Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Sony Xperia Z5

Termékkatalógus
Sony Xperia Z5
5 1 értékelés
Mobiltelefon 5,2 "Triluminos 1920x1080 processzor Qualcomm Snapdragon 810 Octa Core 64bit, RAM 3GB belső memóriája 32 GB-os microSDXC akár 128 gigabájt, kamera hátsó 23Mpx LED vaku + első 5 megapixeles, A-GPS, WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1, NFC, 3G / LTE, Micro USB ujjlenyomat-olvasó, nano SIM, Android 5.1
Kód:  SOM0850a1ax Gyártó honlapja:

Sony Xperia Z5

telefon funkciók

le
Sony Xperia Z5
le
Sony Xperia Z5

Telefon súlya: 154 g

Úhlopříčka displeje

5,2 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

az operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

2900 mAh

az akkumulátor élettartamát

MicroSim

nano SIM

SIM-kártya típusától

Rozměry

146 × 72 × 7,3 mm-es

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

32 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

23 MP

kamera

Připojení

LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD, akár 200 GB

memóriakártya-nyílás

Váha

154 g

súly kézibeszélő

A japán cég a Sony sosem akar másodhegedűs, és ezért az idei IFA számos érdekes darabot. A modellben a Sony Xperia Z5 metszi a teljes spektrumát a fejlett technológiák, amelyek javíthatják a mindennapi használatra.

Részletes újítások egy kompakt csomagban

Sony Xperia Z5 hozza tervezés, amelynek előnyeit tapasztalt első kézből. Egyedi fém váz egy finom dombornyomott logó csak elfárad. Verso is kihozta a matt és SKL, amely nem csak a szemnek, hanem a tapintása.Bármely szögből, a telefon csak átgondolt az utolsó részletig.

Keresztül a kijelző tetején nagylelkű 5,2 hüvelyk képátlójú akkor garantált a nagyszerű látvány. A valódi képviselete áll Triluminos speciális technológiával, ami nagyban javítja színvisszaadást.Miután a hardver még a legigényesebb felhasználó nem panaszkodnak. Minőségi megélhetési Android 5.1 Lollipop alatt a hüvelykujj egy rendkívül nagy teljesítményű processzor Snapdragon 810 kíséri grafikus chip Adreno 430.

Fontos pillanatok rögzítésében teljes minőség

A kamera főbb, mint az előző generációk éltek, hogy sok javulást. Szolgált érzékelő Exmor RS új chip felbontása 23 megapixel és a mérete 1 / 2.3 inch. A kamera büszkélkedhet villám fázisú fókusz, amely az utolsó egy puszta 0.03, ami kevesebb időt igényel, mint a személy kell villogni. Optika kínál maximális rekesze f / 2.0.Ügyeljünk arra, hogy minden rögzített kép lesz, mint éles és tiszta legyen.

A telefon, amely felismeri Önt

A biztonsági személyes adatokat óvatosan szorosan integrált ujjlenyomat-érzékelő, amely ügyesen beépítve a bekapcsoló gombot. Egy másik fontos része a modern eszköz elegendő az akkumulátor kapacitását. Ebben az esetben a teljes 2900 mAh sok órás film és zenei szórakoztató.Hála vízálló kivitelben, plusz akkor teljesen elfelejteni a környezetet.

A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Sony Xperia Z5
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Xperia Z5 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Sony Xperia Z5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Xperia Z5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Xperia Z5.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ