve, így már nem kell azon aggódnia, hogy elmosódott képek készülnek a gyerekekről és a házikedvencekről.

A Hibrid automatikus élességállítás egyébként feltételezi a fényképezést közbeni elmozdulást és hatékonyan csökkenti az elmosódott képek készítésének kockázatát. A 13Mpx elülső kamera segítségével még gyenge fényviszonyok mellett is éles szelfi képeket tud készíteni.


kompromisszumok nélküli teljesítmény

Sony Xperia X támogatja  gyors LTE hálózatokat és lehetővé teszi a vezeték nélkül csatlakozást WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül. A zökkenőmentes működést az Android 6.0 felügyelete alatt egy rendkívül erős processzor, a Qualcomm Snapdragon 650 biztosítja. A telefon 64 gigabájt belső memóriával rendelkezik és microSD kártyával bővíthető, akár 128 GB kapacitásúra.


Tartsa az akkumulátort üzemkészen

Míg a legtöbb okostelefon az akkumulátor kapacitás gyors csökkenésével, lemerülésével néz szembe, az Xperia X akkumulátor töltöttségi szint megőrzésének problémáját egy úttörő jelentőségű fejlesztés, az  Qnovo adaptív töltés oldja meg, amely a töltési folyamat során gondoskodik az akkumulátor feltöltöttségének karbantartásáról. Az  intelligens energiagazdálkodás biztosítja az akkumulátor rendelkezésre állását akár két napig is, így nem kell többé állandóan hálózati aljzatra csatlakoztatni a töltőt.


 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
23 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
200 GB Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz (1 400 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia X Rose Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia X Rose Gold . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia X Rose Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Rose Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia X Rose Gold.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ