6 tipp ahhoz, hogy spórolj Játékok? Naná!

Verseny a Galaxy S20-ért (FELTÉTELEK)

Termékkatalógus

1.BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK

1.1. Az Alza.cz a.s. üzleti vállalkozás (cégjegyzékszáma: 27082440, adóazonosító száma: CZ27082440, székhelye: Jankovcova 1522/53, Holešovice, Prague 7, irányítószám: 170 00, bejegyezve a Prágai Városi Bíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásban: B Szakasz, 8573) (a továbbiakban "Alza"), 2020. február 12. 14:00 órától 2020.02.17. 17:00 óráig (a továbbiakban "Kampány időtartama") az alábbiak szerint marketingkampányt (a továbbiakban "Kampány) szervez "Galaxy S20 Verseny" megnevezéssel (a Kampány feltételei és szabályzata megtalálható https://www.alza.cz/kompletni-podminky-samsung-galaxy-s20 weboldalon).

1.2. Az Alza felhívja a figyelmet arra, hogy a jelen Kampány feltételei és szabályai megfelelnek az Alza reklámról szóló rendelkezéseinek, amelyek a www.alza.hu/reklam weboldalon érhetők el.

2.A KAMPÁNY ALAPFELTÉTELEI

2.1. A kiválasztott személy - Magyarországról regisztrált, 18 évesnél idősebb fogyasztónak minősülő természetes személy (a továbbiakban: "Résztvevő") -, amennyiben eleget tesz a jelen Szabályzatban meghatározott feltételeknek a Kampány időtartama alatt, abban az esetben nyerhet, ha:

2.1.1. Az "Alza.cz" Facebook oldalán, amely a https://www.facebook.com/alza.hu/ (a továbbiakban „Alza facebook oldala“) weboldalon érhető el, hozzászólást hagy a "Galaxy S20" megjegyzés alatt.

2.2. A Kampányból kizárásra kerülnek azok, akik:

2.2.1. Nem teljesítik a Kampány jelen Szabályzatában rögzített feltételeket;

2.2.2.Jogsértő magatartást tanúsítanak, vagy nem a jó erkölcsnek megfelelően járnak el és/vagy csalárd magatartást tanúsítanak;

2.2.3. A Kampányban valótlanul vagy hiányosan adják meg adataikat;

2.2.4. Munka- vagy egyéb, munkavégzésre irányuló jogviszonyban állnak az Alzával, ideértve az Alzával személyesen vagy tulajdonosi jogviszonyban álló

személyeket is, valamint azok közeli rokonait és hozzátartozóit.

2.2.5. Nem rendelkeznek magyarországi levelezési címmel.

2.3. A Résztvevő kizárása esetén a Résztvevő nem jogosult a felmerülő károk vagy költségek megtérítésére.

2.4. Az Alza rögzíti, hogy a Kampány nem vállalkozók számára szól, azaz az Alza általános szerződési feltételeinek értelmében nem azon vásárlók számára szól, akik regisztrációjukban adószámot vagy egyéb adóazonosító jelet adtak meg.

3.A KAMPÁNY TOVÁBBI INFORMÁCIÓI

3.1. A Kampányban az alábbi nyeremények érhetők meg:

3.1.1. 5 db kedvezmény kupon Samsung Galaxy S20 mobiltelefon megvásárlásához a www.alza.cz webáruházban, a kedvezmény kupon értéke megegyezik a mobiltelefon vételárával; 

3.1.2. 3 db kedvezmény kupon Samsung Galaxy S20 mobiltelefon megvásárlásához a www.alza.sk webáruházban, a kedvezmény kupon értéke megegyezik a mobiltelefon vételárával; 

3.1.3. 1 db kedvezmény kupon Samsung Galaxy S20 mobiltelefon megvásárlásához a www.alza.hu webáruházban, a kedvezmény kupon értéke megegyezik a mobiltelefon vételárával (a továbbiakban: "Nyeremény"). 

3.2. A Nyertest az Alza véletlenszerűen választja ki az Alza facebook oldalán található hozzászólásokból.

3.3. A Nyertesek a nyereményeket átvehetik az Alza székhelyén, vagy postai úton a megadott magyarországi levelezés címükön. Sikertelen kézbesítés esetén az Alza kapcsolatba lép a Nyertessel és újabb kísérletet tesz a kézbesítésre. Amennyiben az ismételt kézbesítési kísérlet meghiúsul, az Alza kompenzáció nélkül visszaveszi a nyereményt. A Nyeremény átvételére Résztvevő többé nem jogosult.

3.4. Az Alza nem biztosít garanciát a Nyereményekre, azonban a közvetlenül az előállításból származó, sérült nyeremény esetén kicseréli azt.

3.5. Az Alzának nem kell megőriznie a részvevők kérdéseit, és nem köteles válaszolnia azokra.

4A NYERTES NYILATKOZATA

4.1. Az Alza a nyereményről a nyerteseket legkésőbb a verseny végét követő 14 napon belül értesíti azon Facebook profiljukon keresztül, amelyről a hozzászólást írták. Amennyiben a nyertes 7 napon belül nem válaszol a nyertesek nyilatkozatában meghatározott módon, a nyereményt az Alza kompenzáció nélkül visszaveszi.

5.SZEMÉLYES ADATOK

5.1. A Résztvevő személyes adatainak kezelője az Alza. A kapcsolattartás az Alzával a következő weboldalon keresztül lehetséges: www.alza.hu/kapcsolat

5.2. A Résztvevő személyes adatai feldolgozásának célja a Résztvevőnek a Kampányban való szabályos részvétele és az ezzel összefüggő tevékenységek, úgy mint a Résztvevő kiértékelése, a Résztvevő ellenőrzése a Kampány feltételeinek betartásával kapcsolatban, a Nyertes hivatalos bejelentése (különösen az Alza weboldalán és a közösségi oldalakon) és a Résztvevő értesítése.

5.3. A személyes adatok feldolgozásának jogalapja az Alza jogos érdeke a Résztvevő személyes adataival a fent említett okok miatti rendelkezés, mert minden egyes Résztvevő Kampányban való részvétele önkéntes, és amennyiben az Alza a Résztvevő személyes adatait a fent említett módokon nem tudná felhasználni, akkor a Kampányt meg sem tudná hirdetni. A személyes adatok feldolgozása ellen ezen kapcsolati űrlap  (alza.hu/kapcsolat > Egyéb > Személyes adatok > Kifogás) kitöltésével lehet kifogást emelni.

5.4. A személyes adatok feldolgozásával kapcsolatos további feltételek az www.alza.hu/privacy-policy  weboldalon találhatók meg.

6. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

6.1. Az Alza kijelenti, hogy nem felelős az elektronikus üzenetek terjesztésénél előforduló hibákért.

6.2. Az Alza jogosult a Kampány feltételeinek megváltoztatására, a Kampányban szereplő árak helyettesítésére hasonló típusú vagy azzal egyenértékű árakkal, valamint a Kampány berekesztésére.

6.3. A Résztvevő nem jogosult a Kampányban való részvételhez kapcsolódó költségek megtérítésére.

6.4. Jelen Kampányszabályzat a kihirdetésének napjától érvényes. A Kampányban Résztvevők a Szabályzatot önmagukra nézve kötelező érvényűnek tekintik.

6.5. Bármilyen, a jelen Kampányból következő, vagy azzal kapcsolatosan felmerülő vita az Alza által kerül rendezésre.

Prága, 2020. február 11.

0
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ